shomsi 200 Napisano Petak u 10:10 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar te podatke i bas takvu neku analizu ne radi Vlada Jevtic? Smart moto trening Mislim njega najcesce vidim da barata statistikom i analizama moto nezgoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8443 Napisano Petak u 10:16 Ne silazi, 3622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam i rekao, njega sam i mislio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 200 Napisano Petak u 10:26 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 da da, sad tek vidim, preskocih nekako tvoj post 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2228 Napisano Petak u 10:44 Drug član, 1177 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, RankoBg87 said: Evo nek kaze ko je bio na nekom parkingu da vezba slalom ili panicno kocenje. Ne treba poligon, ovo mozes svakodnevno vezbati na putu kada je bezbedno. Recimo sto radim ponekad, kada vozim slepe krivine - zamisli samo da se neko pojavi i stoji na putu na tacki dokle vidis, i zakoci do te tacke. Takodje biti spreman da u slepoj krivini neko sece i udje u tvoju traku. Voznja sa prstom na kocnici i jako brza reakcija dodatno skracuje zaustavljanje solidno (bar 5m+). A voznja van putu mnogo znaci za klizave situacije na asfaltu, prasinu, kisu, ostecen kolovoz. Ovo nije toliko kriticno ali nije ni lose - na semaforu ili kada stojis uvek biti u brzini i drzati kvacilo, mozes momentalno da reagujes. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8443 Napisano Petak u 12:03 Ne silazi, 3622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ok to kad moze ali opet je poligon siguran. Radim i ja osmice na putu, sto kazes probas i kocenje al na parkingu mozes to nekako lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...