miki 4841 Napisano juče u 07:55 Drug član, 1229 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan I onda se podvuče pod tebe i lansira te preko ograde. Bolje je ovako nešto.... Dok god se za ovakve stvari ne počnu presuđivati višestruki pokušaji ubistva sa predumišljajem i odgovarajuće zatvorske kazne bez olakšavajućih okolnosti, biće nam isto. I da se u zatvore uvede obavezan težak fizički rad. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24471 Napisano juče u 08:28 Integrisan, 7920 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poostriti psihotestove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 485 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, miki said: I da se u zatvore uvede obavezan težak fizički rad. Stalno to pričam. A ne da blejiš u zatvoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4841 Napisano pre 14 sati Drug član, 1229 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Motorcyclist je napisao: Poostriti psihotestove. Nije baš mjerodavno. Ja sam na regrutaciji htio da istučem psihologa, odgovorio me vojni referent, a baš sam mirna i dobra duša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 485 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naleti tako nekad neka budala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 30 Napisano pre 51 minuta Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, VPetar said: Stalno to pričam. A ne da blejiš u zatvoru. Uveo bih nocni rad u pogrebnom preduzecu na preuzimanju i prevozenju pokojnika. A u zavisnosti od tezine pocinjenog dela, uveo bih vadjenje poginulih iz vozila, pa onda "rasporedjivanje" istih u hladnjaci u Zvecanskoj, zatim kupanje pokojnika itd. Siroka je lepeza. A isto tako, obavezno gledanje "necenzurisanog, edukativnog" materijala sa mesta nesreca, u maniru koji se primenjivao i filmu "Paklena pomorandza". A ako pomenuti krene da se buni i "nece", u tu svrhu bih stavio jednog cika milicajca sa "ubedjivacem" i "masazerom" bubrega... cisto zarad "motivacije"... Pa da vidim ko bi za godinu dana pravio sranja u saobracaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...