Jump to content

Moto Zajednica

Sivi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Batocina
  • Motocikl
    GSX750F

Sivi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Evo i mene cisto da se oglasim da sam prisutan i da ... kuburim nesto Bile ove kise , dobih nesto slobodnog vremena pa se posvetih malo motoru. U pitanju je GSX750F , 1989-to godiste. Zamenih prednju gumu . Zamenih lezajeve tockova novim , ujedno ofarbah i izlakirah felne u belo . Ofarbah i izlakirah zadnju i prednju vilu , posto zadnju mi bila izbila korozija a na prednjoj cizme oljustene . Zamenih svecice novim NGK JR9C. Resih probleme sa instalacijom koja je iz nekog razloga ranije secena pa nastavljana ... sve lepo zalemljeno izolovano pa umotano u keper platno i provuceno kuda treba. Nabavih druge mehanicki dosta bolje karburatore , posto su moji stari vidno razdrndani . Iste ocistih oprah i izduvah vazduhom . S ovim drugim karburatorima motor dosta bolje radi , dosta lakse pali sto sa starima nije biio slucaj . Uradih sinhronizaciju karbova i dobih smireniji rad na leru a ujedno i ostriji gas bez gutanja knedli do blokade sto je sa starim karburatorima bilo gotovo nemoguce . Medjutim primetih da mi na 3cem i 4tom karburatoru podliva benzin tj plovci ne zatvaraju dizne , znaci moracu ponovo da ih skinem i to resim. Nakon sredjivanja ostatka mehanike u planu mi je farbanje maski u istu boju kao prednji blatobran tj u crnu . Zamena zadnjeg napuklog stop svetla , drugo sam vec obezbedio . Takodje obezbedio sam i skoro pa originalne nove zmigavce i novi vizir , to preko Ali-ja iz Kine Ja se raspisah u ovoj temi a mozda je trebalo da otvorim novu temu u "sam svoj majstor" ?
  2. He he he :-) u cetvrtak idem da uplatim polaganje , a dok ne polozim vozam se oko mog dvorista ko debil :-) ulazim polako u stos ...
  3. Hvala svima :-) Savan , zainteresovan sam za te kurseve i rado bih prisustvovao , ionako moram da polazem za A kategoriju koju ja nemam :-/
  4. Hvala Biker-Boy a evo i slike . U narednom vremenu u planu je zamena prednje gume , retrovizora , zmigavaca , i farbanje maski prednje zadnje vile i drugih detalja , o tome cu u temi "Sam svoj majstor" a u medju vremenu cu da nerviram komsiluk tj da vezbam po kraju :-)
  5. Pozdrav za sve , moje ime je Dalibor imam 37god i ja sam iz okoline Batocine. Vec neko vreme vas pratim , s vremena na vreme a duze vreme mi je zelja da ponovo kupim motor . I evo nakon 16 godina provedenih na 4 tocka kupih danas GSX750F , 89to godiste u mehanicki ispravnom stanju a sto se tice estetike pa bice farbanja i sredjivanja ... Kao klinac vozio sam apn4 a posle njega Mz etz 250 onda 16 god nista na dva tocka , moram da priznam da se tesko vracam u vozacku sposobnos jer zardjo sam skroz . Kvacilo pustam ko da ujeda a prednju kocnicu ko manijak , osecaja nemam nimalo no naviknucu se valda ... Toliko za sada od mene :-)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja