DzOkS 1172 Napisano Septembar 11, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Сретосмо се пре пар недеља на врху Устаничке, мало попричасмо о нашим бемвејцима а ја остадох под утиском колико си одушевљење ширио око себе и колико задовољство мотором. Могу само замислити колико ти је ово тешко пало, брате, размишљај позитивно и све ће се средити! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan za te sto prosipaju zejtin na putu da bi zaradili na tudjoj nesreci... da bog da im sinovi vozili motore a cerke jebali pozeri na Rovima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana je bio clanak u novinama da su neki Turci cini mi se poginuli na potezu BG-SU, i policija sumnja da je u pitanju sabotaza od strane Slep "sluzbi", divljih ili pravih, boga pitaj. Evo clanka iz novina http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/turci-ubijeni-na-autoputu-120472.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nek si ti ziv i zdrav brate hvala Bogu !!!! A sto se tice slep mafije bas sam cuo teoriju posle pogibije oca i sina na autoputu posto nisu mogli da nadju tocak posle udesa kako se bacaju poveci srafovi isl. sa nadvoznjaka na vozila odvrcu tockovi sipanje u rezervoar kojecega na parking mestima i sl. kako bi ih posle odrali slepanjima i popravkama !!!! Jezivo a i vrlo moguce kad se vec srafovi sa pruga skidaju i prodaju u otpad !!!! Jezivo , horor gde ide ovaj svet ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 11, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu u pitanju putari, već vlasnici šlep službi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ostvarili su neviđeni napredak, nemaju više golf 2 sa prikolicom koji ide 30 na sat i namerno pravi kolonu na pravcu sa isprekidanom linijom, a malo dalje stoji policija i reketira vozače koji obilaze tu kolonu (što mi se desilo pre par godina). Ccc, nemam reči i još ne mogu da verujem da je ovo istina što sam pročitao !!! Ovo je žešće ubistvo u pokušaju sa predumišljajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1874 Napisano Septembar 11, 2011 Vlasnik sajta, 5362 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Procitah ovo jutros i ceo dan sam pod utiskom. Sto su gora vremena, sve ce gore stvari ljudi da rade. Slicno, ali mnogo manje opasno, se desilo mom ocu pre par meseci u CG, na onom kratkom potezu od magistrale do Canja. U jednoj krivini prokizao auto kao po ledu, sva sreca pa niko nije dosao u susret i sto nije bilo neke ozbiljnije stete na kolima. Ali to nije nista u poredjenju sa tim sto ti se desilo, ti si za dlaku preziveo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Septembar 11, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 2008. godine sam pao nedaleko od Budve, prema Cetinju, na putu prema mojoj vikendici, upravo zbog velike kolicine ulja u desnoj traci. Da stvar bude gora, jos jedan momak je pao na samo 5 minuta pre mene. Desna krivina je bila u pitanju i Bogu hvala sto smo obojica prosli bukvalno nepovredjeni. Nismo imali nikakve sanse da se zadrzimo na 2 tocka. Ja sam pri padu isao maksimalno 50km/h a ta krivina se kupi lagano sa preko 100km/h. Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da je neko naisao u susret. Od tada vozim k'o pi*ka dok ne vidim celu krivinu i put ispred mene. Zelim ti brz oporavak, motor ce se popraviti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nisu u pitanju putari, već vlasnici šlep službi. I jedno i drugo, druze. Svedoci smo svaki dan prosutog ulja, delova automobila i kamiona i nemarnosti putara da uklone prepreke sa puta. A da ne pocinjem pricu o lose obelezenim radovima na putu, preprekama i signalizaciji!!! Stalno se prebacuje odgovornost sa jednih na druge ( da li je nadleznost lokalna, gradska, opstinska, saobracajne policije, putara, komunalaca i ostalo). A ljudi ginu svaki dan. I to najvise motoristi, mladi ljudi, puni zivota... A ostalo nemam snage ni da komentarisem. Hvala Bogu da je Vlada GS ok i da se sve zavrsilo na steti motora. Ljudi su potpuno poremeceni i bolesni, pogotovu u ovom okruzenju (Srbija, Crna Gora ...), ne zelim mnogo da filozofiram, ne zelim da verujem da smo takav mentalitet, boli me to! Da'l zbog siromastva i nemastine ili sta ali ljudi su skloni da urade uzasne stvari zarad malo novca (ili mnogo, ne pravi razliku) i svaki dan to pokazuju. Vise nema iznenadjenja, vec je bilo ovakvih stvari pre par godina i neki su zbog toga i osudjeni (kad je policija nasla na onoj slep sluzbi kamenje koje su postavljali po auto putu pa onda famoznom brzinom stizali na mesto nesrece)... Cuvajte se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Septembar 12, 2011 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tačno ono sa linka, da vežu psa na onu ogradu posred autoputa, da ga neko velikom brzinom udari a pri tom sebi ošteti kola...neću da pišem šta bi jim uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17135 Napisano Septembar 12, 2011 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, Vlado... Sunce mu jebem... Nadam se da si dobro i jako. Zaledio si me i dogadjajem i opisom. Zaista se nadam da si i danas ok (i fizicki i inace). Drzi se! Motor ces naravno srediti, vazno je da je glava na ramenima i da si izasao na svojim nogama iz cele price. Znas to sve vec i sam! PS: Ja sam se juce vratio iz Albanije preko