Jump to content

Moto Zajednica

Zlatobradi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    56
  • Pridružio se

O članu Zlatobradi

  • Rođendan 24.07.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zaječar
  • Motocikl
    Honda Pan European ST1100

Poslednji posetioci profila

2443 profile views

Zlatobradi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

38

Reputacija u zajednici

  1. Незванично, отворени прелом ноге. Исто тако незванично, ауто скретао лево у споредну улицу а скутер се кретао "мало" брже. Обојица лоше проценили и десило се оно што се увек дешава са првим лепим данима. Нећу да улазим у то ко је крив, битно је да нема погинулих. Коске ће да зарасту, пластика и лим да се исправе и живот иде даље. И да, јесте скутер уамана тмаx.
  2. Уља ЛОЛ. Кочионе течности
  3. Провери и ниво уља у обе кочнице.
  4. Ево још једног са сличним случајем https://www.justanswer.com/motorcycle/1mok5-honda-st1100-abs-tcs-i-m-having-problem.html Укратко, лик наводи да су у сервису све проверили и да су рекли да је све исправно. Механичар са сајта му је саветовао да провери релеје а након тога и да ли има ваздуха у систему. Нажалост, није се више оглашавао тако да не знам да ли је успео да реши проблем али свакако можеш и то да провериш код твог мотора.
  5. Десно од акумулатора, доњи поклопас. Треба да их је 4 комада.
  6. Ниси рекао да ли си проверио осигурач за АБС.
  7. Не блинка у току вожње, ако си то мислио. Не блинка никад. Упали се кад дам контакт а угаси се кад кренем.
  8. Да наставимо са АБС индикатором. Тек данас сам узео мотор са сервиса. Пробао сам дијагностику како је описано и не дешава се ништа (нема блинкања након пуштања АБС/ТСЦ прекидача). По некој логици, то би значило да је све ОК. Не знам како другачије да протумачим неблинкање. Код мене се не чује ништа ни када дам контакт нити када упалим мотор.
  9. Мотор ми је на сервису. Чим га узмем, крајем недеље, пробаћу и ја да видим како ће да се понаша. Нисам до сада пробао али ме живо занима шта ће да се деси.
  10. Article [11] - ST1100 - ABS Fault Finding | ST1100 Articles | ST-Owners.com WWW.ST-OWNERS.COM This is information for the ST1100 (2000) ABS This was written 10 years ago for my ST1100AY after a Honda dealer could not... Ево линка целог поста. Убаци у Гоогле транслате па полако, део по део.
  11. Treperi svjetla upozorenja Sve što sam učinio bilo je servisiranje kočnica - i gurnula sam klipove natrag u tijelo. Ali sam napunio pola životnog vijeka kočnica. Nije bilo dovoljno mjesta za vraćenu tekućinu. Kad sam pokrenuo bicikl - imao sam bljeskajuća svjetla po cijelom mjestu. Uglavnom ABS / TCS svjetla. Nisam mogao naći kod pogreške, svjetla su samo treptala. Redoslijed u nastavku nije uspio, iako je bicikl dobro vozio - nisam imao ABS. Tada sam shvatio da se normalna buka motora ABS pulsa nije dogodila kad sam se uključio. Otvorivši spremnik kočione tekućine, prolio je tekućinu preko spremnika, pa sam izvadio cijevi i oslobodio pritisak u sustavu na ispusnim bradavicama. Provjera osigurača, otkrila je da je ABS osigurač pregorio - vjerojatno zbog toga što motor za ABS sustav nije mogao pumpati tekućinu. Zamijenio sam osigurač 10A. Ponovno savršeno. Користио сам гоогле преводилац па није баш савршен превод али може да се схвати
  12. Oво је процедура за 1100. Имао неки енглез сличан проблем : Flashing Warning Lights All I did was service the brakes – and I pushed the pistons back into the body. But I had topped up half way through the life of the brakes. There wasn’t enough room for the returned fluid. When I started the bike – I had flashing lights all over the place. Mainly the ABS / TCS lights. I couldn't find a fault code, the lights just kept flashing. The sequence below didn't work, although the bike was fine to drive - I just had no ABS. Then I realised that the normal whirr of the ABS pulse motor hadn't happened when I turned on. Opening up the brake fluid reservoir, it spilled fluid over the tank, so I got the tubes out and relieved the pressure in the system at the bleed nipples. Checking the fuses, discovered that the ABS fuse had blown - presumably because the motor for the ABS system couldn't pump the fluid around. I replaced the 10A fuse. Perfect again.
  13. To зујање што се чује може да буде и од пумпе за гориво. Пробај прво ово и превода. Немој одмах да растураш . Треба то после и да се саставља
  14. Пробај да избројиш колико пута је блинкнуло па ћемо да гугламо даље како да се реши проблем.
  15. И на српском: 1. Искључите контакт паљења. 2. Укључите контакт паљења док држите прекидач за АБС / ТЦС индикаторско светло. АБС индикатори 1 и 2 треба да се укључе. 3. Држите прекидач АБС / ТЦС индикаторског светла притиснут (око 5 секунди). АБС индикатори 1 и 2 треба да се искључе. 4. Ослободите прекидач АБС / ТЦС индикаторског светла одмах (у року од 1 секунде) након што се искључе индикатори АБС. Покреће се излазни код проблема и трепће индикатор АБС 1. (АБС индикаторска лампица 2 остаје искључена). Избројите број трептаја и погледајте листу испод: Блинкс Фаулт -------------------------------------------------- ----------- 1 Неисправан систем сензора угла радилице предњег модулатора 2 Неисправан сензор система кута осовине кормила 3 Неисправан моторни систем за контролу предњег модулатора 4 Неисправан систем управљања мотором задњег модулатора 5 Неисправан систем сензора брзине предњих точкова 6 Неисправан систем сензора брзине задњег точка 7 Неисправан струјни круг 8 Неисправан АБС контролни уређај (ЕЦУ) Поступак брисања кода: Притисните прекидач АБС / ТЦС индикаторске лампице током излаза кодова проблема (док индикаторска лампица АБС 1 трепери). Код проблема се брише и АБС индикатори 1 и 2 се укључују и остају укључени.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja