to crank 5345 Napisano Mart 24, 2012 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naprotiv, to je podsticaj onima koji nemaju para da da menjaju agragate ko čarape. Nisam siguran da će isto pravilo da važi i za CTR-ove. Ono što je Carmelito najavljivao za sledeću godinu biće razmazano na par sezona. Na kraju bi motoGP motocikli trebalo da ispadnu nešto slično TZ-ima i RGV-ima. "Produkcijski" motori koje bilo ko može da kupi i da na njima vrši izmene po svom nahođenju a ne po naredbi/dozvoli proizvođača. Fool fabričke timove bi zamenili timovi podržani od fabrike a satelite bi zamenili privatnici koji od originalnog motocikla koriste samo agregat a ostatak prave sami (ili ceo motor sa nekim izmenama). Želje su jedno realnost drugo... videćemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3398 Napisano Mart 24, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4401 Napisano Mart 24, 2012 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan MotoGP: Pet agregata i jedan motocikl po takmičaru sledeće godine?! Kako jedan motocikl ? Po trci ili ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Mart 24, 2012 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MotoGP: Pet agregata i jedan motocikl po takmičaru sledeće godine?! Kako jedan motocikl ? Po trci ili ? http://www.motogp.com/en/news/2012/Dorna+Sports+SL+and+MSMA+discuss+further+MotoGP+cost+reductions Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4401 Napisano Mart 25, 2012 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo li opet imati Mamolu u GP-u http://www.gpone.com/index.php/201203236387/CIV-Cadalora-tifa-Mamola-ma-e-Dakota.html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 25, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ga osim ćaleta podučava i Luka Kadalora od njega može biti šampion. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Mart 25, 2012 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I Mamolu i Gardnera!! http://www.waynegardnerapproved.com/index.php?option=com_content&view=article&id=138&Itemid=442 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 26, 2012 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Randy de Puniet na celu CRT kolone. Kao sto smo i mogli pretpostaviti, de Puniet je bio na celu CRT garde, iza Stonera nekih 1.8 sekundi, ali zato mu GP fenjerasi bjeze samo oko 0.3 sekunde, sto znaci na samoj trci moze da se kolje sa njima. " Zadovoljan sam sa testom, bili smo brzi i na vrhu smo CRT takmicara i ne tako daleko od fabrickih momaka. Nas tempo je dobar i mislim da smo spremni za pocetak sezone." "Veoma sam zadovoljan sa potencijalom motora i mislim da cemo to uspjeti da pokazemo ove sezone na najvisem nivou. Spreman da izdrzi trku u dobrom ritmu." E pa drugare, nek` je sa srecom. Da pokazes sta moze to ART sokocalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 26, 2012 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Rossijevi zaostaci na predsezonskim testiranjima ove godine i pozicije 1.217sec (peti), 1.077sec (deseti) i sada 0.953sec (sesti) u odnosu na prvoplasiranog. Tokom proslogodisnjeg predsezonskog testiranja za 2011 sezonu zaostaci i pozicije su bili 1.085s (deseti), 1.804s (jedanaesti) i 1.307s (trinaesti) u odnosu na prvog. "Subotnja kisa nas je kostala cijeli dan testiranja, ali smo u nedelju konacno mogli da radimo cijeli dan. Korak po korak otkrivamo potencijal. Sesti sam, napravio sam 1:39:733, sto je dobar rezultat, ako uzmemo u obzir da ovaj motor vozimo samo 6-7 dana. Promijenili smo podesavanja, prvo zadnjeg, pa potom i prednjeg kraja i sada opet mogu prilicno dobro da udjem u krivinu. U mogucnosti sam da zalegnem i da "rizikujem" malo vise. Naravno, znamo da je pred nama jos mnogo rada, ako pogledamo zaostatak, mozemo reci da smo spremni za prvu trku." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 26, 2012 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Najbrzi na stazi je opet bio, Casey Stoner. sa svojom dragom Hondom je navukao 1:38.780 "Veoma smo zadovoljni sa krugovima koje smo odvezli, ali mislim da mozemo jos malo da unaprijedimo motor. U svakom slucaju, mislim da smo napravili korak naprijed." "Napravili smo mnogo krugova i duzih izlazaka, kako bi sto bolje mogli razumjeti potrosnju goriva i jos neke stvari kao ova. Uglavnom smo zadovoljni kako je protekao ovaj test za nas. Sada je na redu trkanje, ono u cemu stvarno uzivamo." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 26, 2012 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Lorezno je veoma zadovoljan zavrsio test. " Veoma sam zadovoljan, jer smo se trudili da napravimo dobra vremena, pa smo stavili novu zadnju gumu u nedelju ujutru i stigli na 1:38:9 sto je veoma dobro vrijeme. Popodne smo napravili progres u simulaciji trke, koja je prosla veoma dobro. Sve u svemu, veoma smo zadovoljni. Nisam samo ja u pitanje, Ben je takodje blizu konkurenata kao sto su Cal i Andrea. Moramo da poradimo na kocenju, ako to uspijemo, mislim da cemo biti brzi za koju desetinku." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4401 Napisano Mart 28, 2012 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Audi ( VAG koncern ) nudi 750 000 000 eur za Dukati . http://www.gpone.com/index.php/201203286450/Audi-Ducati-offerti-750-milioni.