aca-pn 6430 Napisano Avgust 31, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam stavio spojnicu koja se nituje, tako da kod mene vise nece biti problema, ipak za svaki slucaj nosim jos jednu sa osiguracem, zbog lakse montaze za nedaj boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda smo sve brzi i brzi, i sam sebi kazem sad ces da nosis aparat i da slikas a ne da manijacis po Goliji. Uvek nosim aparat, imao sam ga i na Kučaju, i imam 10 ( i slovima : deset ) slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Najvise sam slikao i uzivao u laganeze voznji kada sam se vozio sa par ljudi. U voznjama sa mnogo motora je skroz druga prica. Dok svako naprska lanac, pisa, zapali cigar, zakrpi gumu, itd .... prodje dan. Jos ako se na sve to pocnemo razvlaciti sa pauzama za slikanje, cestim odmorima, sporom voznjom, pa nebi odmakli od kampa ni 20 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Avgust 31, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najvise sam slikao i uzivao u laganeze voznji kada sam se vozio sa par ljudi. khmmm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Najvise sam slikao i uzivao u laganeze voznji kada sam se vozio sa par ljudi. khmmm.. Al to ne znaci da ne volim ova nasa okupljanja, naprotiv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Avgust 31, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa, vidimo se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 31, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja umisljam...ili ima neka voznja i u nedelju...posto moram da radim u subotu? Mozda bih mogao bih da dodjem u subotu uvece.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Propade mi morska avantura zbog hebene saobracajne dozvole koja stize tek za mesec dana, tako da cu da se saltujem na golijsku avanturu Gume su mi pri kraju, pa se prijavljujem u sporu grupu, 'ocu da uzivam u voznji i razgledam prirodu Krecem u petak popodne, pa kad stignem. I ja kampingujem, valjda cemo naci dovoljno drva da se ne posmrzavamo nocu E, da, onaj uspon od zicare ka Jankovom kamenu nemam nameru da propustim koja ti je ruta,da l da dodjes do mene pa zajedno opusteno preko Cemerna do Studenice i dalje? To je ruta preko sledecih mesta:Konarevo,Progorelica,Lopatnica,Stanca,Tolisnica i vrh Cemerna: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja umisljam...ili ima neka voznja i u nedelju...posto moram da radim u subotu? Mozda bih mogao bih da dodjem u subotu uvece.. Ima voznja na meandre Uvca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja umisljam...ili ima neka voznja i u nedelju...posto moram da radim u subotu? Mozda bih mogao bih da dodjem u subotu uvece.. U nedelju se ide na meandre one reke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 31, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Onda cu verovatno biti present 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 31, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Propade mi morska avantura zbog hebene saobracajne dozvole koja stize tek za mesec dana, tako da cu da se saltujem na golijsku avanturu Gume su mi pri kraju, pa se prijavljujem u sporu grupu, 'ocu da uzivam u voznji i razgledam prirodu Krecem u petak popodne, pa kad stignem. I ja kampingujem, valjda cemo naci dovoljno drva da se ne posmrzavamo nocu E, da, onaj uspon od zicare ka Jankovom kamenu nemam nameru da propustim koja ti je ruta,da l da dodjes do mene pa zajedno opusteno preko Cemerna do Studenice i dalje? To je ruta preko sledecih mesta:Konarevo,Progorelica,Lopatnica,Stanca,Tolisnica i vrh Cemerna: Ruta mi je Paracin-Golija, pa kojim god putem. Imam tvoj br cucemo se da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Zlatko (vozi DR-a, bio je na Kučajima) krećemo u petak negde ranijom zorom Nisam se sa njim još dogovorio za rutu, ali bi meni extra odgovaralo da prođemo kroz Ralju, tamo imam džaba tankovanje goriva Mišo, doći ću da ti se potpišem na gips :D U Ralji kupimo ostatak ekipe kojoj odgovara da krene u petak (za sada Vlajko i Popsy), pa peglamo do Ivanjice. Ako je još neko raspoložen da nam se pridruži u petak, nek se javi. Moj broj je 063.294.802 VIDIMO SEEeeee! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6586 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, čeka vas kafica i "okrepljenje" u petak EDIT: zborno mesto, ovde 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, čeka vas kafica i "okrepljenje" u petak EDIT: zborno mesto, ovde Oteraće nas Ljilja u materinu :D Malo-malo i eto bande manijaka na 2 točka :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Avgust 31, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan STA,STA DA RADIS?!! Ja sam skovao plan.krecem u petak posle posla do ujaka u Milice.Tu se zadrzavam sat-dva.Nalazimo se u dogovoreno vreme i picimo preko "Petnaestog"! To je prva varijanta. Druga je,ista uvertira samo picimo preko Cemerna za Osonicu.Na Cemernu slikamo predele da vide ljudi da l im se svidja,pa ako im se svidja moglo bi nesto da se napravi a kad se docepamo asfalta,onda do reke.... Ako ti je bitno da ranije stignes onda mozes i Bogutovac-Kaona-Dubac-Luke-Ivanjica-razni putevi do Golije. Mislim da je tim putem i najkrace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji krecu iz BG najkraci put je preko Mladenovca-Topole-Cacka-Guce-Ivanjice. Od Ivanjice do Golijske reke ima oko 42km.Bilo da dolazite iz pravca Pozege ili Guce idete pravo i dolazite u centar.Ivanjica je mala i bilo koga da pitate za put ka Goliji rado ce vas uputiti u tom pravcu.Kada izadjete iz Ivanjice vozite samo pravo,a dva kriticna mesta gde mozete promasiti bice obelezena crvenom strelicom. Kada izadjete na Goliju pratite putokaz desno Golijska reka. Koordinate je Muljaz postavio. Sutra cu vam dati broj od prijatelja i on ce vam biti na raspolaganju u Ivanjici ako sta zatreba.On ce u petak oko 20:00 poci put Golije i ako neko stigne do tog vtemena moze poci sa njim. Ponesite nesto od toplije odece,veceri na Goliji znaju biti hladne. Ruska 063/628-507 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najvise sam slikao i uzivao u laganeze voznji kada sam se vozio sa par ljudi. U voznjama sa mnogo motora je skroz druga prica. Dok svako naprska lanac, pisa, zapali cigar, zakrpi gumu, itd .... prodje dan. Jos ako se na sve to pocnemo razvlaciti sa pauzama za slikanje, cestim odmorima, sporom voznjom, pa nebi odmakli od kampa ni 20 km. vidi, dok si pušio vozili smo normalno, odkako si batalio cigare neki je šejtan ušao u tebe... moraću da ponesem onu električnu pljugu da se opustiš malo :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 1, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, Šejtan ušao u Kepu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam stavio spojnicu koja se nituje, tako da kod mene vise nece biti problema, ipak za svaki slucaj nosim jos jednu sa osiguracem, zbog lakse montaze za nedaj boze Ponesi i gurtnu za svaki slucaj, mozda nekom drugom zatreba ali nemojte na mene da racunate,propusticu Goliju :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 1, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas li negde sliku kako XT šlepa DRZ, dobro ce doci ako krene neka polemika, a i dobra reklama za prodaju :lol: btw... cestitam za 1500 postova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, Šejtan ušao u Kepu? Šeki, vragolane jedan :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikancii.. nego dajte malo uozbiljite se sa spiskom.. Ljudi moraju da znaju koliko jaganjaca treba da utihnu Koga nema, a ide.. nek se doda 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. B@ne 6. Pasha 7. Crven ban 8. OverLord 9. Brki82 10.Koska 11. Misha (f) 12. Kepo 13. Marko Djurovic (jedan cilindar ) 14. Leon KLR 15-16. Drvodelja i Jasna 17. Zoki (veliki celavi Jagerov Suboticanin) 18. Taraba 19. Lazic 20. Nensy Okvirno bi mogli poci oko 11h od Pei family.. p.s. obavezne pomorandze i limunovi (bez piva) za naseg slomljenog bradonju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. B@ne 6. Pasha 7. Crven ban 8. OverLord 9. Brki82 10.Koska 11. Misha (f) 12. Kepo 13. markodjurovic 14. Leon KLR 15-16. Drvodelja i Jasna 17. Zoki ZLATKO (veliki celavi Jagerov Suboticanin) Vlajko, ni imena ne pamtiš 18. Taraba 19. Lazic 20. Nensy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazes? ne cuje baba sine kad dolazite sa branika otadzbine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...