Satelis 15649 Napisano Februar 21, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imaju da se kupe nove, moraćeš potražiti od SYM brenda. Ne mogu se setiti od kog modela tacno pase, identične su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka UE 41 Napisano Februar 21, 2022 U prolazu, 53 postova Lokacija: Užice Motocikl: AA 500,QJ Fortrees 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru.zvao par prodavnica niko nije rekao da odgovara sa nekog drugog modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka UE 41 Napisano Februar 21, 2022 U prolazu, 53 postova Lokacija: Užice Motocikl: AA 500,QJ Fortrees 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao ovlašćene servisere.kao da pričam kineski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Februar 21, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Đuka UE je napisao: Hvala na odgovoru.zvao par prodavnica niko nije rekao da odgovara sa nekog drugog modela Rekoh gde ćeš naći, uzimao xx puta kod njih jer piaggio nema gumice kao rez. deo. Ili kontaktiraj Sigurnost iz ZR, prave gumice za koc. klesta, mozda mogu da ti naprave po dimenziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi Atlantičara i svima koji prate ovu temu (ako još ima koga ).Evo i mog kratkog review-a pripreme AA500 za sezonu.Maxi je kupljen prošlog leta u 'nako stanju. Delovalo mi je da je dobra osnova za dalje održavanje i vožnju. Da se ne ponavljam sa opisom, predstavljen je već. Nego da predajem na planove i radove:Bilo je planirano sledeće:Gume (Pirelli Diablo Rosso) su plaćene - 155€Demontaža, montaža novih i balansiranje - 50€.Ulje Ipone 10W 40 - 20€,Ulje u diferencijalu Sad 80W 90 (250ml) - 7€,Filter ulja - 8€,Ulje u prednjoj viljusci - 10€,Dihtung ventil dekle - 8€Malossi rolnice 25x22,2 težine 20 gr - 28€,Kaiš Mitsuboshi 1036 x 14 x 28,2 - 80€,Pločice za prednji desni disk - 10€,Pločice za prednji levi disk - 20€,Ulje za kočnice DOT4 - 7€,Ležal rolera kaiša - 8€,Led sijalica za sedište - 4€Varenje plastičnih žabica - 10€.Rad majstora - 200€.Ležajevi u kormanu samo podmazani, ležajevi u točkovima provereni-dobri.Punjenje dobro.Spisak je ceo čekiran, tj.ispregledano je sve što sam tražio.E sad, po nečim i nisam baš najzadovoljniji.Npr.pri ojačavanju žabica koje su bile loše iste nisu pravo zavarene pa mi sad maska nije dobro uklopljena oko Fara i to mi užasno ide na živac! Evo slike:Dalje, nisam zadovoljan kako su postavljeni štitnici ruku, okrenute su naopako i vazduh usmeravaju direktno na šake. A majstor je zbog njih skinuo fabričke ručice i postavio neke aftermarket, koje jesu punije ali su glatke i nemaju grip. I to mi smeta i moraću da promenim, ovog puta sam.Za sve koji kupuju polovne motore, čisto da imaju predstavu koliko redovno održavanje može da košta...Ne žalim se, samo kažem.Ah da, zaboravio na spisak da dodam još jednu zamenu ulja. Naime kad sam preuzeo motor videh da je majstor promenio gradaciju i sipao mi 10W 40, iz nepoznatog razloga (napomenuo sam da ostane 5W40 i pokazao nalepnicu od prethodnog motula koja je bila ispod sedišta.Prećutao sam, došao kući, kupio Ipone 5W40 i novi filter i zamenio - dodatnih 3.300,00 din. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Maj 3, 2022 Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za pokaz koliko sta kosta , kako bi trebalo da se radi servis i sta buduci skuterasi da ocekuju prilikom ulaska u svet dvotockasa. Norm. kada je rec o polovnim skuterima. Sada skidaj prasinu i lagano na put i osmeh na lice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Maj 6, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Poz maxovci U razmatranju sam za atlantic 500 pa da se javim na casu Treba mi za grad mozda malo i van dok se ne vratim u formu i uzmem ponovo