Jump to content

Moto Zajednica

DAGUNA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    PERLEZ
  • Motocikl
    AA500

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

DAGUNA's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. LJudi opet problem sa benzinom u ulju. Pisao sam da posle ponovne promene ulja nemam više problem sa mirisom benzina i podizanja nivoa ali posle pređenih nekoliko stotina kilometara, danas vidim da je problem isti. Satelis reče da je sledeće što treba rešavati klapna gasa. Savet šta dalje sa klapnom?
  2. Pozdrav ljudi. Pisao sam o problemu sa mojom AA500, 2003. godište, da se oseća miris benzina u ulju i posle zamene termostata. Po savetu @Satelis posle nekih 600 km. zamenio sam ulje i filter i sada je situacija mnogo bolja. Miris benzina se oseća malo, tek tek i ulje više nije onako retko da kaplje, kada se izvadi merač. Takođe ne povećava se nivo ulja. Očigledno je da zamenom ulja odmah posle promene termostata ostane neka količina benzina u njemu pa se mora ponovo menjati. Nadam se da je sad ok.
  3. Hvala puno na odgovoru i pomoći i još jednom se izvinjavam za privatne poruke. Javljam kako sam prošao. Pozdrav!
  4. Stvarno ne znam. Glavno je i da posle zamene termostata opet imam benzin u ulju. Šta bi još moglo da bude problem?
  5. Ne znam gde je, majstor ga je menjao. Aprilia je 2003. godište. Pretpostavljam da je na glavi jer je problematičan.
  6. Pozdrav drugari. Prvi put sam na nekom forumu pa nemam nikakvog iskustva po tom pitanju. Imam AA 500 2003. godište na kojoj sam zamenio termostat i ulje i opet ima onaj miris benzina, posle 100 pređenih kilometera od zamene. Na satu temperaturu motora pokazuje na onoj prvoj crti ili malo iznad ali nisam siguran da je dobar pošto i kilometar sat ne pokazuje tačno a i količina goriva po malo varira. Isčitao sam na forumu sve ali svugde pominju termostat. Pisao sam Satelisu ali mi čovek ne odgovara, verovatno nešto ne radim dobro jer se stvarno ne razumeme u ovakve stvari. Kad posle vožnje zaustavim motor temperatura sa odmah malo podigne. Ako neko može da pomogne, hvala.
  7. Pozdrav druže.

    Čitam na forumu da imaš iskustva i da popravljaš skutere, pa ako može pomoć ili savet.  Imam AA 500 na kojoj sam zamenio termostat i ulje i opet ima onaj miris benzina, posle 100 pređenih kilometera od zamene. Na satu temperaturu motora pokazuje na onoj prvoj crti ili malo iznad ali nisam siguran da je dobar pošto i kilometar sat ne pokazuje tačno a ni količinu goriva. Isčitao sam na forumu sve ali svugde pominju termostat.  Da li može broj telefona ili da mi odgovoriš ovako ili da ga možda pogledaš? Hvala unapred!

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja