rboban 1036 Napisano April 20, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Spusti malo ispod 1000rpm samo za probu ... Pa ako bude ok idemo dalje.Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 20, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ali prvo da ga zagrejem, jel tako? Sutra cu na voznju, sad sam na poslu, pa javljam onda sta kaze i kako se ponasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano April 20, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti Jevta kaže, ništa to ne diraj. Samo teraj. Ni ulje ne menjaj dok još malo kilometara ne napraviš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano April 21, 2018 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan @MeteorologNe znam koliko ti sporo spusta obrtaje, ja sam imao taj problem na eliminatoru kada sam ga kupio ali bas bas sporo je spustao obrtaje pri pustanju gasa, ispostavilo se da su bili pretegnuti izduvni ventili i to dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 22, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Kada spustim ler na ispod 1000rpm, onda jos brze vraca. Dakle, zakljucak je, da sto je nizi ler on brze vraca obrtaje. Elem, gledao sam i neke klipove gde turiraju gsxf, pa ni tamo ne vraca momentalno gas na podesen ler. Sklon sam sada misljenju, da je Jevta mozda u pravu, da je subjektivno ili pomesano. @velimirjevtic, nije bas, bas sporo, nego sporije od onog sto sam ocekivao. @JevtaNS, kazi mi kako da pokrenem onaj podmazivac lanca, napunio sam pre dva dana cantru za ulje i nikako da krene ili napuni creva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano April 22, 2018 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebao imati zadrske pri vracanju iz obrtaja... Skini svecice da ih vidimo, nemoj ih cistiti vec slikaj takve kakve su, zapamti koja je sa kog cilindra... Posna smesa tako radi, bogata pak ode dosta nisko (ispod1000rpm) pa se polako vraca... Ventili (lose nastelovani) takodje znaju da "zadrze" obrtaje, ispucale flanse, lose zadihtovana kutija filtera vazduha, zaglavljen sauh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano April 22, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Meteorolog je napisao: @JevtaNS, kazi mi kako da pokrenem onaj podmazivac lanca, napunio sam pre dva dana cantru za ulje i nikako da krene ili napuni creva? Napajanje je sa zadnje pozicije ispud sedišta ima klemna koja može da se isključi.El.Ventil je ispod leve bočne plastike. Kada se da kontakt i upali svetlo podmazivač počinje da radi.Ulju treba malo vremena da dođe do lančanika odvrni ventil na lancobranu da to ubrzaš pa posle zavrtanjem ušteluj. Ako imaš viber daj pa ti pošaljem slike ne radi preko neta nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 22, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Ne bi trebao imati zadrske pri vracanju iz obrtaja... Skini svecice da ih vidimo, nemoj ih cistiti vec slikaj takve kakve su, zapamti koja je sa kog cilindra... Posna smesa tako radi, bogata pak ode dosta nisko (ispod1000rpm) pa se polako vraca... Ventili (lose nastelovani) takodje znaju da "zadrze" obrtaje, ispucale flanse, lose zadihtovana kutija filtera vazduha, zaglavljen sauh.... Nema zadrske, samo sporije spusta, nije momentalno. Flansne sam gledao, nisu ispucale, osim ako nisam uocio dobro. Za ovo ostalo, zar se ne bi jos nesto manifestovalo, tipa seckanje pri odredjenim obrtajima, knedle, rupe u ubrzanju? U svakom slucaju, on ide, ubrzava, itd. Videcemo kada se budem nasao sa jos nekim katanama E hvala Jevto, provericu. Mozda se raskacila klema. Nemam viber, samo whatsapp ako imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano April 22, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 22, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, JevtaNS je napisao: Daj broj 062472161 Evo broja javno, pa se i vi ostali javljajte ako vas put nanese na Istok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano April 22, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam rodbinu u Boru. Zive u zgradi preko puta Societe Generale banke i policijske stanice. Pre dve nedelje bio Suzanom u gostima dva dana.. Skocio i do jezera, sredili put, krivine kao iz snova, fantazija za peglanje. Da si ranije kupio motor, cimao bih te sigurno da se provozamo Doci cu tokom leta opet verovatno. Za moto skup na jezeru 99% dolazim. Je se zna kada je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano April 22, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna oznake lezajeva za prednji i zadnji tocak gsx600f iz 2005? Fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 23, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, SkoMy je napisao: Ja imam rodbinu u Boru. Zive u zgradi preko puta Societe Generale banke i policijske stanice. Pre dve nedelje bio Suzanom u gostima dva dana.. Skocio i do jezera, sredili put, krivine kao iz snova, fantazija za peglanje. Da si ranije kupio motor, cimao bih te sigurno da se provozamo Doci cu tokom leta opet verovatno. Za moto skup na jezeru 99% dolazim. Je se zna kada je? Naravno prijatelju, javi se obavezno A za motoskup nisam siguran, prosle godine nisu dali da bude na jezeru iz nekog razloga, pa je jedan skup bio na Savaci, a jedan u Brezoniku. Valjda ove godine Opstina nece praviti problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano April 23, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Djerdap ovog vikenda 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 23, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мунзе, ово комотно може да иде у фотографију дана! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 11, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Korpa kvacila dobila mnooogo lufta u oprugama i pravi mi udarce prilikom dodavanja i pustanja gasa. Da li neko zna ko remontuje korpe za motocikle? Rasturio sam ga...opruge samo sto ne ispadnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 12, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Korpa remontovana u kompaniji Marcetic. Lamela nema niko u srb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 13, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, zemunac72 je napisao: Korpa remontovana u kompaniji Marcetic. Lamela nema niko u srb Proveri sa Olverom iz MRG Shop-a, mislim da bi mogao da nabavi: 0644650630 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 13, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam delove za prethodni Suzuki naručivao preko firme 3T Racing iz Balosave. Zovni ih, verovatno mogu da ti poruče. Koliko ti je prešao motor, koje ulje sipaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 13, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Немања те лепо саветује. У Балосави имаш све што ти је потребно. Нема шкарт делова, а цене нису надуване. Поједине делове, нпр ланац и ланчанике, само најквалитетније држе. Јефтиније и лошијег квалитета мораш да потражиш на другом месту. Такво ти је моје искуство. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 13, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Nemanja_zem je napisao: Ja sam delove za prethodni Suzuki naručivao preko firme 3T Racing iz Balosave. Zovni ih, verovatno mogu da ti poruče. Koliko ti je prešao motor, koje ulje sipaš? Sipam yamalube 10w40. Presao 20000 milja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 13, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Mala je to kilometraža da bi otišlo kvačilo. Jel full synt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 14, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Polusintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 15, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jesi nasao lamele? imas u Louis-u: https://www.louis.eu/artikel/trw-clutch-disc-set-fuer-suzuki-gsx-600-f-fu/10043800?filter_bike_id=0698&filter_article_number=10045039&list=4c8f94ed3221cab2a7be9b4c3cffd3c8 i sa oprugama https://www.louis.eu/artikel/trw-clutch-super-kit-fuer-suzuki-gsx-600-f-fu/10043981?filter_bike_id=0698&filter_article_number=10043995&list=4c8f94ed3221cab2a7be9b4c3cffd3c8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 20, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsio sam motor i jako lepo se dovezli do grcke. Nadam se da cu uspeti i znati da ispisem putopis kad se vratimo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...