motor, to tek sledece god. Mozda zavolim i ostavim skuter,imao sam 50,80 i 150cc na kratko. Promenio Maj 6, 2022 član Pevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drug. Veliki Atlantic ti i nije baš za grad... 500ccm i njegov prenos se ne raduju nešto sporoj i promenljivoj gradskoj vožnji.Ja lično bih za grad i povremene izlete gledao nešto od 250-300 kubika.Nisam ni ja to znao dok ga nisam kupio. Onda je nekako samo došlo da i ne sedam na skuter ako ću imati dosta zujanja po gradu. Jednostavno, ne uživamo u tome ni on ni ja.Prethodnu Hondu od 250ccm nisam gasio... Pisao sam o tome više puta.Gabarite i provlačenje neću pominjati jer se mi ne provlačimo :-)I da me bude da te odgovaram, možda si ti odlučniji nego ja, i možda srušiš moje provincijske predrasude. Za neki manji grad, gde se parkiraš jednom i sve rešiš pešačeći oko skutera, logika će biti drugačija.Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Maj 6, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi za BG i mozda mesecno izlet od 600km,msm na povratnu kartu Citajuci ovde o njemu on je kao "autobus" sto me lozi a cenovno ne bezi mnogo od 250cc,atlantici do 2002god. Nisam ga uzivo video, mozda i jeste dok sam vozio capa al nisam obracao bas pažnju, to tek treba da vidim I da, ja i supruga imamo 200kg,naravno ako je nateram da sedne posle mog pada sa motora, tako da bih ipak "autobus" Promenio Maj 6, 2022 član Pevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Maj 6, 2022 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Atlantic je ladja. Uzimaj i bices zadovoljan. Agregat proveren, obrati paznju na termogrupu dal je ispravna i imaces 2u1. I za po gradu ,a i do mora sto se kaze. Za suprugu imas veliko i udobno sediste ,gledaj model da ima naslon pa tek onda nosac kofera. Bice joj udobnije ,pa ce zaboraviti na tvoj peh sa predhodnim. (Vidi sliku ispod. ) Promenio Maj 6, 2022 član DaliborBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Maj 6, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Pevac je napisao: Ovaj primerak je u pitanju, registrovan godinu, e sad je ti se ne razumem u to sta gledati itd. Ako odem da gledam ja cu ga i uzeti ne volim da idem uzalud Ili neko od Vas koji poznaje materiju da poprica finom sa njim i vidi sta kako je. Nije problem i platiti nekom da prodje i pogleda ga ako je tako bolje Djabe sam krwcio Prodat Promenio Maj 6, 2022 član Pevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Atlantik vs Mažestic 250cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nisu baš za poredjenje, bratac. Pokušaću da povučem neku paralelu, pa ti vidi gde si.Kolege neka dopune ako nešto ispustim.Atlantiku su točkovi 15' prednji i 14' zadnji, Majesty oba 12'. Trebaće ti vremena da navikneš.Ako si gabaritniji (vozio si Caponorda), Majesty će ti ponuditi manje prostora od Atlantica.Svaka Y Majesty troškari ulje. Kod Atlantica je to retkost.Ako se vozate u paru Majesty će pokazati svoju inferiornost u 20ks naspram 37 koliko ima AA500...Potrošnja je na strani Yamahe, oko litar na 100 km.Da, AA500 je sa elektronskom diznom, a nisam siguran da li Majesty 250 ima sa ubrizgavanjem ili su sve karb...Aprilia zna da zeza sa strujom i ima problematičnu tablu...Majesty osim potrošnje ulja nisam čuo da ima nekih ozbiljnijih problema. To će bolje reći drugari koji majstorišu...Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam 250 vs 250cc,znam da ne moze majesty naspram 500cc Lepo si sve napisao, ne zelim da platim preskupo jer cu opet voziti Capa ko sto je noc i dan, ali dobro bi mi doso skuter za grad jer Capo tu tuce 10l,ja ispod ne znam da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reyhan 0 Napisano Jun 5, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Pazar Motocikl: kupujem Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav atlanticari, planirao sam da uzmem jedan aa500 a samo ima par na oglase imal ko da bi prodo svoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 5, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ssmo da promenim plastike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Jun 29, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 3.5.2022. at 9:07, Bokes je napisao: Pozdrav ekipi Atlantičara i svima koji prate ovu temu (ako još ima koga ). Evo i mog kratkog review-a pripreme AA500 za sezonu. Maxi je kupljen prošlog leta u 'nako stanju. Delovalo mi je da je dobra osnova za dalje održavanje i vožnju. Da se ne ponavljam sa opisom, predstavljen je već. Nego da predajem na planove i radove: Bilo je planirano sledeće: Gume (Pirelli Diablo Rosso) su plaćene - 155€ Demontaža, montaža novih i balansiranje - 50€. Ulje Ipone 10W 40 - 20€, Ulje u diferencijalu Sad 80W 90 (250ml) - 7€, Filter ulja - 8€, Ulje u prednjoj viljusci - 10€, Dihtung ventil dekle - 8€ Malossi rolnice 25x22,2 težine 20 gr - 28€, Kaiš Mitsuboshi 1036 x 14 x 28,2 - 80€, Pločice za prednji desni disk - 10€, Pločice za prednji levi disk - 20€, Ulje za kočnice DOT4 - 7€, Ležal rolera kaiša - 8€, Led sijalica za sedište - 4€ Varenje plastičnih žabica - 10€. Rad majstora - 200€. Ležajevi u kormanu samo podmazani, ležajevi u točkovima provereni-dobri. Punjenje dobro. Spisak je ceo čekiran, tj.ispregledano je sve što sam tražio. E sad, po nečim i nisam baš najzadovoljniji. Npr.pri ojačavanju žabica koje su bile loše iste nisu pravo zavarene pa mi sad maska nije dobro uklopljena oko Fara i to mi užasno ide na živac! Evo slike: Dalje, nisam zadovoljan kako su postavljeni štitnici ruku, okrenute su naopako i vazduh usmeravaju direktno na šake. A majstor je zbog njih skinuo fabričke ručice i postavio neke aftermarket, koje jesu punije ali su glatke i nemaju grip. I to mi smeta i moraću da promenim, ovog puta sam. Za sve koji kupuju polovne motore, čisto da imaju predstavu koliko redovno održavanje može da košta... Ne žalim se, samo kažem. Ah da, zaboravio na spisak da dodam još jednu zamenu ulja. Naime kad sam preuzeo motor videh da je majstor promenio gradaciju i sipao mi 10W 40, iz nepoznatog razloga (napomenuo sam da ostane 5W40 i pokazao nalepnicu od prethodnog motula koja je bila ispod sedišta. Prećutao sam, došao kući, kupio Ipone 5W40 i novi filter i zamenio - dodatnih 3.300,00 din. Stigla pre neki dan Bokijeva makina, citam spisak odradjenog, slusam izlaganje te se bacam na poSo, pre toga napravih kratak krug cisto da vidim kako "dise" Atlantidza na satu broji rucice su zaista lose, glatke, klize, kao da su non stop maStne, nervira u pm kao i uvek... AA se krece raditi od straznjice - klema skroz labava, 5 prikljucka na obe a to sto ne volim videti ihhh kratko se zapitah kako je stigao do mene sa takvom klemom zategao pa ajd na merenje, ler pod gasom nemere prebacit ni mm dalje... ne da valja de bas Varta, lose se pokazala u praksi ide na pojilo ma d abi je radije u kantu smestio zastane pri verglanju pa nekako sastavi i tako gotovo svaki put unutrasnjost kucista je sva od kis. isparenja jer crevceta na odusku baterije ic nema zamotuljci od kucista osiguraca, instalacije .... iza desne stop lampe proveravam dzeci reglera, keper traka tu ne ide dodatno su nakacene + i - zice na inst. koja ide direkt na bateriju proveramavam kako je zalemljeno sta reci.... šutaću bitna zica, masa tanja .... ovako se ne ostavlja spoj dobro je napao rak, treba doci do zdravog dela u prevodu odfikariti komotno 30-40cm ovo je glavna - klema ili ti debla crna takodjer neam reci tek posle 30-40cm dolazim do zdravog dela instalacije one patrlje, kalemljenja, dodatci kod reglera.... sve sam odfikario pravi se nova instalacija Nastvaice se, uzite kokice jer ce bit dosta materijala...... 7 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Jun 30, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hej Darko, da se i Boki na miru vozi! Nego drugo htedoh da te pitam, jesi li formirao neko misljenje o tom unimeru? Vidim auto-opseg, bas prihvatljiv cenom, kakav je u poredjenju sa Fluke (bese njega koristis?) Hvala, Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Jun 30, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Buksne (zenke) dzeka napajanja idu vani na pritezanje kontakta, izolirati gde su bile nakalemljene zice, bocnuti drugu stranu i gotovo. Imam par instalacija tako da od jedne koristim debelu zicu sa sve klemom za glavni minus i nesto tanju za drugi minus + drugo kuciste osiguraca. povezuje se, provlaci, usmerava tako da od sad ce biti ovako od 5 klemica spade slovo na 2, samo + i - jer tako treba bit provlacim crevo oduska baterije, obavezno ga treba biti ima svoje predvidjeno mesto ili ti ide ka zadnjem tocku nakaceno na blatobran aku je bio celu noc na krckanju, dobija nove srafove i kockice nema zastajkivanja pri verglanju ali ostaje mi da proverim jos jednu stvar punjenje je proradilo ka dobrom..... ler pod gasom Sa ovim delom je skoro gotovo, treba jos nakaciti brzu spojku za pametni punjac jer je ovom modelu to neophodno. Retki su Atlantici sa kodiranim paljenjem, dobru potrosnju struje (15-25mA) ima u fazi mirovanja tako da svako malo duze pauziranje atakuje bateriju i sve ostalo pored nje. idem ka usisu.... nov stavljen, zanima me donja strana kucista crevo ibera nije vraceno ili je spalo nadjoh ga dole levo... znaci falsirao je vazduh rebrasto crevo takodje nije stegnuto, skoro da je spalo sa klapne deluje sve Ok oem termostat, ne drzi radnu temp na otvorenom ovde ne valja, sve rupe otvorene = vazduh ne prolazi kroz filter sad mi vec budi sumnju, moram sve proveriti dzek dizne samo sto nije puko ovde se ne vidi lepo koliko se klati, bice boljih slika 5 rupa mora biti sreca ima oem polovna u Motoklinici TPS zalepljen diht masom ovo se nikad ne radi ciscen jeste ali ne dobro, posebno kod osovine leptira treba sve skinuti da ne bi doslo do glavljenja klapne..... bit ce sredjeno svecica je dobra kao i lula termo grupa je Ok, pustao je ulje na diht. poklopca koji je zamenjen tom prilikom provereni su ventili, receno je da su dobri zazori recenom ne verujem dok se ne uverim da bi se uverio moram CVT otvoriti veci deo je radio na leru ima sitnih ostecenja kad sam vec tu.... kaiš je nov, lezaj u nosacu ne valja (6203) klizaci su bas potroseni.... zamena rolnice su nove 28g oem vs 20g unutra ...... nikako al bas nikako moped lako ulazi u obrtaje, dere se, ne ide i vise trosi u ovoj kombinaciji oko osovine treba biti cisto da bi i ulje u reduktoru bilo cisto bitno da je stavljen lepak za navoj i to domacinski manje je bitno (izgleda) da osovina gde naleze lezaj bude bez hrdje pripremljeno Tanjir sa propelerima ostaje kao i variator, rolnice se menjaju kao i klizaci. Kais je Mitsuboshi, nov je stavljen tako da se i on vraca, kvacilo je vareno (platna) tako da ne znam kakvo je stanje unutra, mogu samo verovati da je sredjeno pre varenja, zvono je Ok. Tamo gore na spisku pise stavka "lezaj rolera kaisa...." ovde to nije moguce jer se ne moze zameniti lezaj kod plasticnog rolera. Jedino ako se nije mislilo na dizanje poklopca lezaja, stavljanja masti, poklopac i motaza nazad. Rekao bi da je tako uradjeno, moze za nuzno ako bas nema dela nigde naci. termostat, rolne, klizaci, lezaj To ce sad da cuti sve, posle ide sklapanje tj nema sklapanja dok ne vidim sta se sa ventilima desava. usis treba biti 0.15, opusteno prodje 0.20 izduv kao i usis, opusteno