Arakis 5857 Napisano Mart 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Laki, znao sam da si majstor...i za preciznu me'aniku A ovaj Kinroad baš izgleda moćno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D E ovo su već dobre fotke! Motorče izgleda extra! Koliko sam skapirao sad si ga uzeo. U svakom slučaju da te služi hiljadama kilometara! Pozzz Da razjasnimo, ocuvan i lepi beli tomos automatik je Lisicin Kinroad 250 ja moj ;D (bivsi Nikole Crussa) pa da nas sluze 500 000 kilometara pa onda ne moraju vise ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Шта да те подсећам? Просто, сајт им је на http://www.qlinkmotor.com , па кликнеш на одређени модел, а онда ту негде појави се све о конкретном моделу, међу којим и тестер "Мануал". E jebes pisanje kad moze da se shvati na dva nacina. Rekoh podseti me, u smislu - sad mi je sinulo, pa potvrdih to sto si napisao, da je to taj manual na koji sam zaboravio. Lisico ovo su vec prave slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se po drugi put u Kineskoj četvrti Vrčin okupila banda shaolinaca, kawa, afrike i suzukija. Malo smo obuvali motore, malo nameštali točkove malo bušili rupe, malo više pričali i družili se i dogovarali se za put u Glogonj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan E jebes pisanje kad moze da se shvati na dva nacina. Rekoh podseti me, u smislu - sad mi je sinulo, pa potvrdih to sto si napisao, da je to taj manual na koji sam zaboravio. Не једи се због тога: није ми први пут да буде промашаја у смислу комуникације са неким. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put napravio probnu voznju od 80ak km i prezadovoljan sam. Malo me zezao vetar ali se to oduzimanjem i dodavanjem gasa regulise. I za divno cudo ne trese (sto sam citao ovde ) pri 100 a ja samo 70kg. Malo me bole usi od nove kacige ali to valjda ide u radni staz! ;D A posto sam mator i rano ustajem, sutra cu proceniti da li da krenem a bih rado samo sam JAKOOOO zimogrozljiv i ne volem kisu! A bas bih voleo da se upaznamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan kinezi ce vladati svetom :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se Slayer i ja lepo vozali, vreme za voznju je bilo fenomenalno! Samo nas je u povratku kuci malo uhvatila kisa, ali nije bilo nista strasno. Uglavnom, lepo smo se izvozali i "navvatali" jako finih i lepih krivina. Evo nekih slicica: Malo pejzaza pri dolasku u Stari Slankamen ;D Pozeraj ;D ;D Slayer Ninja Ja, kao Ninja u opustenoj varijanti ;D I malo lezernih varijanti ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan E vec sam mislio da cu morati ja da stavim,nego sta kazete kaki mi je foto aparat?Priznajem malo je spor al RADI poso! ;D Inace bilo je i jako lepih krivina koje nismo imali vremena da slikamo zbog trke sa oblacima koju smo jbg izgubili,al bice sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, u prvoj etapi smo dobili trku sa oblacima ;D Tek na sredini druge etape nas sustigose ;D E da, na slikama bi trebalo da je malo vise suncano ;D Ali inace, dobra je kamera na tom fonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se navozaste, samo ne setiste se da javite za voznju pederi jedni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 31, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad spavas kao gnjot do 16.00 sati! :D Svaki put kad te zovem, ili se nejavis ili te probudim ;D ;D Ne brigaj drugar, bice jos voznji ihahaaaaj ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Black,dobro si im rekao ;D ;D A i Wolflord tebi. Od kad nisam cuo izraz "gnjot" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Mart 31, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne znam sta znaci gnjot, tek ces sad da dobijes po p*cki, onako za svaki slucaj. Slayer ce valjda danas doci na red, treba da mu vratim gedore, mada mozda ponesem i svoj set jer je veci i vece kilaze. Mada imas pravo za spavanje. Izmedju subote i nedelje nisam spavao uopste, a nakupilo se i jedno 4 sata voznje u nedelju do Glogonja i nazad, pa sam bio i psihicki i fizicki iscrpljen, ali eto htedoh da ispostujem Ivana ( i naravno vidim ostalu ekipu). Iznenadjujuce i nisam bio toliko umoran od voznje koliko sam ocekivao. Valjda mi je bilo zanimljivo voziti sqt posle duzeg vremena, ali svakako je bila krvava borba sa vetrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Што нам не кажеш како је било када те је Иван пратио, па хтео да позове "Блебајта", да му каже као је штета што није и он био? ;D ;D :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 31, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Што нам не кажеш како је било када те је Иван пратио, па хтео да позове "Блебајта", да му каже као је штета што није и он био? ;D ;D :P ahahahaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Mart 31, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Wolflord Kad vec spominjes spavanje,koga sam ja to bese probudio da idemo na voznju? @Blackbite Izvini druze al imao sam silnih obaveza koje sam zbrzao pre podne samo da bi stigao za voznju.Mada kolko sam cekao Wolfa za to vreme sam mogao i tebe da sacekam i ekipu shaolinaca da dodju.Sa sve kafom pride. P.S a da ti zamazem oci kafom i pivom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Што нам не кажеш како је било када те је Иван пратио, па хтео да позове "Блебајта", да му каже као је штета што није и он био? ;D ;D :P ahahahaa Jbg,covek uopste ne lici na svoj avatar ;D ;D Sto ne ubacite svoje slike na avatarima,nismo krimosi,vec Kinezi! Za vikend menjam ulje u prednjim amortizerima,previse su meki.Zadnje cu da dotegnem,pa da vidimo kako ce se ponasati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Што нам не кажеш како је било када те је Иван пратио, па хтео да позове "Блебајта", да му каже као је штета што није и он био? ;D ;D :P ahahahaa Jbg,covek uopste ne lici na svoj avatar ;D ;D Sto ne ubacite svoje slike na avatarima,nismo krimosi,vec Kinezi! Za vikend menjam ulje u prednjim amortizerima,previse su meki.Zadnje cu da dotegnem,pa da vidimo kako ce se ponasati. Ukratko kako me prepoznati - ja sam onaj sa najduzom kosom. Ako se pak desi da taj nisam ja, onda sam onaj drugi. ;D Ajde kad obavis menjanje ulja napisi ukratko postupak, koliko ulja staje i koju si gradaciju sipao. I sam planiram da se pozabavim istim problemom. Super je po pitanju udobnosti, ali ako snazno kocim sabijem ih do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne ubacite svoje slike na avatarima,nismo krimosi,vec Kinezi! Ма шта кажеш!? А што ти то не урадиш, него држиш слику Маринка Роквића? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 31, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne znam sta znaci gnjot, tek ces sad da dobijes po p*cki, onako za svaki slucaj. Objasnicu ti sta je "gnjot" kad dodjes! A moze i Ivan da ti objasni, on zna sta je "gnjot" :D Pazi, meni je oruzije uvek pri ruci... :D @Wolflord Kad vec spominjes spavanje,koga sam ja to bese probudio da idemo na voznju? Aaaa, pa nije bilo bas tako kasno... ;D ;D Uvek budi spreman na to, da kad me probudis, uvek budem mrzovoljan do jaja i naravno extra usporen ;D ;D Budi me sat-dva vremena ranije i bice sve u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 1, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ево тај дуго ишчекивани "Qingqi"-јев мотор од 250 кубова. Ово је фотка њега уграђеног на супермотоу, али не произведеном у матичној фабрици, већ у "Pioneer"-у (чини ми се да су "Спринт Пулсери" из те фабрике). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan [Што нам не кажеш како је било када те је Иван пратио, па хтео да позове "Блебајта", да му каже као је штета што није и он био? ;D ;D :P Al bi se ispalio ;D Black spava kao kornjace sa Galapagosa ;DZnate li koliko dugo mogu da zive? Nego,koliko ce kostati ovaj kros od 250 kubika? Imam utisak da Kinezi polako napustaju politiku jeftinih motora.Doduse,jos uvek vrede vise od ulozenih para. E,i oni su baksuzi.Sad kad ih svet sve vise prihvata(njihove motore),nastupi ova svetska kriza,sve je manje kesa,i da hoce,nemogu mnogo da dizu cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam prvi pun nakon puna tri mjeseca obisao mog kineza. Zadnji put sam ga vozio na akciji Deda Mrazova i direktno sa akcije, bez ikakvih priprema, spakovao na spavanje zimskog sna I suprotno mojim strahovanjima (uglavnom zbog starijih kolega koji su davali savjete o obaveznim radnjama inace ce ti se : potrosit akumulator, zardjat, zavariti, itd) motor je nakon kraceg verglanja - upalio! ;D ;D ;D Ili je moj kinez kvalitetniji od ostalih ili su oni jako podcijenjeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...