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 28, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine će im trebati gomila para za ugovore sa vozačima. Ako Vale dobro uradi sezonu biće još skuplji, a ako ni on ne bude ukrotio crvenu zverku biće nemoguće dovesti konkurentnog vozača za neku prosečnu svotu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4401 Napisano Mart 28, 2012 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce Pedrosa da proba , posto u Hondi pored Stonera nema sta da trazi a u Yamahu sa Lorencom ni da pomisli. Ostaje mu neka satelitska ili CRT ekipa , da ceka odlazak Stonera u penziju , ako ce Honda da ga drzi ili Dukati ako se Rosi nije ogradio ugovorom da nema konkurnciju u timu . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Mart 28, 2012 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce Pedrosa da proba , posto u Hondi pored Stonera nema sta da trazi a u Yamahu sa Lorencom ni da pomisli. Ostaje mu neka satelitska ili CRT ekipa , da ceka odlazak Stonera u penziju , ako ce Honda da ga drzi ili Dukati ako se Rosi nije ogradio ugovorom da nema konkurnciju u timu . Moglo bi tako da bude. Mada je pitanje šta će da se desi sledeće godine sa limitatorom obrtaja (između 14500 i 15000 - pre ovo prvo). Veliki su lomovi ima i neki koji ne zaslužuju da najebu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Spanci da otpuste Pedrosu? Vrlo je logocno da te otpusti licni sponzor. Pa oni su ga podrzavali u borboi za titulu sa Nikicom sve dok ga brutalno nije srusio u pretposlednjoj trci 06. i time izgubio svaku sansu za titulu. Pre mislim da stize jos jedan spanac (ko li je to) a kenguru ni zlatna kaciga, a ne titula nece pomoci da zadrzi mesto u cisto spanskom timu. Ako budu kao nekad 3 vozaca ok. Stoner je realno najbrzi, al nije ortak sa Karlosom (ne Cekom, onim plavokrvnijim). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4401 Napisano Mart 29, 2012 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki u MotoGP-u 2014 g. ? http://www.gpone.com/index.php/201203296461/Sahara-Supporto-al-team-Crescent.html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 29, 2012 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ako Pedrosa ne prodje ove sezone kako se ocekuje, novi, mladjani, poletniji, a da je Spanac je recimo Marquez, samo da ga zdravlje posluzi, nadam se da ga sljedece godine gledamo u premijernoj klasi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ne mislis da ja nisam mislio na njega, i on je kao Pedrosa Repsolov, tako da je po meni logicno da spanci zadrze obojicu, a priznaces nije realno da Pedrosa ode u njihov moto2 tim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Mart 30, 2012 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Markez ce verovatno 2013. doci u Gp (ako sve bude kako treba), s tim sto zbog onog pravila verovatno nece u fabricki tim ali ga zato u Repsolu ocekujem 2014. tamo kad ce po meni Pedrosa verovatno ispusiti. Sta vise, mislim da je ova godina Pedrosicina poslednja sansa da uradi nesto. Nece ga vise trpeti ako ga Stoner odere i ove godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 30, 2012 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda ga je vec izduvao, jer do sada gledajuci, kolike su sanse da odere Stonera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Mart 30, 2012 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Spanci da otpuste Pedrosu? Vrlo je logocno da te otpusti licni sponzor. Pa oni su ga podrzavali u borboi za titulu sa Nikicom sve dok ga brutalno nije srusio u pretposlednjoj trci 06. i time izgubio svaku sansu za titulu. Pre mislim da stize jos jedan spanac (ko li je to) a kenguru ni zlatna kaciga, a ne titula nece pomoci da zadrzi mesto u cisto spanskom timu. Ako budu kao nekad 3 vozaca ok. Stoner je realno najbrzi, al nije ortak sa Karlosom (ne Cekom, onim plavokrvnijim). O čemu ti pričaš, leba ti? To je bilo pre 6 godina i ništa od tad nije uradio. Po toj logici bi Alex Criville trebalo i dalje da vozi jer je Španac. Doći će Marquez a Pedrosi nogu u guzicu. Gde će Stoner da ide zavisi malo i od Stoner-a. CEO Honde je valjda debil pa će da otpusti Stoner-a zato što je Pedrosa simpatičan generalnom sponzoru. A i veza sa Juan Carlos-om nije neka... Pedrosa je Katalonac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Mart 30, 2012 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda ga je vec izduvao, jer do sada gledajuci, kolike su sanse da odere Stonera? Pa jedino neka povreda ili šta slično nepredvidivo. A realno gledano Pedrosa je najotvoreniji prema povredama tako da mu i u toj podeli statistika ne ide na ruku. Stoner i Lorenzo za titulu, Pedrosa za najboljeg vozača koji nikad nije osvojio prvenstvo. A i tu su mu slabe šanse pored Mamole i Biaggi-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Mart 30, 2012 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda ga je vec izduvao, jer do sada gledajuci, kolike su sanse da odere Stonera? Pa i jeste. Mislim da je on jos prosle sezone bio na pozajmljenom vremenu, a ove je zivi mrtvac A sanse da odere Stonera... Pa jbg, mislim da ih nema mnogo sem u ponekim svetlim momentima ili ako se ovaj ne polomi pa propusti par trka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4401 Napisano Mart 30, 2012 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Erve Ponšaral o CRT http://www.gpone.com/index.php/201203306466/Poncharal-CRT-formula-senza-futuro.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...