Jump to content

Moto Zajednica

Zar je moguce da se ovim ljudi bave!

Recommended Posts

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Сретосмо се пре пар недеља на врху Устаничке, мало попричасмо о нашим бемвејцима а ја остадох под утиском колико си одушевљење ширио око себе и колико задовољство мотором. Могу само замислити колико ти је ово тешко пало, брате, размишљај позитивно и све ће се средити!0takoje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3

Pre par dana je bio clanak u novinama da su neki Turci cini mi se poginuli na potezu BG-SU, i policija sumnja da je u pitanju sabotaza od strane Slep "sluzbi", divljih ili pravih, boga pitaj. Evo clanka iz novina http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/turci-ubijeni-na-autoputu-120472.php

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Nek si ti ziv i zdrav brate hvala Bogu !!!!

A sto se tice slep mafije bas sam cuo teoriju posle pogibije oca i sina na autoputu posto nisu mogli da nadju tocak posle udesa kako se bacaju poveci srafovi isl. sa nadvoznjaka na vozila odvrcu tockovi sipanje u rezervoar kojecega na parking mestima i sl. kako bi ih posle odrali slepanjima i popravkama !!!! Jezivo a i vrlo moguce kad se vec srafovi sa pruga skidaju i prodaju u otpad !!!! Jezivo , horor gde ide ovaj svet !

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Ostvarili su neviđeni napredak, nemaju više golf 2 sa prikolicom koji ide 30 na sat i namerno pravi kolonu na pravcu sa isprekidanom linijom, a malo dalje stoji policija i reketira vozače koji obilaze tu kolonu (što mi se desilo pre par godina). Ccc, nemam reči i još ne mogu da verujem da je ovo istina što sam pročitao !!! >:(

Ovo je žešće ubistvo u pokušaju sa predumišljajem :staa2:

• Vlasnik sajta, 5360 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Procitah ovo jutros i ceo dan sam pod utiskom. Sto su gora vremena, sve ce gore stvari ljudi da rade. Slicno, ali mnogo manje opasno, se desilo mom ocu pre par meseci u CG, na onom kratkom potezu od magistrale do Canja. U jednoj krivini prokizao auto kao po ledu, sva sreca pa niko nije dosao u susret i sto nije bilo neke ozbiljnije stete na kolima. Ali to nije nista u poredjenju sa tim sto ti se desilo, ti si za dlaku preziveo... :jok:

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

2008. godine sam pao nedaleko od Budve, prema Cetinju, na putu prema mojoj vikendici, upravo zbog velike kolicine ulja u desnoj traci. Da stvar bude gora, jos jedan momak je pao na samo 5 minuta pre mene. Desna krivina je bila u pitanju i Bogu hvala sto smo obojica prosli bukvalno nepovredjeni. Nismo imali nikakve sanse da se zadrzimo na 2 tocka. Ja sam pri padu isao maksimalno 50km/h a ta krivina se kupi lagano sa preko 100km/h. Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da je neko naisao u susret. Od tada vozim k'o pi*ka dok ne vidim celu krivinu i put ispred mene.

Zelim ti brz oporavak, motor ce se popraviti!

• Svrati ponekad, 216 postova
  • Motocikl: GSXR K9 1000 ccm

Nisu u pitanju putari, već vlasnici šlep službi.

I jedno i drugo, druze. Svedoci smo svaki dan prosutog ulja, delova automobila i kamiona i nemarnosti putara da uklone prepreke sa puta. A da ne pocinjem pricu o lose obelezenim radovima na putu, preprekama i signalizaciji!!!

Stalno se prebacuje odgovornost sa jednih na druge ( da li je nadleznost lokalna, gradska, opstinska, saobracajne policije, putara, komunalaca i ostalo). A ljudi ginu svaki dan. I to najvise motoristi, mladi ljudi, puni zivota...

A ostalo nemam snage ni da komentarisem. Hvala Bogu da je Vlada GS ok i da se sve zavrsilo na steti motora.

Ljudi su potpuno poremeceni i bolesni, pogotovu u ovom okruzenju (Srbija, Crna Gora ...), ne zelim mnogo da filozofiram, ne zelim da verujem da smo takav mentalitet, boli me to! Da'l zbog siromastva i nemastine ili sta ali ljudi su skloni da urade uzasne stvari zarad malo novca (ili mnogo, ne pravi razliku) i svaki dan to pokazuju.

Vise nema iznenadjenja, vec je bilo ovakvih stvari pre par godina i neki su zbog toga i osudjeni (kad je policija nasla na onoj slep sluzbi kamenje koje su postavljali po auto putu pa onda famoznom brzinom stizali na mesto nesrece)...

Cuvajte se.

• Podržavam 2

• Never drive faster than your angel can fly, 108 postova
  • Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr

Ako je tačno ono sa linka, da vežu psa na onu ogradu posred autoputa, da ga neko velikom brzinom udari a pri tom sebi ošteti kola...neću da pišem šta bi jim uradio... >:(

• Integrisan, 8305 postova

Uh, Vlado... Sunce mu jebem... Nadam se da si dobro i jako. Zaledio si me i dogadjajem i opisom.

Zaista se nadam da si i danas ok (i fizicki i inace). Drzi se!