CG, ali putem preko Zabljaka i Pljevlja. NA par deonica je prepuno ulja (pre i posle Pljevlja), ali nije bilo u tunelu pa se vidi. Bas sam razmisljao odakle toliko ulja kad na tom putu nema kamiona, a odbojnici su celi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt sav sam se naježio čitajući post, neverovatno da se neko igra s' takvim stvarima, po slikama kombija i motora mislim da si i sam svestan koliko sreće si imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno je par dana operativnog rada policije da se utvrde počinioci ovog ubistva u pokušaju, što će verovatno izostati. Kakva zemlja, kakvi ljudi, a u suštini tako lepa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ulje na putu u ekološkoj državi , druže dobro je da si relativno dobro prošo, ali ekološka država, ekološka taksa, a ulja tamo ge ne bi smelo da ga bude 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvona 20 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XL600V Transalp - Brunhilda Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, druze sta da ti kazem. Neverovatnu srecu si imao. O stoci koja to radi ne bih ni da komentarisem. Ja sam imao jednu nesrecu 2000.godine, ne sa motorom ali nije ni bitno, pazi da psihicki ne propadnes sad. Koliko god da si jak, budice te ovo nocima. Znam. Izdrzi, i ne tripuj se puno. Bilo, proslo, ne ponovilo se. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6641 Napisano Septembar 12, 2011 MotoDJIR.com, 1360 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je mnogo stara priča... Svake godine prolazim nekoliko puta tim putem...što kolima,što na motoru. Nikada nisam imao problem. I što se tiče samog kanjona Morače,on je mnogoooo poboljšan u zadnjih 5 godina. Tri trake,bankine,dosta osvetljenih tunela...nema odrona. Ali ova stvar sa uljem je stara bar 20 god unazad. Moj drug je u roku od tri godine dva puta proklizao. Ima kuću u Rosama pa ide svake godine. Jednom je proklizao sa Zastavom 128 i zaustavila ga je bankina da ne ode dalje...u ponor. Drugi put sa službenim BMW-om je lupio u stenu. Oba puta se šlep služba tvorila tu u roku od 5min.A da je niko nije zvao. Kakva slučajnost!!!! Ako treba neka pomoć oko delova iz Austrije,Slovenije...piši. Rado ću pomoći. Pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Bedna govna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan moli se pokretač teme da odgovori na onih nekoliko pitanja što mu postavih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 12, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi vreme kada cemo na tockove stavljati siljke kao u pobesnelom Maksu. Glad je sve veca a cena ljudskog zvota sve manja. Danas sam cuo na radiju da je lik u Negotinu ubio drugog lika zbog duga od 1000 dinara. Pa sta tek onda reci za neko slepovanje od 100 i kusur evrica? Danas su ti sve ove nase bivse republike a i neke oko njih kao jedna velika crna tacka na putu.Oprez svuda i u svakom pogledu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 12, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Treba neko od naših (BJB community) tamo u prolazu "da prokliza" kolima pa kad dođe šlep služba, da im kičme polomi pajserom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 13, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan put mojkovac -kolasin je opste poznat po takvim malverzacijama sa uljem.. pretrazite internet pa cete videti koliko ima tu izletanja i to u ranim jutarnjim casovima.. ne znam gde je taj tunel ali ako je na tom potezu, tu uvek treba obratiti paznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se cini da me doticna gospoda nece vidJeti u skorije vreme, bas kao ni njihovi zapadni susJedi! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 13, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi vreme kada cemo na tockove stavljati siljke kao u pobesnelom Maksu. Glad je sve veca a cena ljudskog zvota sve manja. Danas sam cuo na radiju da je lik u Negotinu ubio drugog lika zbog duga od 1000 dinara. Pa sta tek onda reci za neko slepovanje od 100 i kusur evrica? Danas su ti sve ove nase bivse republike a i neke oko njih kao jedna velika crna tacka na putu.Oprez svuda i u svakom pogledu. Ovi iz Negotina su lokalni šabani - narkomani. Bolje međusobno nego nekog od nas. A za Vladu mi je žao, i stvarno je sramota da neko 50 godina razvija" turizam " a da nema dobre puteve. Tu i nas koji nemamo more krivim. Grčka , Turska ...pa još motorom u paru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 13, 2011 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, da si ti nama ziv i zdrav, to je najbitnije, a motor kao sto su ti kolege vec rekle masina se mnogo lakse dovede u red nego bilo koje zivo bice. veruj mi i mnogo mnogo jeftinije nego da si ti morao da se krpis. a da ne pricamo o daljim posledicama po organizam. hvala sto si detaljno opisao ceo dogadjaj, na zalost na tvoju nesrecu sada znamo jos jedno mesto na kom moramo obratiti paznju ako idemo tuda. ponavljam, srecom pa si ostao ziv i netaknut da podelis svoje negativno iskustvo sa nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, do sada mi je bilo zanimljivo da odem dole samo motorom, ali posle svega sto sam procitao ovde verujem da bi mi pre izbor bio dosadni auto put do nekog drugog mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...