aca-pn 6326 Napisano Septembar 30, 2011 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Да је неко и видео мислиш да би ти овде написао? То је кривично дело, да си ти нама жив и здрав! Od kad je gledanje krivicnog dela krivicno delo ? Primer - "video sam prazne kutije za pp na buvljaku", hoce li taj koji to napise da robija zato sto je to video ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Sad prolazim pored patrole saobracajne policije bajsom i zastanem da pitam .. Sme li se B komplet koristiti u motoru ? NE svaka kategorija vozila ima propisanu kategoriju prve pomoci ... da li bi mi pisali kaznu da imam u motoru B komplet ? DA pisali bi kaznu jer nemas propisanu prvu pomoc shodno kategoriji vozila kojim upravljas ... to je inace druga patrola koju sam pitrao i isti odgovor sam dobijo ! Je sam uzeo B i nosim ga na motoru. Ako budu probali da mi napisu kaznu za to ima da se pobijem sa njima pa nek me hapse i nek imaju povod za kaznu, banda lopovska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Да је неко и видео мислиш да би ти овде написао? То је кривично дело, да си ти нама жив и здрав! Od kad je gledanje krivicnog dela krivicno delo ? Primer - "video sam prazne kutije za pp na buvljaku", hoce li taj koji to napise da robija zato sto je to video ? У праву си! Кад видиш ко и где продаје фалсификоване кутије прве помоћи, ти јави! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 1, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Može da bude i 100x falsifikovana kad nemam gde da je turim na/u motorcikl Za sad sam sa luis pp kad imam kofer i furam se na sevropejsku priču....kad popzšim kaznu javljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo cuo sam juce na vestima da se paketi prve pomoci proizvedene na teritoriji EU nece uvazavati jer pazite sada ovo "ne zadovoljavaju kvalitet propisan nasim standardom" Morao sam da trcim do wc-a kada sam cuo ovu izjavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Evo cuo sam juce na vestima da se paketi prve pomoci proizvedene na teritoriji EU nece uvazavati jer pazite sada ovo "ne zadovoljavaju kvalitet propisan nasim standardom" Morao sam da trcim do wc-a kada sam cuo ovu izjavu. Pa to nekad nije zvucalo smesno ... imali smo najaci standard u evropi .. nas JUS se priznavao svuda ... ali danas to stvarno zvuci smesno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde ima da se kupi jeftino mašina za sito štampu :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Evo cuo sam juce na vestima da se paketi prve pomoci proizvedene na teritoriji EU nece uvazavati jer pazite sada ovo "ne zadovoljavaju kvalitet propisan nasim standardom" Morao sam da trcim do wc-a kada sam cuo ovu izjavu. treba ih tužiti sudu u Strasburgu, čini mise da naše regulative moraju da budu u skladu sa evropskim, tj. ne mogu osporavati evropske. veće su zlo GMO namirnice pa ih ima koliko oćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to nekad nije zvucalo smesno ... imali smo najaci standard u evropi .. nas JUS se priznavao svuda ... ali danas to stvarno zvuci smesno ! Nekad.......kada je bravar vodio drzavu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde ima da se kupi jeftino mašina za sito štampu :lol: To nije mašina, treba ti samo sito i ram Nekad.......kada je bravar vodio drzavu. On je bio pijanista, kakav bravar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Octobar 1, 2011 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Да је неко и видео мислиш да би ти овде написао? То је кривично дело, да си ти нама жив и здрав! Od kad je gledanje krivicnog dela krivicno delo ? Primer - "video sam prazne kutije za pp na buvljaku", hoce li taj koji to napise da robija zato sto je to video ? У праву си! Кад видиш ко и где продаје фалсификоване кутије прве помоћи, ти јави! Nema sta da javljam, odmah kupujem ceo kontigent i postavljam oglas na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Да је неко и видео мислиш да би ти овде написао? То је кривично дело, да си ти нама жив и здрав! Od kad je gledanje krivicnog dela krivicno delo ? Primer - "video sam prazne kutije za pp na buvljaku", hoce li taj koji to napise da robija zato sto je to video ? Za Vasu informaciju, praznih kutija od PP na B.potoku, nema! Jedino da probate da pronadjete proizvodjaca, tih kutija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 38 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze nalepnica, mora sito stampa. Cudi me da jos niko nije