gebee&co 7939 Napisano Octobar 30 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka samo gruvaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Novembar 4 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bleki odmara, čeka Sanšajn, kupih mu dve šelne za auspuh, počele menjati boju... Rekoh prodavcu, valjalo bi da su prohromske... Pa ima,mogu da naručim, 800 din. po komadu. Pa što ne kažeš i da su 1000, te naručih... Ako nekome treba da zna, mogu naručiti... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Novembar 4 (promenjeno) Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da pitam:Šta nam je sa Milutinom? Zar je moralo tako? Valjda ima prvo neko upozorenje, možda i ima? Dobar momak, imao je malo slobodniji lengvič ali... S kim ću da delim iskustva? Moraću private! Ih, baš ste neki... Promenio Novembar 4 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5263 Napisano Novembar 4 (promenjeno) Drug član, 1870 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Pingvin ? Obrisan mu je nalog po sopstvenom zahtevu. https://forum.bjbikers.com/topic/3921-djevojka-dana/page/928/#comment-3061173 Promenio Novembar 4 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1031 Napisano Novembar 4 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Imao je i period od 7 dana da razmisli, ali je ostao dosledan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Novembar 4 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ok, poštujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Novembar 7 (promenjeno) Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da i mene neko negde blokira?!Mada ne znam zašto ali ok. U pitanju je filter ulja Champion, pet godina ga prodaje, bejaše mi malo čudno... Tražim da ne bude HF, najgori su, uzeću K&N... Neurozis kanalis! Promenio Novembar 7 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16239 Napisano Novembar 8 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi HF RC, uzeo sam ga na preporuku kada nije bilo KNa na stanju i zadovoljan sam, evo vec 5-ti menjam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21593 Napisano Novembar 8 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan RC je isti kao i obican (bez tog RC) sto se filtracije tice, razlika je u 17mm matici na telu i rupici za zicu kroz istu (zato je "racing"). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16239 Napisano Novembar 8 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: RC je isti kao i obican (bez tog RC) sto se filtracije tice, razlika je u 17mm matici na telu i rupici za zicu kroz istu (zato je "racing"). Meni rekli da ima i malo brzi protok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Novembar 8 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, BokyBoy je napisao: Uzmi HF RC, uzeo sam ga na preporuku kada nije bilo KNa na stanju i zadovoljan sam, evo vec 5-ti menjam. Ako budem morao,sad mi je na Blekiju taj ali oni su zadnji na lestvici Radi on posao ali... Nego gde da nađem crni zadnji lančanik? Pa zlatni lanac... ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16239 Napisano Novembar 8 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, shoyyka je napisao: Ako budem morao,sad mi je na Blekiju taj ali oni su zadnji na lestvici Radi on posao ali... Nego gde da nađem crni zadnji lančanik? Pa zlatni lanac... ih... Tesko da ces u nekom setu naci crn lancanik, plastificiraj ga, ja sam uradio za Busu i evo, presao je skoro 30k i dan danas je kao nov, nigde nije spala plastifikacija, uskoro ce mu zamena pa cu i taj novi raditi. Posalji ako nemas tu negde plastifikaciju da udradim ujedno i taj tvoj. Promenio Novembar 8 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Novembar 8 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Našao, naručio, 3800din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16239 Napisano Novembar 8 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, shoyyka je napisao: Našao, naručio, 3800din. Gde? Isti je za Busu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Novembar 8 (promenjeno) Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan BG Jovan, možeš na viber +381652006263 Promenio Novembar 8 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Četvrtak u 10:09 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Stigao... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2511 Napisano Četvrtak u 10:11 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, za moju Suzanu, video u Luisu komplet DID + takav crni. Tako da najverovatnije prva poseta Luisu pazarim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Četvrtak u 10:20 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću RK, mada je taj DID u Luisu verovatno originalni, tako da nema greške. Kad budeš išao tamo javni, možda će biti nekih popusta... pre 8 minuta, ZEMZEM je napisao: Ja sam, za moju Suzanu, video u Luisu komplet DID + takav crni. Tako da najverovatnije prva poseta Luisu pazarim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16239 Napisano Četvrtak u 13:54 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, shoyyka je napisao: @BokyBoy Stigao... Lepsi od para... Elem, ako ste u mogucnosti, uzimajte lance preko, u Luisu i sl, kod nas bukvalno nemoguce naci original DID, proverena informacija, stigao je veliki kontigent kopije iz Kine, na ogromnim kalemima i onda se to ovde kod nas sece na meru i pakuje u kutije. Uzeli smo za Busu najaci DID ZVMX i izdrzao je jedva nesto oko 15 000 km, istegao se do neprepoznatljivosti, jos prve sezone je dotezan par puta, motor je vozen normalno, nije tockiran i sl. i odrzavan je redovno, otprilike pran i podmazivan na 1000 km. Za neke slabije motore i moze, za preko litre nikako. Ja sam kupio od pokojnog Saleta Reginu i za tri sezone je nisam ni jednom dotegnuo. Promenio Četvrtak u 14:58 član BokyBoy 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12503 Napisano Četvrtak u 14:58 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ovde nisam kupio i lanac i neću. Treba da nabavim crni sa zlatnim valjcima. Biće predobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...