Motor ces naravno srediti, vazno je da je glava na ramenima i da si izasao na svojim nogama iz cele price. Znas to sve vec i sam!

PS: Ja sam se juce vratio iz Albanije preko CG, ali putem preko Zabljaka i Pljevlja. NA par deonica je prepuno ulja (pre i posle Pljevlja), ali nije bilo u tunelu pa se vidi. Bas sam razmisljao odakle toliko ulja kad na tom putu nema kamiona, a odbojnici su celi...

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: zrx1200

Jbt sav sam se naježio čitajući post, neverovatno da se neko igra s' takvim stvarima, po slikama kombija i motora mislim da si i sam svestan koliko sreće si imao :care:

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Potrebno je par dana operativnog rada policije da se utvrde počinioci ovog ubistva u pokušaju, što će verovatno izostati. Kakva zemlja, kakvi ljudi, a u suštini tako lepa.

• Podržavam 1

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

ulje na putu u ekološkoj državi :stabre: , druže dobro je da si relativno dobro prošo, ali ekološka država, ekološka taksa, a ulja tamo ge ne bi smelo da ga bude :stabre:

• Podržavam 2

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Honda XL600V Transalp - Brunhilda

Jbg,

druze sta da ti kazem. Neverovatnu srecu si imao. O stoci koja to radi ne bih ni da komentarisem. Ja sam imao jednu nesrecu 2000.godine, ne sa motorom ali nije ni bitno, pazi da psihicki ne propadnes sad. Koliko god da si jak, budice te ovo nocima. Znam.

Izdrzi, i ne tripuj se puno. Bilo, proslo, ne ponovilo se.

Pozdrav.

• MotoDJIR.com, 1360 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Ovo je mnogo stara priča...

Svake godine prolazim nekoliko puta tim putem...što kolima,što na motoru.

Nikada nisam imao problem.

I što se tiče samog kanjona Morače,on je mnogoooo poboljšan u zadnjih 5 godina.

Tri trake,bankine,dosta osvetljenih tunela...nema odrona.

Ali ova stvar sa uljem je stara bar 20 god unazad.

Moj drug je u roku od tri godine dva puta proklizao.

Ima kuću u Rosama pa ide svake godine.

Jednom je proklizao sa Zastavom 128 i zaustavila ga je bankina da ne ode dalje...u ponor.

Drugi put sa službenim BMW-om je lupio u stenu.

Oba puta se šlep služba tvorila tu u roku od 5min.A da je niko nije zvao.

Kakva slučajnost!!!!

Ako treba neka pomoć oko delova iz Austrije,Slovenije...piši.

Rado ću pomoći.

Pozdrav!

• Podržavam 2

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Dolazi vreme kada cemo na tockove stavljati siljke kao u pobesnelom Maksu.

Glad je sve veca a cena ljudskog zvota sve manja.

Danas sam cuo na radiju da je lik u Negotinu ubio drugog lika zbog duga od 1000 dinara.

Pa sta tek onda reci za neko slepovanje od 100 i kusur evrica? :stabre:

Danas su ti sve ove nase bivse republike a i neke oko njih kao jedna velika crna tacka na putu.Oprez svuda i u svakom pogledu.

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 501 postova

put mojkovac -kolasin je opste poznat po takvim malverzacijama sa uljem.. pretrazite internet pa cete videti koliko ima tu izletanja i to u ranim jutarnjim casovima..

ne znam gde je taj tunel ali ako je na tom potezu, tu uvek treba obratiti paznju!

• Zainteresovan, 859 postova
  • Motocikl: Honda XL1000 2004.

Dolazi vreme kada cemo na tockove stavljati siljke kao u pobesnelom Maksu.

Glad je sve veca a cena ljudskog zvota sve manja.

Danas sam cuo na radiju da je lik u Negotinu ubio drugog lika zbog duga od 1000 dinara.

Pa sta tek onda reci za neko slepovanje od 100 i kusur evrica? :stabre:

Danas su ti sve ove nase bivse republike a i neke oko njih kao jedna velika crna tacka na putu.Oprez svuda i u svakom pogledu.

Ovi iz Negotina su lokalni šabani - narkomani. Bolje međusobno nego nekog od nas. A za Vladu mi je žao, i stvarno je sramota da neko 50 godina razvija" turizam " a da nema dobre puteve. Tu i nas koji nemamo more krivim. Grčka :takoje: , Turska :takoje: ...pa još motorom u paru.:care:

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Vlado, da si ti nama ziv i zdrav, to je najbitnije, a motor kao sto su ti kolege vec rekle masina se mnogo lakse dovede u red nego bilo koje zivo bice. veruj mi i mnogo mnogo jeftinije nego da si ti morao da se krpis. a da ne pricamo o daljim posledicama po organizam. hvala sto si detaljno opisao ceo dogadjaj, na zalost na tvoju nesrecu sada znamo jos jedno mesto na kom moramo obratiti paznju ako idemo tuda. ponavljam, srecom pa si ostao ziv i netaknut da podelis svoje negativno iskustvo sa nama.

• Podržavam 1

• Drug član, 1874 postova

Iskreno, do sada mi je bilo zanimljivo da odem dole samo motorom, ali posle svega sto sam procitao ovde verujem da bi mi pre izbor bio dosadni auto put do nekog drugog mora :zbunjen:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja