perisicboro 262 Napisano Novembar 18, 2011 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov rece, kupujem set karika za Kawasaki KLR 650, ili ako neko zna gde imaju da se nabave. Puno hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano Novembar 18, 2011 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 3 T racing Balosava pokraj reke Gruze, sigurno i povoljno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da si narucio nov klip,a koliko znam Wosner isporucuje sve u kompletu,karike,bolcni i osiguraci,normalno i klip! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Novembar 19, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par dana narucio od Lasla wosner klip,bolji je od fabrickog,karike imaju posebno iz originala,ali se vise isplati uzeti ceo set klip,karike,bolcna i osiguraci...063 520 249 ti je njegov broj pa zovi...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1307 Napisano Novembar 19, 2011 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Jel tajna koje su cene zajedno i pojedinacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Novembar 22, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan karike oko 120,a ceo komplet oko 200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano Novembar 26, 2011 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Klip Wossner je 121 e Vidi u www.Moto-juric.com oni daju po skoro istoj ceni kao i fabrika. http://wossneronline.com/forged_pistons/index.php?main_page=product_info&cPath=50_64_98&products_id=524 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 26, 2011 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mogu da nabavim karike original kawine od njihovg dilera u nemackoj za 65e,a imam i motula silkolena,svih ulja i sprejeva regina lanaca jt lancanika,unibata,ngk,hi-flo,feroda i lucasa plocica i lameli i svaki original kawin deo i mislim da sam povoljan sa cenama,ako te nesto zanima javi mi se na 0641352299 sasa novi sad,nocas idem u inostranstvo a i od nedelje pa se sto pre javi i pre ce stici karike ,ako ti je cena ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...