Fredi 4355 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati cesto, 3517 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Da ovde razresimo tu dilemu. Ja bih glasao : 1. Rosi 2. Lorenco 3. Stoner Ne mogu da postavim ono za glasanje, pa ko zna neka to uradi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan a gde je Spies? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati cesto, 3517 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan a gde je Spies? Ovo je moje misljenje za prvu trojicu. Spis bi bio 5-6 a u igri su svih 17! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Septembar 4, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan А критеријуми су?! Број титула? Међусобни дуели? Број падова? Број наступа (трка)? Итд. Много је ту параметара за форумска гласања. Иначе, навијам за Доктора. Да не буде дилеме зашто сам ово написао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1140 Napisano Septembar 4, 2011 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Rossi,a sto samo gp ima dobrih i u sb,ja volim i onu bitangu Biaggija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 4, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel' najbolji vozac svih vremena, kako se to populatno kaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati cesto, 3517 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio od aktivnih. A sto se tice kriterijuma tesko cemo se sloziti sta je pravi, zato sam izneo samo moje misljenje. Mogli bi drugu anketu za sva vremena . To bi po meni izgledalo ovako 1.Rosi 2.Fredi Spenser 3. UH zajedo Sertis, Agostini, Sin, Roberts, Rejni Duan (stavio sam ih hronoloski nisam mogao da se odlucim) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Po rezultatima ove godine svi će reći Stoner. Međutim lako je biti najbolji na najboljoj mašini što je ove godine Honda. Mislim da je daleko veće umeće biti najbolji sa slabijom mašinom. To je uspevalo samo pravim majstorima vožnje. Trka kad vodeći preuzme vodstvo u prvoj polovini trke i do kraja samo povećava razliku su za mene nezanimljive. Kad se rezultat ne zna do zadnjeg kruga, zadnje krivine su za mene prava stvar. Iz tog razloga smatram da su svi oni veliki vozači i pravi majstori ali samo jedan nosi nadimak ,,Doctor " 1. Rossi 2. Lorenzo 3. Stoner 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 4, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, napravio sam ti glasanje i glasao, naravno za Lorenza Glasanje je javno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko je reci ko je najbolji svi su oni vrhunski vozaci po titulama i osvojenim sampionatima ni jedan od ovih ne moze Rosiju da prismrdi ali po stilu voznje mislim da su, bar po meni, za korak dalje otisli Spies i Stoner iako ih bas nesto ne volim, Lorenzo mi je malo krut vozac ali dopunjuje sve agresivnoscu na stazi a ne znam sta Pedrosa trazi na ovoj listi:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uopsteno Rossi, trenutno Stoner, glas ide Stoneru za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 753 Napisano Septembar 5, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za Stonera jer mi deluje kao najbolji vozac na gridu trenutno. Od ponudjenih navijam za Lorenca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati cesto, 3517 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Evo, napravio sam ti glasanje i glasao, naravno za Lorenza Glasanje je javno Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Septembar 6, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od ponudjenih... E to si lepo rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 6, 2011 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Stoner-Lorenzo su mi egal. Rossi je jos uvijek iznad, ali slobodno neka me ubijede u suprotno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Spies ce sledece sezone svima da pomuti racune 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan M 13 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: H-D Electra Glide,Triumph Tiger 800 XC,Panigale R Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MazdaSPD3 0 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rosi bi bio najbolji da mu se nije desio Stoner... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...