Dzonni 0 Napisano Februar 26, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bogatić Motocikl: Piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.Piaggio x9..Imam problem sa temperaturom.Spoljnu mi pokazuje 97c, a skala od temp. vode u crvenom..Non stop..Majstor gledao senzore,ok su..Elektronicar pregledao bord,ok..Ima li neko ideju?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7692 Napisano Februar 26, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Non stop 97 (i sklala u crveno)? I odmah nakon paljena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonni 0 Napisano Februar 26, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bogatić Motocikl: Piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonni 0 Napisano Februar 26, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bogatić Motocikl: Piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na majstora sumnjam da nije ni pregledao senzor spoljne..Kao proverio, dobar..A elektronicar, drug..Bio tu kad je otvorio bord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7692 Napisano Februar 26, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Zameni termodavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonni 0 Napisano Februar 26, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bogatić Motocikl: Piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo rasturio prednju masku i skinuo km sat..Ako je senzor levo od reset dugmeta,nema ga..Neke zice presecene uz kablove od borda ali izolirane..ne znam da li je to fabricki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonni 0 Napisano Februar 26, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bogatić Motocikl: Piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan I da,pali ventilator normalno...ne znam gde se nalazi termodavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7692 Napisano Februar 26, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa negde ne bloku, gledaj oko creva za vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Februar 26, 2022 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavka....neko je otvarao tablu i skidao kazaljke ( pretpostavljam da se na x9 kao i na vecinu cupaju i ubadaju nazad). Kad je vracao kazaljku nije je ubo u nulti polozaj tako da radi normalno, ali pokazuje vise. Ako sam dobro shvatio da motor radi normalno a drzi kazaljku u crveno. Bio je takav slucaj na atlantik sprint 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonni 0 Napisano Mart 1, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bogatić Motocikl: Piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je do Borda, Doterao brat isti, zamenuli satove..sve radi..Temperatura, spoljna,masine..sve.Ima li neko da poravlja bordove ili da proda ispravan?Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjem93 1 Napisano Mart 26, 2022 U prolazu, 16 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasi, Rec je o Piaggio X9 500 ccm Danas prvo paljenje posle zime i odmah problemi…naime motor upali iz prve bez ikakvih problema, i sam rad motora u potpunosti normalan.Medjutim pocne da dize temperaturu,ventilator se upali ali temperatura ne spada.Kazaljka dodje do crvenog i tu stane,kada radi ventilator bukvalno za milimetar spadne i odmah se vrati do crvene zone.Provozam motor jedan krug ali i dalje situacija sa temperaturom ista.Kada sam dosao do garaze i izgasio motor ,bukvalno se culo kljucanje vode i primetio sam par kapi vode ispod motora. Prosle godine nisam imao nijedan slican problem sa motorom. Hvala unapred na odogovorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15822 Napisano Mart 26, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imas par mogucnosti, jedna je da si ostao bez tecnosti a da nisi primetio pa je doslo do stvaranja vaz. cepa u rash. sistemu. Druga mogucnost je ta da termostat ne radi kako treba, delimicno ili premalo otvara. Treca mogucnost je ta da da se sistem (obicno hladnjak) zapusio usled duzeg stajanja. Cetvrta mogucnost je da vadis motor vani, termo grupa dole da se spusti. pre 36 minuta, Djordjem93 je napisao: Provozam motor jedan krug ali i dalje situacija sa temperaturom ista.Kada sam dosao do garaze i izgasio motor ,bukvalno se culo kljucanje vode i primetio sam par kapi vode ispod motora. Ovde bi se osvrnuo, kako se ponasala temp. u toku voznje? Druga stvar, u sistemu ne smes imati vodu vec antifriz. Ako je bila voda, motor boravio tokom zime napolju tj hvatao ga minus, smrzavanje..... neces dobro proci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjem93 1 Napisano Mart 26, 2022 U prolazu, 16 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Satelis je napisao: Imas par mogucnosti, jedna je da si ostao bez tecnosti a da nisi primetio pa je doslo do stvaranja vaz. cepa u rash. sistemu. Druga mogucnost je ta da termostat ne radi kako treba, delimicno ili premalo otvara. Treca mogucnost je ta da da se sistem (obicno