Deki Katana 1783 Napisano Jul 28, 2020 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred @Sivi, sredjuj makinu, da ne budem sam sa ovim modelom katane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano Avgust 1, 2020 U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima opet, kad sam kupovao motor nisam video neke stvari na motoru pa sad to sve sredjujem, video sam da je leva dekla krpljena i da malo pusta ulje pa sad hocu da je zamenim pa me interesuje da li moze samo poklopac da se zameni ili mora cela, ne razumem se pa ako mozete da mi pomogete da znam sta da trazim i ako neko zna otprilike koliko bi to kostalo? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 2, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ako misliš na deklu sa slike, ona je iz jednog dela. Original neoštećenu ćeš teško naći. Imaš zamensku na Aliexpress-u za nekih 30ak € ako se ne varam. Ja sam menjao i farbao jer je stigla crna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano Avgust 2, 2020 U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, na tu sam mislio, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 2, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, ako budeš poručivao javi da ti prosledim link od prodavca od kojeg sam kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano Avgust 10, 2020 U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze ja sam zaboravio da napisem, posto cu sigurno narucivati, imam jos jedno pitanje, posto bih trebao da menjam lanac i lancanike pa me interesuje koji su originalni lancanici, neko je pisao ovde 15/45, a ja sam nasao da je 15/47, model je GSX600F iz 1998 godine, rekli su mi da moze do sledece sezone da se menja ali ja bi to sad promenio, posle toga jos samo farbanje na zimu ili ako ostane para i ranije i to je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Septembar 12, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, u potrazi sam, pa rekoh da pitam zna li neko nesto o ovima Suzuki Gsx600f gsxf600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Gsx600f gsxf600, 1998. godište, Touring, vozilo prešlo... I Suzuki GSX 750 F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX 750 F, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo 45000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3044 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @xpetronije motori navedeni u oglasima nisu sa ove grupe, pa verovatno ni sa foruma. Inace gledaj samo da je u pristojnom stanju i nemas brige. Obrati paznju i na potrosne delove jer to caskom moze da te odvede u trosak od 500+ evra, kao i na svakom motoru ove klase. U osnovi to je sjajan i bas pouzdan motor koji pruza mnogo. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 13, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/12/2020 at 4:14 PM, xpetronije said: Ljudi, u potrazi sam, pa rekoh da pitam zna li neko nesto o ovima Suzuki Gsx600f gsxf600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Gsx600f gsxf600, 1998. godište, Touring, vozilo prešlo... I Suzuki GSX 750 F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX 750 F, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo 45000 km... Preporucujem ti ovaj motor, ako vec oces dobar motor odrzavan i servisiran. Suzuki GSXF 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSXF 750, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo 68000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Septembar 13, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, max80 said: @xpetronije motori navedeni u oglasima nisu sa ove grupe, pa verovatno ni sa foruma. Inace gledaj samo da je u pristojnom stanju i nemas brige. Obrati paznju i na potrosne delove jer to caskom moze da te odvede u trosak od 500+ evra, kao i na svakom motoru ove klase. U osnovi to je sjajan i bas pouzdan motor koji pruza mnogo. Srecno! Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 13, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan @xpetronije I ovaj je isto dobar. Neka od ta 2 bih ja gledao. Suzuki Gsx600f A2 kat. WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Gsx600f A2 kat., 1998. godište, Touring, vozilo prešlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi gledao samo 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 13, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, JevtaNS said: Ja bi gledao samo 750 Onda ovaj, cena povoljna, korektna Suzuki GSXF 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSXF 750, 1999. godište, Touring, vozilo prešlo 76000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 15, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan On 12.9.2020. at 16:14, xpetronije je napisao: Ljudi, u potrazi sam, pa rekoh da pitam zna li neko nesto o ovima Suzuki Gsx600f gsxf600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Gsx600f gsxf600, 1998. godište, Touring, vozilo prešlo... I Suzuki GSX 750 F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX 750 F, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo 45000 km... Juče sam pogledao ova dva motora, oba su u lošijem stanju. Plavi je baš loš, ne preporučujem da se gleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Nemanja_zem na korisnim informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 15, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, ova plava 600ka što je Pingvin37 linkovao je od našeg druga sa foruma @Lošmi_WayOfLife Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Septembar 15, 2020 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nemanja_zem je napisao: Juče sam pogledao ova dva motora, oba su u lošijem stanju. Plavi je baš loš, ne preporučujem da se gleda. Bilo bi korisno i da obrazložiš na osnovu čega misliš da je baš loš, treba u obzir uzeti i cenu koja je prilično niska, 1100 evra, neće ti niko prodati perfektan motor za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 15, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Toliko toga je u užasnom stanju da zaista ne bih ulazio u detalje. Mogu da kažem i da iskreno nisam video Katanu u lošijem stanju od ove plave, a video sam ih puno. Realna cena za takav motor u dobrom stanju je oko 1500€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 15, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nemanja_zem said: Nema na čemu, ova plava 600ka što je Pingvin37 linkovao je od našeg druga sa foruma @Lošmi_WayOfLife Sve tri Katane su od nasih kolega sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Pingvin37 said: Sve tri Katane su od nasih kolega sa foruma Što bi se reklo, prava kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan93 0 Napisano Septembar 25, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuko fsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Motorasi, interesuje me gde naci nosac kofera i sve sto ide za motazu za gsx600f. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 349 Napisano Septembar 25, 2020 Zainteresovan, 464 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Za zadnji kofer ja sam kupio nosač i ploču u Motolandu i izadje oko 100€...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan93 0 Napisano Septembar 25, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuko fsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 349 Napisano Septembar 25, 2020 Zainteresovan, 464 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala punoNema na čemu...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 25, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko karburatore za Katanu 1989. godište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...