savke 643 Napisano Januar 18, 2021 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze mala pomoc? Da li na keeway exeed 200 pasuje karburator od nekih drugih modela, od speed-a npr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa deleko, daleko od toga da su kineski motori losi. Mislim da tako komentarisu ljudi koji ih nisu posedovali, pa nisu imali prilike da se uvere u suprotno. Moj Keeway superlight 150cc, vise od 4 godine u mom vlasnistvu, bez ikakvih problema hvala bogu. Gde god da sam krenuo nije me ostavio. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 28, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam posedovao kineski čoper godinu dana i uopšte nisam zadovoljan instalacijom i završnom obradom motor skoro da nije vožen pre nego što sam ga kupio i ja sam sa njim prešao 1500km tako da je moj savet svima da zaobilaze kineze u širokom luku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, stryker_026 je napisao: Evo ja sam posedovao kineski čoper godinu dana i uopšte nisam zadovoljan instalacijom i završnom obradom motor skoro da nije vožen pre nego što sam ga kupio i ja sam sa njim prešao 1500km tako da je moj savet svima da zaobilaze kineze u širokom luku Evo ja sam svojim kinezom baš zadovoljan i sa instalacijama i završnom obradom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 28, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Osim što se CF ne pravi kompletno u Kini deo mislim da izrađuju i Ukrajinci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, stryker_026 je napisao: Osim što se CF ne pravi kompletno u Kini deo mislim da izrađuju i Ukrajinci Aj sad...pravi se u Africi. Malo si pobrkao, naprotiv CF pravi dosta delova za KTM i još po koji brend 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 28, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kažem šta sam čuo nisam se previše zanimao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6041 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi uopste nisu losi, e sad sto nema delova u Srbiji i sto se dileri ponasaju neozbiljnije od kineza, druga je prica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 28, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bilo problem naći delove ali protiv loše urađene instalacije i pričvršćenja plastičnih delova se nije moglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijell. 1 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o kinezu sym 2007g 50cc? Zanima me iskreno misljenje.Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio kineski skuter hoyosung i nisam bio zadovoljan odlučio sam kineske motore nikad više makar ne vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Danijell. je napisao: Sta mislite o kinezu sym 2007g 50cc? Zanima me iskreno misljenje. Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока Do pre 2 meseca sam imao SYM 250 GTS, samo reči hvale imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11157 Napisano Maj 30, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2240 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mozda gresim ,ali hoyosung i sym su tajvan?To jeste nepriznati deo Chine,ali? Promenio Maj 30, 2021 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Meni je mašina kao mašina motor i agregat ok tu nemam zamerku imao zamerku na plastične delove i instalaciju i na skystaru oko rđe rezervoara recimo interesantna stvar je što ovi majstori kod mene u okolini nisu mogli da mi nađu odgovarajuće sijalice za ona dva bočna fara zbog njih sam morao regler da menjam na kraju sam vozio i prodao motor a te sijalice su ostale van funkcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 30, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja mislim o kinezima.. najbolje govori cinjenica da sam godinama vozio max sprint 50ccm po Srbiji, a bez obzira sto sam od pre 1.5god uzeo pjadja 500ccm, i dalje s vremena na vreme sednem na maxa i provozam 50-100km po bg ili okolini, cisto da me mine zelja, a i da mi se ne oseti zapostavljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijell. 1 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li skuter kinez moze da trokira tako sam cuo,ako mu je losa svecica.Trokira(kad dam pun gas prdi necce da krene a svecica mi je uzasna)Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Danijell. said: Da li skuter kinez moze da trokira tako sam cuo,ako mu je losa svecica.Trokira(kad dam pun gas prdi necce da krene a svecica mi je uzasna) Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока Druže ti meni nisi jasan kad primetiš neki deo na motoru koji nije kako treba a očigledan je prvo to sređuješ ne pitaš za posledice prvo proveriš i rešiš te očigledne stvari pa onda tražiš dalje ako se problem ne reši ti pitaš za drugo a najpre ti svećica u lošem stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijell. 1 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druže ti meni nisi jasan kad primetiš neki deo na motoru koji nije kako treba a očigledan je prvo to sređuješ ne pitaš za posledice prvo proveriš i rešiš te očigledne stvari pa onda tražiš dalje ako se problem ne reši ti pitaš za drugo a najpre ti svećica u lošem stanjuOkПослато са SM-J600FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Milosevic 0 Napisano Jun 4, 2021 U prolazu, 5 postova Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik Sprint Pulser 125cc Pozdrav motorasi , imam problem na svom pulseru vec evo 3x mi pucaju zbice na zadjem tocku /guma 13/80/17 65h/ Originalne zbice za njega ne mogu nigde da nadjem tako da 2x sam menjao zice stavljao sam od Automatika 16'koje odgovaraju. Mislim da ova guma 130/80/17 65h nije originalna velicina kakva treba da bude,mislim da je malo deblja u odnosu na originalne,da li zbog toga pucaju zice mozda, sta znam vece opterecenje ili nesto stvarno ne znam? Kada sam kupio motor takvu gumu je vec imao. Kada sam prvi put zamenio zbice pukla je prva otp. posle 2meseca i ostale su krenule da pucaju,a kada sam zamenio zbice nove posle toga evo ima 1mesec kako je prosao i krenule su da pucaju...? "Zbice ne menjam ja, nego kod coveka jednog koji se bavi tim poslom menja za motore,za bicile....itd." STA RADITI ZBOG CEKA DOLAZI PUCANJE ZBICA!!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Jun 8, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da li je neko vozio trio mustang XRS R14 125cm ? Kakva su iskustva, da li ima neke mane na koje treba obratiti paznju u startu itd? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1441 Napisano Februar 3, 2022 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispričavam se kolegama Stefanu i Tarmiju što dižem temu a nemam odgovor na njihova postavljena pitanja.... Zanima me kakva su iskustva sa ovim "kinezima"? 125cc Motorcycles - Mash, 125 motorcycles with a neo-retro style WWW.MASH-MOTORS.FR Mash motorcycles: 125 Seventy 125 Black Seven or 125 X-Ride, there is bound to be a neo-retro style 125cc Mash motorcycle made for you. Dizajneri su francuzi, motorići su mi baš ludilo izgledom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Avgust 22, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko koje ulje ide u vile kineskog skutera i kako da odredim koliko treba da ide?Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peda R8 0 Napisano Avgust 24, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Društvance, pozdravim svima. Imam jedno pitanjce. Da li je greška tj. može li se nešto loše desiti ako se u Pedu R8 stavi 5w40 Motul ulje umesto 15W40 koje je i preporuka proizvođača. Skuter se još uvek ne vozi tako da može da se sve zameni. Ja se zaista izvinjavam ako je bilo priče na ovu temu ali nisam uspeo da nađem. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11157 Napisano Avgust 24, 2022 Ne silazi, 2240 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Treba se pridrzavati fabrickog uputstva,pogotovu ako je nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2755 Napisano Avgust 28, 2022 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Društvance, pozdravim svima. Imam jedno pitanjce. Da li je greška tj. može li se nešto loše desiti ako se u Pedu R8 stavi 5w40 Motul ulje umesto 15W40 koje je i preporuka proizvođača. Skuter se još uvek ne vozi tako da može da se sve zameni. Ja se zaista izvinjavam ako je bilo priče na ovu temu ali nisam uspeo da nađem. Hvala unapredНије пожељно да се у кинеза тера фул синтетик, није пожељно ни реџе од 10 - 40.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...