Aćimo 1144 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li te slike više? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo najzad stigli! Hvala vam svima na sjajnom vikendu! Imamo i nesto slika,ali ce one malko kasnije gde je moje stop svetlo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 4, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene kuci, stigosmo Aca i ja u jednom komadu!;-) Bilo je lepo i opustajuce u povratku, Aca je vec sve lepo napisao. Samo da dodam da dok su neki brijali gume po krivinama, neki smo malo vozili i off-road pored krivina... Hvala svima na jos jednom lepom vikendu, hvala Ruski na gostoprimstvu i organizaciji, i veliki pozdrav za moje cimere koji su me jutros uspavali kao bebu! Do sledeceg prasinarenja! I to hard enduro offroad, kroz kanal u koji je potonuo ceo motor Sad bar znas za drugi put, kad vidis krivinu, ti skreni, nemoj da nastavljas pravo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 4, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo track logova.Samo sto smo u subotu isli razlicitim putevima,pa ima samo pocetak off ture Nedelja je kompletna Golija.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 4, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo, s'će nešto slikica... utisci se još sabiraju... šta reći, fala ti Ruska prelep enduro hepening... Evo i mene kuci, stigosmo Aca i ja u jednom komadu!;-) Bilo je lepo i opustajuce u povratku, Aca je vec sve lepo napisao. Samo da dodam da dok su neki brijali gume po krivinama, neki smo malo vozili i off-road pored krivina... Hvala svima na jos jednom lepom vikendu, hvala Ruski na gostoprimstvu i organizaciji, i veliki pozdrav za moje cimere koji su me jutros uspavali kao bebu! Do sledeceg prasinarenja! I to hard enduro offroad, kroz kanal u koji je potonuo ceo motor Sad bar znas za drugi put, kad vidis krivinu, ti skreni, nemoj da nastavljas pravo To izgleda da ja neka zaraza... u povratku smo i mi imali berače masačaka ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 4, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ruska, hvala na svemu.. bilo je fantasticno i pored svojih obaveza, odvojio si dosta vremena i ulozio puno truda da organizujes sve ovo Valjda smo bili fini gosti i nismo te mnogo gnjavili.. te docicemo opet ako bude bilo sledece godine.. Golija je predobra za voznju, tereni su taman.. samo nam fali vremena i para.. ostalo imamo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem... okupljanje je palo kod Miše i Ljilje Pei Nažalost na ovoj pumpi Jager nije mogao da sipa gorivo Čemu ovo služi a uz to i ne radi I dalje nemamamo pojma Pripreme Golijski bikovi Auf, ovi nemci... Neeeeeeeeee nije se divljalo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim, da Svetac ne brine Ziv, zdrav, prav, po malo umoran. Legao sam kod Mise i Ljilje da spavam, ali me izujedase komarci.... Grrrrr gamadi... Krvopije odvratne... Slike i utisci kad stignem kuci. A bilo je..... neprejebivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan jaojj, obzirom da znam prirodu i na goliji i na uvcu, otvoreno izjavljujem "MRZIM VAS!!!!" jeste isli na jezero okruglicu? ili je to ostavljeno za sledecu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Septembar 5, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Beše mnogo dobro. Odlično organizovano i izvedeno. Hvala Ruska na svemu i vidimo se sledeće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Septembar 5, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro. Veliko hvala Ruski na svemu što je učinio za nas proteklog vikenda. Hvala svima vama sa kojima smo se družili i vozili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy.. mogao si jos neku fotku meandra.. toliko si ih sanjao Englez.. slucajni prolaznik.. Nas domacin.. samo sto mu rogovi nisu izasli Ma da ti kazem.. Ladovina gde je nema.. Momenat Saletove lucidnosti.. mislim da nije bio na kursu (kod Kapetana) i nije dovoljno zavrtao gass E sad kad je gusto u prvim redovima.. ko ce prvi u pomoc.. nego Kapetan glavom i bradom.. Strucni ziri navija i baca kladzu.. Maestralna akcija spasavanja naseg redova na pola brdeta.. svi citavi, ovce na broju.. Demonstracija sile i domaci zadatak za kravetine.. Rade ima "one" dane.. pa samo do kolenka Dug put nazad sa cestim pauzama.. vozili po propisima 60-80kmh celim putem Ovde vidite bivseg afrikanca kako upija emocije i dozivljaje.. a levo od Popsija po prvi put u nasem gradu.. Koska.. mislim da mu se dopalo Ovde je avantura pocela.. ovde se i zavrsila.. Hvala svima na predivnom druzenju, nekima je bio prvi-drugi put..nadam se da su zarazeni enduro manijom 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Enduro!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ruski, Ceperku i ostaloj ekipi ma gostoprimstvo i trudu koji su ulozili da nam ovaj vikend bude ispunjen na pravi nacin. Vidimo se sledece godine na istom mestu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan jaojj, obzirom da znam prirodu i na goliji i na uvcu, otvoreno izjavljujem "MRZIM VAS!!!!" jeste isli na jezero okruglicu? ili je to ostavljeno za sledecu voznju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 5, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja vas mrzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan super , prelepo je jezero i prelep pogled btw. jezero Okruglica je preko noci nastalo krajem 20.veka posle velikog zemljotresa u Rumuniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Se zapljunem, hvala Ruski i Cepu, a i svima ostalima koji su ucestvovali u organizaciji. Voznja je bila ekstra. Ovi dvocilindrasi mi ukradose migavac, ali oprastam im Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan jako ljepo odrađeni vikend pun dobrih događanja, nije da vas mrzim samo sam ljubomoran na dobrom provodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Septembar 5, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Posle svih problema sa motorom,mojih vristanja,histerisanja i slicno zbog istog a i jos nekih stvari...ja sam se prelepo provela...prvi grupni off,prvi pad i super drustvo..... Najvece hvala Ruski i ostalima koji su pomogli u organizaciji , i puno hvala onima koji su doprineli tome da mi ovaj vikend bude nezaboravan..... nadam se da se vidimo opet sledece godine.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pokusao da kanter strajkujem i za malo da blebnem... Uzmi od nekoga enduracu i probaj na zemlji - mnogo je lakse i manje rizicno, pa kad se uvozas, a ti na asvalt. Tako mi i treba kad se igram s vama decama..zacas se zahebem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fenomenalno!!! Ruska, svaka cast i hvala na svemu!Drago mi je da sam konacno upoznao i uzivo neke drage mi ljude sa foruma. Jos kad Libero postavi slike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...