Blackbite 7 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam komso,gde si polagao? I na cemu? U Semafor-u, na Qingqi QM 125-10V. Najnovije vesti iz Qingqi motorcycle centra su sledece: Totalna rasprodaja lagera 2008. god, veliki izbor kaciga i celokupne moto opreme, mogućnost kupovine na rate bez posredovanja banaka, mogućnost dostave na kućnu adresu, postoji mogućnost slanja kaciga pouzećem, plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Eurobanke EFG Qingqi motorcycle center je ovlašćeni servis za Suzuki motore. Preuzeto sa www.qingqi.co.yu, koga zanimaju modeli i cene moze da poseti sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam komso,gde si polagao? I na cemu? U Semafor-u, na Qingqi QM 125-10V. Najnovije vesti iz Qingqi motorcycle centra su sledece: Totalna rasprodaja lagera 2008. god, veliki izbor kaciga i celokupne moto opreme, mogućnost kupovine na rate bez posredovanja banaka, mogućnost dostave na kućnu adresu, postoji mogućnost slanja kaciga pouzećem, plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Eurobanke EFG Qingqi motorcycle center je ovlašćeni servis za Suzuki motore. Preuzeto sa www.qingqi.co.yu, koga zanimaju modeli i cene moze da poseti sajt. Pa od moto opreme imaju samo kacige ili ja neznam da koristim ovo sokoćalo. ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P ovaj tvoj link za prodavnicu uopste neradi.Black sad jos u supu da udare pecat i voooozi misko. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P ovaj tvoj link za prodavnicu uopste neradi.Black sad jos u supu da udare pecat i voooozi misko. ;D Izvinjavam se za link još nije završen pa zato neradi, jbg. Trebalo bi uskoro da proradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 28, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan kod mene radi... imaju 4 vrste kaciga...ne pise velicina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @R.I.P & Skols R.I.P je hteo reci da nista osim kaciga nije video. Nije niko. Mozda imaju neku opremu u samoj prodavnici, a da se ne nalazi na linku. (sto me ne bi cudilo, jer ne update-uju sajt redovno, koliko sam primetio) Predstavnistvo nisam posecivao tako da nebih znao nista konkretnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 28, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Moguce...a i nije NS bas blizu za "skoknuti" do radnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nego drugari, ne znam da li da se hvalim, ili da se zalim (ustvari, da li da placem, ili da se smejem) Evo ovako, nas drug Saxi isao u Vienu kod Becha, pa se drugarski ponudio da donese nesto iz Louis-a ( jos jednom hvala Saxi) Ja naucio da vise nikad ne narucujem nesto iz kataloga, dok ne vidim uzivo! E sad, sta je tu je, nisam mogao da odolim, i palo je malo grunfovanje.Radi se o retrovizorima ( smesni su u p.m.),koji su u katalogu izgledali super, a uzivo kao igracka, i zadnjem stop svetlu ( ledaljke),koje je jos i super, u odnosu na ret. Evo malo slicica, pa prosudite sami.Komentari dobrodosli.Ko se bude smejao retrovizorima, ima da bude kaznjen :-[, zna se kako :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a sad stopaljka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 28, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se stopaljka...al` jel ti vidis ista na retrovizore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan I meni je stopaljka skroz OK. Mali su retrovizori... mada je i volim male(ali ne bas ovakve ;D) a ne one ko skinute sa FAP-a koje ima i gaji jedan nas drugar :D A nemoz' ga ubediti da su ruuuuzni do zla boga! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se stopaljka...al` jel ti vidis ista na retrovizore? Nemam pojma jos, videcu kad se budem provozao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan @forrest shtopaljke su sasvim ok , ali :D brate , retrovozori su..jbg dobri su :D za poravljanje sminke....brate pa nam vec trebaju oni od FAP-a, a ne... :D bice dobri junioru za biciklo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma znam , jbg, na slici su izgledali normalno, kad ne pisu dimenzije ne smem ni da ih pokazem junioru, razbio bi me od zajebavanja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuu, pa nisi gledao dimenzije. Zato sam ja i narucio one fapovske jer su svi neki malecki. Mene su dobri retrovizori spasli od potencijalnog udara od pozadi na semaforu, tako sto sam uocio na vreme i dao gas da pobegnem ovom iza sto se zaleteo. Takodje sam se malo pogurao sa autom zbog loseg retrovizora, a Wolflord neka se smeje koliko hoce. Da se on pita retrovizori bi mogli i da se skinu, jer ih ionako slabo koristi. Pratio sam ga 10-15km jednom