Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia Atlantic 500ie - classic

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

I ja sam se premišljao pa sam ipak uzeo 150/70....Još nije montirana da bih mogao da dam lične utiske,

ali PitaNS vozi to na svom Atlanticu i super mu je .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 555 postova
  • Motocikl: Honda XL600V Transalp
:zbunjen: Kako je izgubio na startnosti zbog gume? Mozda je Bigi malo preterao sa obrokom pred voznju pa je zbog toga tada izgubio na startnosti.. :nanana:

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

:zbunjen: Kako je izgubio na startnosti zbog gume? Mozda je Bigi malo preterao sa obrokom pred voznju pa je zbog toga tada izgubio na startnosti.. :nanana:

Hahahahahaha bas si vickast!!!1lol.gif stavljena je 150/70 R14 i osetim da nema vise one poletnosti ali stabilnost i udobnost je neuporedivo bolja!!! Tako da preporucujem !!! 0takoje.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

Jok ja...smorio me pričom oko pogađanja da li je Classic ili Sprint model i nema zadnju samo prednju (ili obrnuto) i ne setih se da pitam za tebe...

Najviše mrzim kada nešto zacrtam da kupim a ono nema :gaa: , a od kad vozim motorčiće to mi se redovno dešava...

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500

E pa da krenem!

Danas sam bio u Novom Sadu da gledam ovaj motor http://www.polovniau...a_atlantic_500/

, dogovorio se sa Bigijem da zajedno to ispitamo. Motor stvarno izgleda ko casa vizuelno, al kad ga je upalio poceo je da zvoni opasno, njegova prica je bila da treba da se dotegnu lezajevi, ventili il tako nesto posle hiljadu kilometara. Ja i Bigi se gledamo zbunjeno, aj reko da pozovem svog majstora da priupitam.

Kad sam pozvao majstora i objasnio, on krece da se smeje, kaze nema sta da se priteze kad se uradi generalna , nije to auto, kaze on kad uradi generalnu jedino sto se posle radi je menjanje ulja i voznja do besvesti a tako i verovatno dugi.

Ja se vratim i nista jos ne govorim, Bigi poziva Satelisa (zahvaljujem mu se na podrsci 1zdravo.gif),objasnjava mu situacijui, i on kaze isto ko i ovaj moj majstor, cak mu je i pustio preko fona da cuje taj zvuk, i odma je rekao ne valja. E tu se ovaj gubi pri pitanju jel uvezao komplet motor ili u delovima, kao ne zna kako je uvezen on je samo platio generalnu ( a meni je rekao da je radio sa prijateljem generalnu).

Mi mu se lepo zahvalimo (on vidno nervozan) i vozdra da te nase oci ne gledaju1hmm.gif.

ALI, nisam dzaba isao u NS, upoznao sam jednog veoma prijatnog i nadasve dobrog momka, svima znanog kao BigRider .

Zelim jos jednom da ti se zahvalim na pomoci, i kad god te put nanese na ovu stranu obavezno zovi da te vodim na neku degustaciju pragnjetine.1zdravo.gif

• Podržavam 3

@dragan; Nemoj da me falis toliko evo pocrvenecu!!!1oda.gif Drago mi je pre svega sto smo svi zajedno raskrinkali taj novosadski olos koji oce da nam uvali kukavicije jaje u klub pa da mi posle muku mucimo!!! zao mi je sto si se danas nadao da ces se voziti od NS do PA svojim novim AA ali neka bolje ovako naci cemo mi tebi vec neki pristojan i sektaski primerak!!!1moto3.gif U svakom slucaju prijatan je momak sa sve svojom lepsom polovinom i sto se mene tice pelcovan je zaMSC pandemiju u mutaciji pozitivnog virusa AA!!!1lud.gif1lol.gif

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Gleda te u oči i laže, tačno da ga olupaš ko čovek, da ne bude da si džabe dolazio u NS. :lol:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom dl 650

Ufff stabilnost ili startnost......0a-smiley.gif.....ali ako Bigi voli da pojede a kaze da je 150 70 14 odlicna....(a ja imam 120 kg)...moracu njega da poslusam....0a-smiley.gif javljam i ja utiske...

Gleda te u oči i laže, tačno da ga olupaš ko čovek, da ne bude da si džabe dolazio u NS. :lol:

Ma dovoljno je i ovo sto smo ga raskrinkali, samo se nadam da nece neko nasesti na tu pricu, il ce mozda taj neko drugi da primeni tvoju taktiku3tras1.gif

• Very Funny Rider, 1127 postova
  • Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07

Dragane pogledaj ovaj primerak...

http://www.polovniautomobili.com/oglas2832197/aprilia_atlantic_sprint_500/

Covel se zove Gavro..pre 2 godine sam kupio beverly 200 od njega i sluzio me je odlicno...skoro je drugar kupio atlantic 500 takodje u veoma pristojnom stanju...preporuka za coveka..

Poz

Cuo sam se ja sa njim pre nedelju dana, rekao je da ce videti ako ima neki dobar primerak da mi uveze.

A striktno gledam samo klasik model (zvanu krmaca) sprint mi se ne svidja.

U svakom slucaju hvala 1zdravo.gif

• Podržavam 1

Cuo sam se ja sa njim pre nedelju dana, rekao je da ce videti ako ima neki dobar primerak da mi uveze.

A striktno gledam samo klasik model (zvanu krmaca) sprint mi se ne svidja.

U svakom slucaju hvala 1zdravo.gif

Jesam li vam rakao da je inficiran!!! Sad je AA pozitivan!!!1nanana.gif

• Zainteresovan, 786 postova

@dragan; Nemoj da me falis toliko evo pocrvenecu!!!1oda.gif Drago mi je pre svega sto smo svi zajedno raskrinkali taj novosadski olos koji oce da nam uvali kukavicije jaje u klub pa da mi posle muku mucimo!!! zao mi je sto si se danas nadao da ces se voziti od NS do PA svojim novim AA ali neka bolje ovako naci cemo mi tebi vec neki pristojan i sektaski primerak!!!1moto3.gif U svakom slucaju prijatan je momak sa sve svojom lepsom polovinom i sto se mene tice pelcovan je zaMSC pandemiju u mutaciji pozitivnog virusa AA!!!1lud.gif:lol:

C,C,C.....OLOS (I) iz NS-a....:lol:

E pa od srca cestitam!!! U zdravlju sreci i veselju da ga vozis i da se sa nama vozis !!!0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

Hvala, podrazumeva se da cu sa vama 1moto3.gif (odluka ka tom modelu je i bila zbog vasih voznji)1zdravo.gif

• Podržavam 1

• Integrisan, 9317 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Auuu majko moja, jos jedan Antlantidjanin... kolko vas je sunac vam poljubim 1lol.gif ja mu dodjem ki 13-to prase il vuk samotnjak 0stabre.gif

Dragance nek je sa srecom, da te lepo i bezbedno sluzi mnogo mnogo kilometara 0namigivanje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja