drazenye 312 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda grijesim, mozda i oni tregeri stoje nakrivo pa djeluje tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4221 Napisano Maj 17 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti i to, oni stoje kako im volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15221 Napisano Maj 17 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, RankoBg87 said: Ne znam gde bi stavio klip. Pisao sam da imam put do kuce gde prolazim stalno. Sve znam, ne treba juriti ovako kad je nevreme, ali kazem put znam i vidi se kako koju krivinu prolazim. Znam da se i najviše greska desava tamo gde mislimo da poznajemo dobro. Put smo videli, mozes slobodno da postavis i snimak na kome juris. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 312 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice nepreglednih krivina, ja ih prolazim (sporo) tako da mogu da zakocim ako treba i u sred krivine. Neko moje iskustvo sa kamionom sigurno oko 700- 800000 vjerovatno vise, plus autima 500000 i motorom 50000+. Bilo je svega, od odrona, krdo krava, srna, zastoja a bogami i par sudara bas ispred mene. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15407 Napisano Maj 17 Ne silazi, 6204 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj majke vam prenesite analizu voznje u drugi podforum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 312 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, tek sada vidim gdje sam pisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4221 Napisano Maj 17 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo je normalna voznja, toliko normalna da sam jednom kocio. Hteo sam kolegi da snimim i ruke al je polozaj kamere takav da sam snimio samo tablu bez puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15221 Napisano Maj 17 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Lep prikaz gradske voznje u vangradskim uslovima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2132 Napisano Maj 18 Drug član, 1152 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 5/17/2025 at 1:00 AM, RankoBg87 said: Ne znam gde bi stavio klip. Pisao sam da imam put do kuce gde prolazim stalno. Sve znam, ne treba juriti ovako kad je nevreme, ali kazem put znam i vidi se kako koju krivinu prolazim. Znam da se i najviše greska desava tamo gde mislimo da poznajemo dobro. Al si se ti ovde izvukao... da si zakacio dzukca, samo bi odleteo u drugu traku, a tamo nadolazeci auto... imao si srece, dosta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15407 Napisano Maj 18 Ne silazi, 6204 postova Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 brate otvori temu u motoristi na drumu ili kako vec nemoj u crnoj hronici analizirati svoju voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4221 Napisano Maj 18 (promenjeno) Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A znam, nego bi prica za voznju sta ko treba da uci i tako ostalo, Ako moze neko da prebaci ili vec koga da zamolim. Promenio Maj 18 član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 440 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan A znam, nego bi prica za voznju sta ko treba da uci i tako ostalo, Ako moze neko da prebaci ili vec koga da zamolim. @Arakis Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2490 Napisano Maj 18 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2026 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 14.5.2025. at 15:14, Abi je napisao: Ako je ovako... mozda cu ispasti kreten ali ako gine, da gine sam, ne da povuce nekoga sa sobom. btw za sve takve, za "moram da se izdivljam" postoji teretana, kavezi, borbe i mnogo je efektnije od brze voznje motora. Samo ću vas podsetiti kako je nastradao naš kolega Pero Rep koji je imao nesreću da se nađe na putu napaljenog magarca koji je umislio da je Rosi ili Markez. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Buda-420 3 Napisano Maj 19 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/15/2025 at 10:33 AM, živke said: Slažem se u potpunosti. Ali mislim da ima mnogo vozača poput mene, sa slabijim motorima, onda dual sport itd. i koliko god bih ja voleo da probam da vozim u kontrolisanim uslovima mislim da bih bio opasnost i za sebe i za druge. Znam da je ranije bila ona kao početnička grupa na track day, ali koliko sam video i tu ozbiljno peglaju kolege. Tj. ajmo konkretno: koja opcije što se staze tiče trenutno ima vozač poput mene (cfmoto 450MT) ? I kako da znam šta zapravo da radim i vežbam na stazi kad jednom stignem tamo ? Apsolutno ima mesta na NAVAK-u za tebe. Nemas razloga da se ustrucavas. Molim vas, Track Day NIJE trka. Secam se kada sam prvi put otisao, seo sam na motor i dosao. To je to. Pomogli su mi oko pritiska u gumama, ubacili me u sporu grupu, i uzivancija. Nikome nisam smetao, niko meni nije smetao - a nisam bio ni najbrzi, ni najsporiji. Bilo je trkalica, naked-a, kruzera, supermoto, svega. I uvek bude svega i svacega. Znaci - Track Day NIJE trka. Ima mesta, nikome ne smetate, moze bilo koji motor. I apsolutno je od pomoci sto se tice vestine i bezbednosti. Takodje mislim da je pametnom dosta da se: 1) izivi na stazi 2) ako slucajno padne na stazi, shvati da tako nesto nikako ne zeli na ulici, sa drugim vozilima, sumom, stenama, bankinama, itd. Budimo pametni, vezbajmo, a trazenje granica i brza voznja uvek i samo na stazi/poligonu. I, na temu crne hronike - ulica NIJE bezbedna. Brza voznja ocigledno moze imati kobne posledice i promeniti jedan ili vise zivota u trenutku. Ako se vec ne bojite za sebe, pomislite na druge ucesnike, ima tu roditelja, dece, neduznih. Ne mora niko da placa za tudje (moje, tvoje, nase) izviljavanje. Promenio Maj 19 član Buda-420 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 593 Napisano Maj 19 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 5. 2025. at 1:00, RankoBg87 je napisao: Ne znam gde bi stavio klip. Pisao sam da imam put do kuce gde prolazim stalno. Sve znam, ne treba juriti ovako kad je nevreme, ali kazem put znam i vidi se kako koju krivinu prolazim. Znam da se i najviše greska desava tamo gde mislimo da poznajemo dobro. Ovaj put mi liči kao da je na potezu Ostružnica - V.Moštanica. Prošao sam samo jednom (nizbrdo, kao na drugom snimku) ali mi ostalo u sećanju kao prelepa priroda... Pola puta je kao da voziš kroz "zeleni" tunel. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4221 Napisano Maj 19 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, DonToni je napisao: Ovaj put mi liči kao da je na potezu Ostružnica - V.Moštanica. Prošao sam samo jednom (nizbrdo, kao na drugom snimku) ali mi ostalo u sećanju kao prelepa priroda... Pola puta je kao da voziš kroz "zeleni" tunel. Jeste taj put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...