hladnjak) zapusio usled duzeg stajanja. Cetvrta mogucnost je da vadis motor vani, termo grupa dole da se spusti. Ovde bi se osvrnuo, kako se ponasala temp. u toku voznje? Druga stvar, u sistemu ne smes imati vodu vec antifriz. Ako je bila voda, motor boravio tokom zime napolju tj hvatao ga minus, smrzavanje..... neces dobro proci. U toku voznje ista stvar sa temperaturom,nikakvih promena.U sistemu je antifriz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15822 Napisano Mart 26, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak dok je hladan sipaj vodu, ozrači sistem, upali motor i vidi kako će se ponašati. Ako ti upali vent. motora na hladan hladnjak znaj da nije dobro... ili nije dobro ozracen ili je zaglavio termostat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjem93 1 Napisano Mart 26, 2022 U prolazu, 16 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Satelis je napisao: Za pocetak dok je hladan sipaj vodu, ozrači sistem, upali motor i vidi kako će se ponašati. Ako ti upali vent. motora na hladan hladnjak znaj da nije dobro... ili nije dobro ozracen ili je zaglavio termostat. Probacu sutra pa javljam. Sta je najgori moguci scenario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15822 Napisano Mart 26, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Najgori scenario je četvrta mogućnost iz ^ posta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjem93 1 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 16 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Djordjem93 je napisao: Probacu sutra pa javljam. Sta je najgori moguci scenario? Odradio sve,ista stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Mart 28, 2022 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ista stvar? Je li hladan hladnjak ili je vruc kao motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjem93 1 Napisano Mart 28, 2022 U prolazu, 16 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, muljaz je napisao: Sta ista stvar? Je li hladan hladnjak ili je vruc kao motor? Sinoc mi djavo ne da mira i opet odem upalim motor,kad ono sve najnormalnije.Nema pregrevanja,nema kljucanja vode. Jel moguce da je termostat zabrljavio od stajanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Mart 28, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Djordjem93 Nema nikakve potrebe da citiras prvi post iznad svog na koji odgovaras. Nepotrebno gusis prostor na forumu dupliranjem tih postova. Podrazumeva se da njemu odgovaras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonydzimi 5 Napisano Jun 1, 2022 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdrtavo zivo bajkeri , posedujem paggio x9 500cc 2003 god,, IMAM PROBLEMMM Ovih dana je napadalo dosta kise, tako da mi brljavi motor sam od sebe, naime, ili se pale sami migavci, ili kontrolne table same se upale i ako je kljuc izvadjn, ili ne radi digitalna tabla itd, kada se osusi radi normalno a do tada izvucem sve osiugarece da mi ne iscrpi aku i da ne dodje do nekoh spoja,,, Moje pitanje , kako to resiti za u buduce , da li su to dzekovi ili sama izzrada kontorlne ( digitalne) table,,,, Nezgodno je sutradan krenuti na put kao sto planiram, uhvati te kisa , tebi motor pobrljavi,,,pa bih to sredjivao ,,,ako imao neko slicnih problema pucajte,,, svaka informacija je dobrodosla Jos jedno pitanje ko ima el, stender- centralnu nogaru... nece skroz da podigne motor, tacnije samo mogui da podignem motor u travi ili u nekoj uvali,,imam tragove ulja,,,na osovini,,, da li to moze da se reparira,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darec032 14 Napisano Jul 9, 2022 (promenjeno) U prolazu, 33 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim temu... Promenio Jul 9, 2022 član darec032 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikisa73 1 Napisano Avgust 5, 2022 U prolazu, 24 postova Motocikl: X9 200 evo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Posedujem X9 200 evo, imam problem sa karburatorom. Kada u vožnji konstantno dodajem gas ide normalno, kada u vožnji dodajem gas pa za trenutak ga smanjim pa ponovo dodam, motor za trenutak izgubi snagu pa nastavi normalno da dodaje. Šta može da bude problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Avgust 6, 2022 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan On 5.8.2022. at 17:41, mikisa73 je napisao: Pozdrav svima, Posedujem X9 200 evo, imam problem sa karburatorom. Kada u vožnji konstantno dodajem gas ide normalno, kada u vožnji dodajem gas pa za trenutak ga smanjim pa ponovo dodam, motor za trenutak izgubi snagu pa nastavi normalno da dodaje. Šta može da bude problem? Evo model mislim da je IE. Ispravite me ako gresim? @alexanto @Satelis @bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikisa73 1 Napisano Avgust 6, 2022 U prolazu, 24 postova Motocikl: X9 200 evo Prijavi odgovor kao problematičan Evo 200 je karb, od 250 je IE. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...