BigRider 1659 Napisano Februar 7, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan А кацига без обоје! Ван сваке памети! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Februar 7, 2016 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dobro,inace smo veoma saobracajno odgovori...ovo bila test voznja po ulici (20km/h)...bez ikakvog saobracaja...hvala na razumevanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Malo zaksnih oko guma. NE uzimaj Bridgestone 023 ni u kakvoj kombinaciji. Trenutno je imam na motoru pozadi. Klizaviju gumu nisam vozio. Da sam je kupio ovde pomislio bih da je neka zavera. Donešena iz Nemačke. Moja preporuka je Michelin Pilot 2-3-4 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Februar 9, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi danas da stavim Dunlop roadsmart 2. Koliko sam gledao na netu trebalo bi da predstavlja odličan odnos cena/kvalitet, odnosno uloženo/dobijeno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano Februar 9, 2016 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Malo zaksnih oko guma. NE uzimaj Bridgestone 023 ni u kakvoj kombinaciji. Trenutno je imam na motoru pozadi. Klizaviju gumu nisam vozio. Da sam je kupio ovde pomislio bih da je neka zavera. Donešena iz Nemačke. Moja preporuka je Michelin Pilot 2-3-4 . Battlax BT 023 su odlicne gume, imao sam ih na motoru i super su, i na suvom i po kisi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 9, 2016 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Malo zaksnih oko guma. NE uzimaj Bridgestone 023 ni u kakvoj kombinaciji. Trenutno je imam na motoru pozadi. Klizaviju gumu nisam vozio. Da sam je kupio ovde pomislio bih da je neka zavera. Donešena iz Nemačke. Moja preporuka je Michelin Pilot 2-3-4 . Battlax BT 023 su odlicne gume, imao sam ih na motoru i super su, i na suvom i po kisi. Ovo da BT023 kliza kao luda prvi put čujem??? Ja sam 2 seta potrošio, putovao po Evropi (često i po ljusku), vozio je više puta na navaku i jednom na euroringu u Mađarskoj i držala je odlično. A ne vozim baš lagano. Ili je star DOT ili nešto sa gumama nije u redu? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim Dunlop, ja sam prezadovoljan njima. Odgovaraju mi, cak sam solidne kilometraze pravio po kisi sa njima, do mora po pljusku i sasvim su zadovoljavajuce za moj stil voznje. Pocetkom sezone planiram novu zamenu, dvoumim se izmedju michelin road 3 i Dunlopa, probao sam oba seta i mrtva je trka cena/kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Februar 11, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim Dunlop, ja sam prezadovoljan njima. Odgovaraju mi, cak sam solidne kilometraze pravio po kisi sa njima, do mora po pljusku i sasvim su zadovoljavajuce za moj stil voznje. Pocetkom sezone planiram novu zamenu, dvoumim se izmedju michelin road 3 i Dunlopa, probao sam oba seta i mrtva je trka cena/kvalitet Samo da kažem za Michelin rod 3 extra ti je guma. Ja sam je imao na predhodnom motoru i oduševila me je. Takođe sam čuo dosta pohvala za Dunlop ali moje mišljenje i prvi izboj je Michelin. Mislim da je za nijansu izdržljivija guma. Ali ipak ovo je moje moje mišljenje i poštujem tuđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Februar 11, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Uverio sam se u Michelin, i to bas u road 3, i slazem se da su vrhunske gume! Samo cini mi se da odnos ulozeno/dobijeno kod Dunlopa uopste nije los, tako da koje god od navedenih kolege da obuju na motore mislim da nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Februar 11, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nove gilje... I moja mašina. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 11, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo lici na Dunlop Roadsmart 2, gde si uzeo, koji su dot i koliko € posto i sam trazim opanke za moj moped isto sport turing i Dunlop mi je u uzem izboru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Februar 11, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Roadsmart 2, dot 0116, 235e set, ne znam kako se firma zove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 11, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aj probaj da se setiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jako povoljno,odlican dot, daj info i mi da pazarimo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Februar 12, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nove gilje... I moja mašina. Da li si ih pazario ovde u Beogradu. Ako jesi u kom delu grada? pPa ću ja naći radnju. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 12, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел бољи тај Данлоп од Мишелиновог пилот роада 3? Пошто су приближно исте цене. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Februar 12, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Јел бољи тај Данлоп од Мишелиновог пилот роада 3? Пошто су приближно исте цене. Po meni bolji Michelin 3. Vrhunska guma. Ja sam ih na prošlom sajmu set platio 25500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Februar 12, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Gume su kupljene u Pilot Sport radnji. Zvao sam momka da pitam, ali mi je rečeno da je to bila, eto, drugarska cena i da ih nema više, odnosno da moraju da se poruče i čekaju. Mada nazovite ih, pa proverite. Izgleda da sam ja imao sreće. Isto kad sam, pre kupovine, zvao Euro sumar da dovedem motor na proveru, rekli mi da to kosta 4.000din. Ja dovezao motor, oni ga ispregledali i nisu hteli da naplate. Rekli da sam prvi motor ove godine koji im je ušao u servis i da je pregled gratis. :happy: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Februar 12, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Јел бољи тај Данлоп од Мишелиновог пилот роада 3? Пошто су приближно исте цене.Ono što sam ja čitao po netu, nijanse su u pitanju u korist Michelina. Ja sam izabrao Dunlop jer sam mogao odmah da ih stavim na motor (nije moralo da se ceka 20 dana da stignu) i jer su bile jeftinije nekih 50e. https://youtu.be/n4uj4eDTOQI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar zvao za gume kod lika koga je uzimao ranije, dobio ponudu Pilot Road 3 za 238e set, a za Dunlop road smart 2 217e.. I jedna i druga cena su mi ok, ovih dana cu i ja sebi resavati preko njega, najverovatnije u korist Miselinki, Dunlopa sam se navozao, 4 sezone samo Dunlop gazim, red je da se naskoci na Miselin malo Ako nekom treba, nek' se javi na pm pa cu poslati link od sajta firme sa brojem telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 13, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Postavi ovde link , nije ovo obicna reklama vec upucujes kolege gde ima jeftinih guma. Послато са GT-I9301I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 13, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Може и мени линк сајта, ако већ не желиш јавно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ostalim kolegama da javim,slobodno mi se javite na PM, prosledim vam info a i posto sam danas pricao sa jednim od vlasnika, koji je inace bajker (porodicna firma) i zaduzen je za komercijalu, dao sam mu predlog da se prijavi na forum i malo angazuje oko reklame kada ima vremena. Do tada, slobodno se javite, dacu vam link od sajta firme i od njihovog naloga na KP, cak smo pricali da bi bilo super kada bi dao neki popust za nas forumase sto je uzeto na razmatranje i verovatno ce se i ostvariti, zato i necu pre svega zbog cenzure javno da reklamiram jer niste isto vi forumasi i ovi sto googlaju pa naidju na link pa se pozovu na forum,eh bre kolege !Eto, bice mi drago da se svi obuju dobro za sto manje novca, visak cemo lako popiti u kafani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Februar 14, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i pitanje za sve vlasnike dali neko poznaje ovaj motor iso bih da ga pogledam http://www.polovniautomobili.com/motori/6434878/suzuki-gsx750f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 14, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vozio motor i primetim neko zujanje na 4000 obrtaja. Na svim drugim obrtajima se ne cuje nista ali na 4000 se cuje neki rezak zvuk. Da li neko zna o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...