Biker Q 1657 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Oprema/Styling-i-Tuning/HHO-generator-za-vodonik/4346028 Vredi li ovo nesto posto mi je ovo neki zema pa da uzmem ako vredi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jel skinuo neko pdf koji je okacen pre nekoliko stranica, sve vam lepo pise, ima i neki motori i ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Buraz mi je poslao ovaj link. http://www.youtube.com/watch?v=SKKNsW29a0g&feature=share&fb_source=message Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 31, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://2hho.com/hho_plans.htm cini mi se da ima mnogo toga zanimljivog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje. Dali moze da se iskoristi crveni silikon da se bolje zadihtuju uvodnici na celiji,dali je neutralan,ili utice na rad celije,dali reaguje sa baznim rastvorom? Dali je neko isprobao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od cega uopste pravite dihtunge ljudi.Ja nigde ne mogu da nadjem nesto da mi posluzi za dihtung.Najbolje bi bilo da kupim metar kvadratni gume ali ne znam gde da je nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Februar 6, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sekao od gume 3mm debljina.Negde na netu sam procitao,da moze za dihtung i linoleum,podna obloga.To bi trebalo da je i jeftinije.30x100 cm parce gume sam platio oko 25 evra,prodaje se na kilogram. Jel zna neko za silikon?Nemoguce da je meni prvo palo na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Moze crvenim silokonom za dihtunge, otporan je na bazni rastvor, ustvari iz prakse ni jedna hemikalija mu nije mogla nista. Probao sam njime da napravim dihtunge izmedju plocica, ali je onda veliki problem u doziranju, slobodnom rukom je mnogo tresko to izvesti! Jedino sto njime ne mozes cvrsto da zalepis uvodnice, ali mozes da stavis malo silikona da bolje zadihtuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Uvodnice imaju svoje gumice, radi sigurnosti sam dodao i silikon.ostaje samo da sklopim celiju,ubija ovaj sneg,nemam volje za nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Evo koga interesuje, pogledajte moje celije, kao i video klip gde demonstriram kako HHO potpomaze sagorevanje na prostom primeru sa brenerom... https://www.facebook.com/HHOsystems video: https://www.facebook.com/photo.php?v=2970234108011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan A kako sve to radi na ovom mrazu ? el ne zaledi voda ? i niko da kaze koliko je para da se uradi sistem za motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 8, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ćelija zaledila na ovom mrazu... ali se odledi nakon 45min rada.. Loši su uslovi za testiranje sad.. toplije vreme će pokazati svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno losi uslovi za testiranje, na ovoj hladnoci se i standardna potrosnja poveca, pa ne moze lako da se izmeri efikasnost ugradjene celije. Nema smrzavanja ako se doda procenat etanola u vodu. On ne utice na elektrolizu... Kod mene je HHO sistem za motor 70€ sa ugradnjom, zainteresovani na pm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Lepo uradene celije. Gledam visinu posude za vodu,ako malo padne nivo vode moze rezervoar da izgubi funkciju bablera,eventualno u krivini,kocenje,ubrzanje.Prvi dizajn koji si imao mislim da je sigurniji.Probaces u voznji,samo da otopli malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem, samo se unutar bubblera spusti crevce sa izvodnice do dna i resen problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje, interesuje me koliko je celija debela to jest koje je debljine prohrom, pod dva koliko bi celija trebao da stavim za moj motor koji ima zapreminu 600kubika i koja bi Ampera trebalo da to radi kako treba i da pravi 0.75l gasa do 1 l gasa. ovihdana sam malo vise dokon na odmoru pa da probam i ja da napravim HHO generator. pozzz i hvala napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 2, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sistem je sad aktuelan ( valjda zbog cijene goriva) i smanjuje potrosnju goriva oko 20% kod automobila, a ti si prvi koji je ovaj sistem primjenio na motociklu.Mislim da je struja ipak glavni problem u ovom slucaju. Bice jeftine voznje. HHO sistem je buducnost.Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 2, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...a kolega koji je zapoceo temu mudro cuti i nece da podeli savete,a rado ih je primao... nije fer.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako ne stizem da odgovirim svima na pm, ima mnogo pitanja... A, da, tema nije "kako napraviti HHO" pa da sam skupljao savete ovde, vec sam rezultate podelio, a "saveti" odavde su manje-vishe varijacije na temu. Struju sam resio smanjenjem povrsine plocica ali povecanjem broja plocica, tako da sad celije daju isto gasa sa manje struje i stabilnije su u radu tj. nema grejanja itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4318 Napisano Mart 3, 2012 motoras, 2482 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Struju sam resio smanjenjem povrsine plocica ali povecanjem broja plocica, tako da sad celije daju isto gasa sa manje struje i stabilnije su u radu tj. nema grejanja itd. Eto saveta pravog! Moj prototip hho reaktora dok je radio na ispravljac temperatura je bila ok,a kolicinu gasa nisam merio. Picilo je solidno. E,danas sam ga prikljucio na aku i ostavio desetak minuta da radi probno. Kolicina gasa odokativno je ista,ali mi se istopio plasticni poklopac. Znaci temperatura u crveno. Probacu neke nove eksperimente pa ce mo da vidimo kako ce da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Isekao sam stranice za celiju od pleksi 1cm debljina.Sve izbusio i kad sam hteo da sastavim celiju desilo se nesto cudno.Obrisao sam stranice alkoholom,da nema neku prljavstinu,ostavio stranice na sto, same su ispucale,cuo sam pucketanje i video kako bez razloga je providni pleksi pukao.Dali neko zna zasto? Pukotine se otvorile oko uvodnica ,stranice su neupotrebljive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno kvalitet plexija, gde si uzimao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Mart 3, 2012 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Struju sam resio smanjenjem povrsine plocica ali povecanjem broja plocica, tako da sad celije daju isto gasa sa manje struje i stabilnije su u radu tj. nema grejanja itd. Koliko sada troši ampera ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan 4-4,5A, 0,8 lpm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Mart 4, 2012 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAaaaaaa, pa to znači da ne moram da ledilizujem far (čitaj - mnooogo skupo) Samo migavce i ostalu siću. Ovo je predivna vest ! Ondak se verovatno vidimo i pre nego što sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...