prodje 0.25 ..... toliko o dobrom zazoru ne razumem poSo, menjan dihtung a da nisu prov/prest. ventili a sve je bilo na izvolte podeseno, vracen poklopac tako da se prelazi na termostat proveravam senz. br. obrtaja i treba ocistiti glavu od diht mase dobro stanje, nema opiljaka a to dosta govori ocisceno udenuto sklopljeno gore sklopljeno dole prov. nivo ulja, odzracujem sistem... paljba, osluskivanje, podesavanje, pracenje sad radi ki doksa Znaci imamo sledece.... pored onog od juce, danas treba dodati losu diznu, lepljen usis, naslage na donjoj strani TPS-a, falsiranje na kucistu f. vazduha, rastelovani ventili, los termostat, los lezaj u nosacu kvacila, neodgovarajuce rolnice, lose klizace. nista to ne bi bilo da glavni majstor nije priskocio u pomoc kaze .... ajde matori dosta je bilo, gasi svetlo Nastavice se..... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Radujem se zbog @Bokes. Biće to sasvim druga pesma kad ga Dare sredi! Sećam se da je Boki rekao da ga vozi samo vikendom jer mu malo glomazan za svaki dan. E pa videće se da nije tako, ubeđen sam. Kad je motorin sređen kako treba i picnut, prosto te provocira i mami da ga teraš, uvek i u svakom trenutku kad se uhvati prilika! Ja kad nemam vremena, na pauzi na poslu okrenem neki kružić za pola sata, čisto da me želja malo mine, kao dete 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Jun 30, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, N.F.S. je napisao: Hej Darko, da se i Boki na miru vozi! Nego drugo htedoh da te pitam, jesi li formirao neko misljenje o tom unimeru? Vidim auto-opseg, bas prihvatljiv cenom, kakav je u poredjenju sa Fluke (bese njega koristis?) Hvala, Nenad. Dobar je uzi si dok ima. Bice poredjenje u drugoj temi (samo vreme da uhvatim, opasno smo u svadji) i mogu ti reci da je mala razlika pri merenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Jun 30, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Novi dan, nove pobede... rashladni sistem prvo proveravam, nema curenja na odusku pumpe vode dolivam antifriz na mah i ta se prica zavrsava moze se pakovati pozadi stalno sam u manjku sa srafici 3 desno ce mi trebati Konacno mogu preci napred Tu treba proveriti kocnice, zamenjenu su plocice, tecnost i od tad integrala propada. Bojan je uspeo kod kuce ispustiti vazduh koliko je mogao i tako je dosao do mene. Amorti su radjeni, treba videti zasto i gde flisuje ulje, semerinzi nisu zamenjeni. Lezajevi vrata viljuske su podmazani, na probnom krugu primetih da lupa napred preko neravniva kao kad je labav vrat viljuske. Skinuti stitnike i vratiti oem rucke na kormanu. prvo konice...fali gum. poklopac na nipli, nacice se neki klizac desne strane ide tesk klip radi odlicno sredjeno, spakovano prebacujem se na levu stranu klizac ne radi nikako klipovi dobri sredjeno, spakovano ne mi se svidja boja moze se preci na tocak sredjeno dobri na obe strane iscackati svu rdju, prebrisati, zastiti spremni sledeca stanica amorti sve ide dole ne se razumem, donji... ako je ovo podmazano, pride fale mi kuglice gore je stavljena nova na staru mast, takodjer mi fale kuglice sve na pranje pa da se saberemo je*o misa nikako do njih da dodjem nadjoh donatora, samo da vidim dal odgovara odlican 5, moze sredjuj sredjuj cisti gore drljaj dole eee konacno radjen servis kazes jeste, ulje je menjano srediti nekad sad Nastavice se...... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Jun 30, 2022 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan @Mikaenzovidi kako se sredjuje ,detalj po detalj. To je nas Dare 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano Jul 1, 2022 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Temeljito kao i uvjek! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...