prilikom pre nego sto je primetio da sam iza njega. To me malo zabrinjava, moram priznati, a iz licnog iskustva dozivljavam ih kao neophodno pomagalo za bezbednu voznju. I sam sam se nadao da su malo lepsi nego sto su ispali, ali mi se ne guli asfalt zbog lepih retrovizora koji ne obavljaju, ili lose obavljaju svoju ulogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ma znam , jbg, na slici su izgledali normalno, kad ne pisu dimenzije ne smem ni da ih pokazem junioru, razbio bi me od zajebavanja ;D Pisu dimenzije za sve retrovizore, samo zajebancija pronaci i ukapirati sta je svaba hteo da kaze. Mislim da bi izgledali opasno na kartingu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma stavicu nazad stare za sad, samo da probam ove! a jel nije stopaljka malo ko chir na bulji? Jbg, morao sam za sad ovako, stopaljku na stopaljku, branik ima veliko udubljenje, nije se moglo "direktno" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, shalio sam se brate, lepi jesu,ali jbs lepotu kad (kao shto Blackbite kaze) ne obavljaju funlkciju za shta su namenjeni . nema veze forrest , naci cesh ti vec neshto bolje...ja bi ti preporuchio neke,ali bojim se da ti nece odgovarati...zato ne pitaj nishta vec odaberi neke bolje,ali pogledaj malo i dimenzije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 29, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za vlasnike " Kineza " ? Kineski motori mi deluju da kazem zanimljivo. Pre nekih godinu ipo dana sam malo provozao Qinqli Viustu od valjda 125 il 150 ccm . Nije mi se bas dopalo sto se motor tako male kubikaze vrti oko 9000 obrtaja u minuti, a ja idem nekih 80 - 90 km/h . Moje pitanje je sledece : Kojom brzinom vozite svoje motore kad podjete na neki duzi put ( 100 - 200 km ) i natovareni ste ( sator, vreca i; imate saputnika ), kako ste zadovoljni agregatima, dal su izdrzljivi, sta se najcesce kvari i sl ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma, shalio sam se brate, lepi jesu,ali jbs lepotu kad (kao shto Blackbite kaze) ne obavljaju funlkciju za shta su namenjeni . nema veze forrest , naci cesh ti vec neshto bolje...ja bi ti preporuchio neke,ali bojim se da ti nece odgovarati...zato ne pitaj nishta vec odaberi neke bolje,ali pogledaj malo i dimenzije.... Provozao sam se, katastrofa, nista se ne vidi, cak ni ne mogu da se podese kako treba.Vraceni strari, slobodno preporuci druze Pitanje za vlasnike " Kineza " ? Kineski motori mi deluju da kazem zanimljivo. Pre nekih godinu ipo dana sam malo provozao Qinqli Viustu od valjda 125 il 150 ccm . Nije mi se bas dopalo sto se motor tako male kubikaze vrti oko 9000 obrtaja u minuti, a ja idem nekih 80 - 90 km/h . Moje pitanje je sledece : Kojom brzinom vozite svoje motore kad podjete na neki duzi put ( 100 - 200 km ) i natovareni ste ( sator, vreca i; imate saputnika ), kako ste zadovoljni agregatima, dal su izdrzljivi, sta se najcesce kvari i sl ? zavisi da li ides sam, ili u grupi, autoputem, ili ne.Meni je najlepsa voznja 70-90 , ako se zuri onda oko 100-110. Sve preko toga nije prijatna voznja na ovom tipu motora, bez obzira na kubikazu.Sto se tereta tice, ne oseca ga! Sa saputnikom nisam isao van grada, u gradu ga ne oseca.To su neka moja iskustva do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan opet bih ja koju o onim retrovizorima znaci, ja mogu da razumem da postoji budala koja kupi tako nesto ( gledam je svako jutro u ogledalu), ali ne mogu da shvatim da postoji budala koja tako nesto smisli, a pogotovu budala koja odobri da se takvo nesto proizvede! :o :o Necu vise , majke mi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Stopaljka je strava, pravi dan pozadi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Што се каже, "О укусима се не расправља", али овде је једино дискутабилно њихова употребљивост. Форесте, има врат да ушинеш осврћући се у вожњи. А ово ЛЕД чудо је ОК, само види можеш ли да скинеш црвену "фластику" старог штопа, искројиш лимену плочицу одговарајућих димензија (коју хромираш или офарбаш у црно), намонтираш је, па на њу нову штопаљку. Простијег решења, осим овог трнутног не видим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Pa od moto opreme imaju samo kacige ili ja neznam da koristim ovo sokoćalo. ??? ;D Imas i opremu za servisere-dizalica sa slikom i police-bez slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan A gde su ti retrovizori? Ja ih na fotkama nigde ne videh ;D ;D ;D ;D Ma stavi stare, a nabudzi i ove nove iznad, steta da se bace. Ako ne vratis stare retrovizore, vecito ces u voznjama biti poslednji, niko nece hteti da vozi iza tebe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...