ANTIC GM 43 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan E uzivao sam citajuci ovaj putopis. MAJSTORE ,svaka cast Presao si skuterom veoma ljepe predjele , dokazao i pokazao da ,, shminkeraj ,, sa masinama od 1000cc za ovakve puteve nije neophodan , dao si podstreka mnogim nevjernim tomama da se moze kad se hoce.... Jos jednom ,BRAVO tako je,slazem se ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Od svakoga ko je bio na Žabljaku pristižu samo reči hvale, tamo vredi otići na odmor . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 9, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Blagodaram ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 9, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, sta sve cika Nesa moze d` uradi ZINAT. Bravo !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Septembar 10, 2011 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Da pohvalim kolegu po skuteru, svaka cast prva liga. Planirao sam i ove godine kao i prosle put do mora aprilijicom mojom najmilijom ali buduca prinova nije to dozvolila, posto zena nemoze u blazenom stanju u autobus:). Mogu da osecam deo tvog puta jer sam prosao preko Njegusa i put nastavio ne prema Niksicu nego prema Danilovgradu i a ko nije taj put vozio skuterom nezna sta je avantura:) Putopis je odlican, jedina zamerka je sto u povratku sve je moglo biti podeljeno u dva dana i sigurno bi vise uzivao odmorniji i bez presije da stignes kuci u jednom danu. Jos jednom svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Buse Da pohvalim kolegu po skuteru, svaka cast prva liga. Planirao sam i ove godine kao i prosle put do mora aprilijicom mojom najmilijom ali buduca prinova nije to dozvolila, posto zena nemoze u blazenom stanju u autobus:). Mogu da osecam deo tvog puta jer sam prosao preko Njegusa i put nastavio ne prema Niksicu nego prema Danilovgradu i a ko nije taj put vozio skuterom nezna sta je avantura:) Putopis je odlican, jedina zamerka je sto u povratku sve je moglo biti podeljeno u dva dana i sigurno bi vise uzivao odmorniji i bez presije da stignes kuci u jednom danu. Jos jednom svaka cast. A ti Nemanja, zovni jer ima izgleda mnogo toga da mi pricash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan , nista vise ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 8, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Odlična vožnja. Dokaz da skuteri nisu samo za grad. Da sam ostao na mom beverly-ju 250, sigurno bih išao u ovakve avanture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...