Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 19, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma pukla plastika oko zgloba za podesavanje kod samog retrovizora...nema tu lepljenja nesto..mora nov da se uzima....sad cu probati da ga nesto malo uvezen i zalepim, ali to je privremeno resenje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan ma pukla plastika oko zgloba za podesavanje kod samog retrovizora I meni je puklo na istom mestu ali je moment fix odradio poso..Skinuo retrovizor u u rupu od zgloba stavio malo "belog" i za sad radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 19, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam upravo zavrsio operaciju, asistirala je zecica....prvo sam zalepio super lepkom, a zatim smo upotrebili...sivu plasticnu vezicu, staru lemilicu i u krug.....sve zalemljeno, sve rupe popunjene, stavicemo ujutru crnu izolir traku, pa da vidimo ko vozi traktor, a ko otvara kapiju...ovo je inace moje prvo majstorisanje, i ocekujem od vas svih jednu odu za zecicu i mene.....slike ce biti ako bas insistirate..... PS: samo jos da radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizor evo ti Zeko link, 19. red odozgo..30e nov, da se ne drndas preko Ebay-a, nov naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 19, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan meni se dopadaju ovi pod brojem F6813...5 red u sredini.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako su "cudni" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 20, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan za alexanta : Uspeo sam da zamenim sijalice na dugim svetlima!!! nasao san foru!!! pa neka i drugi znaju ,kroz "zvucnik ih samo izvuces iz fara a onda ispod se izvuku pored amortizera i mnogo je lakse i pristupacnije!!! i ne grebu se ruke iako sam ja to vec uradio pokusavajuci ozgo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 20, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam upravo zavrsio operaciju, asistirala je zecica....prvo sam zalepio super lepkom, a zatim smo upotrebili...sivu plasticnu vezicu, staru lemilicu i u krug.....sve zalemljeno, sve rupe popunjene, stavicemo ujutru crnu izolir traku, pa da vidimo ko vozi traktor, a ko otvara kapiju...ovo je inace moje prvo majstorisanje, i ocekujem od vas svih jednu odu za zecicu i mene.....slike ce biti ako bas insistirate..... PS: samo jos da radi! Koje je najtrajnije rešenje? Normalno, .... privremeno rešenje je najtrajnije rešenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 20, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa trajno je kupovina novih retrovizora.......sta mislis o onim koji se meni svidjaju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 21, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno su u AA fazonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan pa trajno je kupovina novih retrovizora.......sta mislis o onim koji se meni svidjaju??? Da li su to ovi? retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 21, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan jeste bleki, taj je...jel metalni ili plasticni?sta mislis o njemu?jel povrsina ogledala veca od standardnog za AA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan A što znam ja, u mene su flexibilni retrovizori, vido' si i sam , ako se tebe svidjaju, navići ćeš se i na površinu i na ugao. Ja bi rekao da su plastični okviri za ogledala, to mu dođe kao neki standard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 29, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan POMOC!!! Da li zna neko gde mogu da kupm ili da mi neko napravi nosac kofera za AA,ali da ne skidam naslon za suvozaca??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Maj 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Deki brate pa što lepo ne pitaš... Majstor Seba011 završava taj pos'o a već je napravio ili uz'o meru za Rumbinog Atlantica. Isto iza naslona suvozača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 29, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Veeeeeeeeeliko hvala predsednice!!! tek kad sam prekinuo razgovor sa tobom setio sam se da sam i to hteo da te pitam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 31, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ala me iznervirase u PGS-u!!! Dva dana im govorim da cu doci danas na servis i da zamenim kais,a oni nemaju kais na lageru!!!! Izes ovlasceni servis kad nemaju lager osnovnih delova!!! Iovako nas deru ko majmune i jos te ne ispostuju kao musteriju!!! NEPOPRAVLJIVI SMO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko su ti trazili za nov kais? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 31, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan A što ti ideš u PGS u Beograd kad si iz Novog Sada, jesi probao u pazziniju?? i da koliko traže za kaiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 31, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A što ti ideš u PGS u Beograd kad si iz Novog Sada, jesi probao u pazziniju?? i da koliko traže za kaiš? Pa na pazini sam i mislio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 31, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A koliko su ti trazili za nov kais? devet hiljada i nesto!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odes kod Radosa i isti taj kais platis 6.500din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 1, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Odes kod Radosa i isti taj kais platis 6.500din. Jbg Novi Sad je provincija nemas bas puno izbora!!! Ali znam da nikad vise necu ici kod njih!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Jun 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nije tolika provincija da ne stize ni brza posta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 1, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan nisam se nadao ovakvom javasluku od njih!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...