salerNS 43 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan U Grckoj najisplativije je snabdevati se u velikim marketima Lidl, velik izbor i normalne cene, nazalost nema ga na tasosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Procitah temu vecim delom pa i mene zaraziste tako da 12 jula palim za Tasos - Pefkari kamp. Sto se tice puta, putarina i kampa manje vise sam uspeo izvuci neku racunicu. Posto prvi put idem za Grcku ne znam koliko dnevno da racunam da mu treba za jelo, ako mogu neke odokativne cene sto iz mraketa koliko se moze samostalno spremiti sto ovako neki kiosk ili restoran. Ako neko ide u slicno vreme mozemo zajedno lakse je i zanimljivije u grupi Mi dolazimo 11. jula u Pefkari kamp. Kad dodjes, potrazi zelenu Opel Astru sa NS tablama i smesti se pored. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jul 1, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Theologos zaista ima taj neki smek, ali jagnjetinu (jos bolje jaretinu) mozete jesti i u Kazavitiju (od Prinosa u brdo) i u Panagiji. Ovo potonje je verovatno najlepse mesto na Tasosu, a jagnje, jare i ostalu divljac tu jedu lokalci, sto je generalno signal i nama sa strane. Ove godine, nazalost, ne mogu da idem motorom, nego 5. 7. palimo autom. Ako se skockamo, jedan drugar is Skoplja i ja uzecemo na par dana po motor, da malo prospartamo planinama. Vi koji idete motorom, apsolutno predlazem skok do Kastra i Mariesa, odnosno do jezera iza Mariesa. Pre svega srecan put svima, a i vrhunski provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Onda i ti potrazi zelenu NS astru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jul 1, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tad u Potosu, pa pijemo pivo ako naidjem na Vas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jul 1, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @brkicm Potrazi zuto-beli-sivi dominator BG tu sam 12tog -13tog @*zeka* Cime dolazis da mozemo da se prepoznamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jul 1, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Tamno zelena Laguna II VB table . Dole sam od 7.7 do 15.7 u vili Francceska u Potosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Jul 1, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima sa Tasosa! Ovo mi je drugi put...prvi put pre 10 godina...mnogo toga istog i mnogo toga novog. U svakom slucaju vredi doci! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jul 1, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima sa Tasosa! Ovo mi je drugi put...prvi put pre 10 godina...mnogo toga istog i mnogo toga novog. U svakom slucaju vredi doci! Postigao si! Bravo! Od subote smo tamo - ko nas vidi, nekqa zaustavlja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1414 Napisano Jul 1, 2014 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Tamno zelena Laguna II VB table . Dole sam od 7.7 do 15.7 u vili Francceska u Potosu. Pre 2 god sam bio u Franceska vili i bas sa bio zadovoljan. Centar a skroz mirno i tisina nocu. Gazdarica Jota luda kao struja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jul 2, 2014 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima sa Tasosa! Ovo mi je drugi put...prvi put pre 10 godina...mnogo toga istog i mnogo toga novog. U svakom slucaju vredi doci! Postigao si! Bravo! Od subote smo tamo - ko nas vidi, nekqa zaustavlja! Pozdrav od Bandolerosa svima vama koji ste na Tasosu! Kupajte se i uzivajte malo i za nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ipak idemo motorom, krecemo 12. ujutru, idemo preko Makedonije i tamo smo tokom dana ako sve bude ok. Ko bude na Tasosu u to vreme, prepoznace motor iz potpisa, ispod tablica stoji veliki smajli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jul 7, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav iz potosa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mv.obrenovic 10 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 29 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki KLE 500, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Supruga i ja planiramo oko 22. avgusta da odemo u ovaj kamp na Tasos, ali prosto je neverovatno da idemo istim motorom kao i pisci ovog putopisa, čak nam je i šator isti, jedino što mi kasnimo par godina. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jul 22, 2014 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Sve predispozicije da vam bude fantasticno kao i nama imate u startu! Uzivajte! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Vratili se juce Hvala na preporuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 23, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu Nego, kamp je pun, tako kažu Jeste li vi bili u kampu ? Šta je sa tim parkingom ispred kampa koji se ne plaća, ima li ga i gde je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu Nego, kamp je pun, tako kažu Jeste li vi bili u kampu ? Šta je sa tim parkingom ispred kampa koji se ne plaća, ima li ga i gde je Ima, sve cu detaljno napisati u putopisu samo da raspremimo stvari i malo se stabilizujemo Ukratko - kamp je puniji nego prosle godine (tako kazu), ali ima mesta. Svaki dan neko odlazi i Jorgos je vise nego dobar domacin. Kamp ispred je dzabe, mi smo parkirali unutra (2e dnevno). Sve vreme smo se druzili sa kolegom Milosem sa foruma (radicm) i njegovom saputnocom Leom, oni su parkirali Dominatora ispred i nikakvih problema nisu imali. Odmor - prva liga. Prvo kampovanje, prvi put na Tasosu i 99% idemo tamo i sledece godine, ali 4 osobe na 2 motora. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Jul 30, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel moze neko da.mi kaze koliko je iznajmljivanje skutera ,automobila ili nekog veceg motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 1, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da tek na licu mesta određuju cenu za skutere, zavisno od toga koliki im je promet. Čuo sam da skuter može da se iznajmi za cenu od 8 - 10 eura po danu, ponavljam "čuo". Na što više dana ga iznajmiš ispadne jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru ja sam cuo malo jacu cenu. Ali videcemo posto sam na pola puta do tasosa . Javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 23, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Msmmmmm šta reći 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 25, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan to to ocekujemo detaljan putopis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Avgust 26, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sa svojom limuzinom u kampu Pefkari, video, pobedio... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 26, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Super ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...