darko.jekic 4 Napisano April 25 U prolazu, 10 postova Lokacija: Perlez Motocikl: Aprilija Atlantik 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam ponovo, ako me iko ikada bude pitao da mu zamenim sijalicu na Apriliju ili ne daj bože da mu skinem far, ima sa puškom da ga jurim po dvorištu, ali uspeo sam da mu doakam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko.jekic 4 Napisano April 25 U prolazu, 10 postova Lokacija: Perlez Motocikl: Aprilija Atlantik 500 Prijavi odgovor kao problematičan E sada pošto sam rasturio prednji "trap" i došao do famoznog fara, ne mogu da se načudim, koliko predhodni vlasnik ove predivne mašine nije vodio računa o njoj, sad stavljam slike i krstim se, kakav je stari far i kako je pričvršćen i skarabudžen 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7896 Napisano April 25 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Etoooo sad si doneo dijagnozu od čega pati prethodni vlasnik (bolekuracija) ....plus religijski naboj da bi ti i patrijarh pozavideo . Srećan rad.......ali cenim kad sve središ da ćeš se lepo osećati 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7896 Napisano April 25 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog AA svojevremeno je prethodni vlasnik je zaključio da Italijani nisu čuli da su izmišljene vezice i silikon. Takodje je konstatovano da mnogo što šta može da "stoji" na tri šrefa a ne na bezpotrebnih 10.....Solo rajder sa i 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko.jekic 4 Napisano April 25 U prolazu, 10 postova Lokacija: Perlez Motocikl: Aprilija Atlantik 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, BaneVuk58 je napisao: Etoooo sad si doneo dijagnozu od čega pati prethodni vlasnik (bolekuracija) ....plus religijski naboj da bi ti i patrijarh pozavideo . Srećan rad.......ali cenim kad sve središ da ćeš se lepo osećati Pa ja sada ne znam da li da se smejem ili plačem, ali stvarno ovo je katastrofa, aj da je APN u pitanju pa da se budži, ne treba ni to ali ajde 50 na sat nije mnogo, ali ovo, ovo je e pa nemam reči, ali ja ću ga srediti za sebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko.jekic 4 Napisano April 25 U prolazu, 10 postova Lokacija: Perlez Motocikl: Aprilija Atlantik 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, BaneVuk58 je napisao: Kod mog AA svojevremeno je prethodni vlasnik je zaključio da Italijani nisu čuli da su izmišljene vezice i silikon. Takodje je konstatovano da mnogo što šta može da "stoji" na tri šrefa a ne na bezpotrebnih 10..... Solo rajder sa i Držači fara svi polomljeni i vezani žicom, makar da je vezice stavio, nego paljenju žicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano April 25 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je to bolje od paljene žice......i večno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko.jekic 4 Napisano April 25 U prolazu, 10 postova Lokacija: Perlez Motocikl: Aprilija Atlantik 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, gebee&co je napisao: Šta je to bolje od paljene žice......i večno. Šrafovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano April 25 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, darko.jekic je napisao: Šrafovi Što bi reko Radovan lll,šrafove izmislili trgovci da uzimaju pare. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAGUNA 2 Napisano April 26 U prolazu, 7 postova Lokacija: PERLEZ Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi opet problem sa benzinom u ulju. Pisao sam da posle ponovne promene ulja nemam više problem sa mirisom benzina i podizanja nivoa ali posle pređenih nekoliko stotina kilometara, danas vidim da je problem isti. Satelis reče da je sledeće što treba rešavati klapna gasa. Savet šta dalje sa klapnom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano April 27 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zamena E sad gde ćeš naći ispravnu, polovnu dobru..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAGUNA 2 Napisano April 27 U prolazu, 7 postova Lokacija: PERLEZ Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da znam da li je dobra i ta polovna, na šta bi trebalo da obratim pažnju? Pretpostavljam da nova i nema da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko.jekic 4 Napisano April 27 U prolazu, 10 postova Lokacija: Perlez Motocikl: Aprilija Atlantik 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam,sledeći problem koji imam sa Aprilijom je taj da kada dam kontakt jako se oseća gorivo, skinuo sam ispod sedišta poklopac i video da prska gorivo na ono(ne znam ni kako se zove taj deo). Sad ću da postavim slike, te vas molim da mi neko kaže kako se zove taj deo i da li ima negde da se naruči, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano April 27 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lebe mekani, to nije njegova dizna, nema ni osigurača, pitanje i rampa cija je. Kako uopšte radi bajk pitam se. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano April 27 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem,da ljudi mogu ovakve buđževine da rade,i mirne duše prodaju motor.Prihvatam da se neka plastika nabuđži,pričvrsti,ali da staviš diznu koju imaš,i pritom je vežeš plastičnom vezicom,i praviš se lud.......meni,...neshvatljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko.jekic 4 Napisano April 27 U prolazu, 10 postova Lokacija: Perlez Motocikl: Aprilija Atlantik 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Satelis je napisao: Lebe mekani, to nije njegova dizna, nema ni osigurača, pitanje i rampa cija je. Kako uopšte radi bajk pitam se. Pa odkud znam, išao je dobro, palio normalno, do duše uvek se malko osećao benzin, ali išao je. Ako imaš sliku originalne dizne, molim te postavi, da bih istu nabavio, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano April 27 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gebee&co je napisao: Ne mogu da verujem,da ljudi mogu ovakve buđževine da rade,i mirne duše prodaju motor.Prihvatam da se neka plastika nabuđži,pričvrsti,ali da staviš diznu koju imaš,i pritom je vežeš plastičnom vezicom,i praviš se lud.......meni,...neshvatljivo. Pride, taj agregat kad zadje posle 5Krpm usija granu od glave ka cunku dobrih 20cm. U tom trenutku benzin da tu zadje.....pu pu pu pre 52 minuta, darko.jekic je napisao: Pa odkud znam, išao je dobro, palio normalno, do duše uvek se malko osećao benzin, ali išao je. Ako imaš sliku originalne dizne, molim te postavi, da bih istu nabavio, hvala. Valjda se motor pretrese nakon kupovine, valjalo bi znati sta je pod guzicom..... tvoja je glava na toj Apriliji. Prevrti stranice ima negde slika sigurno u more slika koje sam ostavio forumu. Sive boje je dizna sa 5 rupa. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano April 28 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motorcyclespareparts.eu/en/piaggio-parts/8304275 Ево дела, или одакле га можеш поручити, цена? Права ситница 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano April 28 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu sve Aprilije toliko loše...na Skarabeu ti treba dva minuta da skineš far, od toga jedna da zapališ cigaretu... Kad je već budžio kod dizne, bolje da je ovde stavio paljenu žicu, a vezice na far, benzin pojede plastiku ...sve, bre, kontra... Drug, izvini na šali...to je mnogo dobar skuter. Tebi je izgleda zapao slabo održavan primerak. Pokušaj da ga dovedeš u što bolje stanje, i lepo ćeš se voziti s njim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano April 29 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, bracabgd je napisao: https://www.motorcyclespareparts.eu/en/piaggio-parts/8304275 Ево дела, или одакле га можеш поручити, цена? Права ситница Ovo je poskupo + narucivanje. Ima dizna kod Pedje (Motoricambi), oem (stigne sa rampom) za oko 18Krsd. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko.jekic 4 Napisano April 29 U prolazu, 10 postova Lokacija: Perlez Motocikl: Aprilija Atlantik 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dizna i rampa koju sam skinuo, može li neko da mi kaže od kojeg je ovo modela, da li je njena rampa ili neka druga, hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano April 29 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dizna je od nekog automobila, rampa izgleda da je oem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 299 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da obnovimo temu, AA je dobila koferce 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Maj 12 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Od svih retrovizora na našim maxi sokoćalima najviše mi se dopadaju u toj niklovanoj varijanti, a što se oblika tiče, Bugijevi pravougaoni...I pre nekoliko dana nadjoh jedne takve povoljno, za 3.000,00 din, za probu.Imaju malo žutila po ćoškovima stakla (verovatno su dugo zadržavati vodu pa korodiralo). Baviću se time na zimu, sad da se montiraju...Rasklopio ih na svim navojnim sastavima, očistio i podmazao navoje i postavio levi retrovizor. Evo poređenja, levi je Bugijev a desni Atlantikov fabrički...Zašto sam želeo da zamenim fabričke?1. Hvataju mi lakat unutrašnjom polovinom retrovizora, te imam utisak da sam sebi zaklanjapogled unazad...2. Fabrički su mi nekako maleni. Ovi dodju kao od kamiona.Šta sam tražio to sam dobio, 1. Bugijevi su izbačeniji van linije ručica (fabrički viri polovinom ovaj Burgmanov viri ceo).2. Veći su osetno i više mi se sviđa pogled unazad kroz njih.3. Ono što nisam tražio a dobio sam je više podešavanja samog položaja retrovizora i bolje mesto za nosač telefona.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Maj 12 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ipak, nije gotovo sve, kada sam skinuo desni retrovizor videh neki problem sa navojem na ručici. Tako da čekam da nađem odgovarajuću ureznicu, pročitam navoj, pa postavim i njega kako je namenjeno. Pošto nemam "češalj" da proverim korak navoja, idem od sutra po radnjama sa uzorkom :-)Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...