pokrenuo biznis praznim kutijama PP, jel video neko od vas tako nesto ? A turske (ili kineske, nisam bas siguran) se prodaju sa nalepnicom. Na nalepnici rok trajanja do 2016. a ispod nje stampano do 2015. Kupio prijatelj u interex-u takav B komplet. Nisam mogao da verujem svojim ocima. Videcemo sta ce da se desi kad ga zaustave i vide a obzirom na to da ih ne pakuju u celofan bice veselo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 2, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam proverio na NIS-ovoj pumpi i cena nije 1800, kako neko reče, već 2100, znači brišem podnaslov dok se ne pojavi negde za ispod 2000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 2, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam juce komplet za PP (A) na Bubanj Potoku, poseduje sve sto treba, u pitanju Galenika, cena 1800 din. Prebrinuo i vise ne razmisljam o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Znači utvrdili smo da svi moraju da imaju prvu pomoć za motor. Da li i stranci moraju da imaju Srbijansku PP ili može i neka po EU standardu, recimo ovaj set http://www.louis.de/_209d856b3a7e54279f026f6f2dcf3bca65/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=580&wgr=121&list_total=3&anzeige=0&artnr_gr=10059295 Juče sam prešao granicu i vozio 20-30km dok nisam stigao do civilizacije, za toliko me je moglo zaustaviti 5 patrola i tražiti mi PP, a ja nisam imao gde da je kupim. Ili će početi da prodaju PP na graničnim prelazima, kao što je kod nas bila eko taksa, to bi mu došlo nešto kao zdravstvena taksa, platite 20Eura da biste se mogli voziti kroz Srbiju. Inače ovaj Louis-ov set bi mogao da mi valja i kad u CG uvedu obaveznu prvu pomoć, s tim što neće imati ko da je proizvodi pa će morati da bude po EU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Tempo 1,996 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 3, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Znači utvrdili smo da svi moraju da imaju prvu pomoć za motor. Da li i stranci moraju da imaju Srbijansku PP ili može i neka po EU standardu, recimo ovaj set http://www.louis.de/_209d856b3a7e54279f026f6f2dcf3bca65/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=580&wgr=121&list_total=3&anzeige=0&artnr_gr=10059295 Juče sam prešao granicu i vozio 20-30km dok nisam stigao do civilizacije, za toliko me je moglo zaustaviti 5 patrola i tražiti mi PP, a ja nisam imao gde da je kupim. Ili će početi da prodaju PP na graničnim prelazima, kao što je kod nas bila eko taksa, to bi mu došlo nešto kao zdravstvena taksa, platite 20Eura da biste se mogli voziti kroz Srbiju. Inače ovaj Louis-ov set bi mogao da mi valja i kad u CG uvedu obaveznu prvu pomoć, s tim što neće imati ko da je proizvodi pa će morati da bude po EU ako vozis sa HN tablicama, mislim da nemas obavezu nosenja srps PP imas ranije u ovoj temi negde izvod iz pravilnika koji se odnosi na strana vozila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 3, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam proverio na NIS-ovoj pumpi i cena nije 1800, kako neko reče, već 2100, znači brišem podnaslov dok se ne pojavi negde za ispod 2000. U Kruševcu na NIS-ovim pumpama košta 1994 dinara (tip A)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najgora 58 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan 1900 dinara: BEOGUMA, ČUKARICA Radnička 2, Tel/fax: 3544 520, 3540 277 3548 323, 3544 646 radno vreme: 8-20 h subotom: 8-18 h nedeljom: 9-16 h BEOGUMA, NOVI BEOGRAD Vladimira Popovića 1 (kod Gazele) Tel: 3188 585, 2162 396 radno vreme: 8-20 h subotom: 8-17 h nedeljom: ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan u Nišu: BPT (Tošić pumpa, EuroStar) - 1850 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5781 Napisano Octobar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A ili B tip? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan A ili B tip? Galenikin mali, za motocikle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajsa 42 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: NBG 63 blok Prijavi odgovor kao problematičan U Frankfurtu, komplet po DIN standardu kosta 4,95 evra. Automobilski. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5781 Napisano Octobar 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan eee, gde je Evropa a gde smo mi... Kod njih je prosečna plata 1500 Evra i zato komplet Prve pomoći košta 5 Evra, baš su ih odvalili od cifre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...