P.S. Dzon 108 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeh na kraju exide obicni i godinu ipo dana nema problema. Samo sam sad morao da dospem malo destilovane vode u komore, po par ml spricem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4485 Napisano Jul 26, 2020 motoras, 2534 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem uvoznika za Vartu,cena akumulatora preko 6000 dinara. Na KP isti taj akumulator 4000. Stvarno mi nije jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 108 Napisano Jul 26, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, stari roker je napisao: Zovem uvoznika za Vartu,cena akumulatora preko 6000 dinara. Na KP isti taj akumulator 4000. Stvarno mi nije jasno... Samo ne uzimaj u KitCommerce posto garanciju mozes da okacis macku o rep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 609 Napisano Avgust 1, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, crkao mi nov landport yt12a-bs posle nepunih deset dana! Danas mi je motor bio na suncu ceo dan, jel moguće da ga vrućina ubila? Nemam drugo objašnjenje. Jutros kad sam išao na posao sve je bilo normalno, večeras da ga upalim, bukvalno ništa, napon 1.5 volti. Sad gledam koji drugi da kupim od nedelje, ovaj cu da reklamiram i da tražim pare nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16538 Napisano Avgust 1, 2020 Integrisan, 9454 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan X puta rekoh, ajd da ponovim.... Banner, Fulbat i Exide na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, crkao mi nov landport yt12a-bs posle nepunih deset dana! Danas mi je motor bio na suncu ceo dan, jel moguće da ga vrućina ubila? Nemam drugo objašnjenje. Jutros kad sam išao na posao sve je bilo normalno, večeras da ga upalim, bukvalno ništa, napon 1.5 volti. Sad gledam koji drugi da kupim od nedelje, ovaj cu da reklamiram i da tražim pare nazad. Unibat AGM.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 16, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan piše na kacigi,valda nije đubre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 30 Napisano April 22 U prolazu, 46 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X, BMW 1200gs Prijavi odgovor kao problematičan On 5/22/2020 at 8:36 AM, đunta said: Nisam brendoman i nepalim se na zvučne marke, kao nepoznavaocu materije, Varta mi je sinonim za akumulator, bila, ne znam uopšte kako sam natrapo na Unibat, verovatno mi zapo za oko, kako okida, vergla i kolko brzo ga Ctek punjač napuni. Kao podsetnik, slika za BMW R1200GS/GSA: Reci mi molim te jer je stari post, da li ti je i dalje ovaj akumulator preporuka? Za motore koje si naveo ranije ili se nesto menjalo na trzistu. Iz tvog iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4325 Napisano April 22 Ne silazi, 6652 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je sad naziv te firme BS. Jednoj stranki nije se dopao aku koji sam izugrađivao ko zna kolko puta do tada, pa sam ga ja otkupio i stajao mi neko vreme. Nekoj drugoj stranki motor nije palio a kupio je neki nov aku, uradim servis anlasera i opet je slabo palio, ispostavilo se da taj nov aku nije bio dobar, pa mu je prodavac uvažio garanciju, da sam ja naručio, trljo bi glavu. Posle toga sam potpuno prestao da se mešam na bilo koji način oko akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha01 2 Napisano April 22 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da video sam te BS akumulatore da ima sada dosta u prodaji, Francuzi valjda. Hvala druze za info, ne svakako cenim tvoje misljenje. A fabrickih losih danas ima, to je lutrija.Pozdrav.Sent from my SM-S928B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...