Gaya 5 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan BEOGRAD - U sudaru motora i automobila, koji se sinoć oko jednog sata posle ponoći dogodio u ulici Vojislava Ilića, život je izgubio vozač motora, star 25 godina, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Ako neko zna jos neki detalj neka dopise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Avgust 6, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Au, pa dokle bre vise!? R.I.P. kolega... Nema niceg u novinama, samo neki lik koji je motorom udario policajca, cini mi se u Krusevcu, to je glavna vest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost crna hronika se nastavlja,prosao sam nocas tuda scena je bila jeziva.Momak je lezao na samom uglu Vojislava Ilica i Zage Malivuk a motor je otklizao nekih 100 metara napred.Po svoj prilici da je vozilo VW koje je skretalo iz pravca uciteljskog naselja ka plavom mostu zakacilo motocikl,u pitanju je crveni Suzuki GSX,rekao bih godiste oko 2000.Cini mi se da je decko tu negde iz okoline posto je na licu mesta doslo nekoliko momaka i devojaka,video sam da su bili uplakani i tesili su jedni druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 6, 2011 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan bilo je na pinku veceras,ako se dobro secam momak je imao 23 godine,vozio suzuki..nosio je kacigu. navodno se kretao velikom brzinom,sudar je bio sa autmobilom,detalja se ne secam a i zar je to sad vazno...jadnik tek je poceo da zivi.nek mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1438 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 934 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kao da je postalo normalno da uvek kazu/napise "kretao se velikom brzinom", znam da mnogi od nas vole da jure, ali sam isto tako siguran da je nemoguce da je bas svako jurio! Nikada ne pise automobil presekao put! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 6, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Na studiju B su rekli da je motociklista prošao kroz crveno svetlo... Večnaja Pamjat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1438 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 934 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta se desilo, nazalost je zavrsio kako je zavrsio , samo sam hteo da kazem da mi je stvarno cudno da je svaki put (po novinarima itd) motorista kriv, pogotovu od kako je meni prosle godine onaj kreten presekao put sa sleperom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Vest sa TV St B": Miloš P.(23) poginuo je rano jutros na Voždovcu. Kako studio B nezvanično saznaje, nastradali motociklista je velikom brzinom prošao kroz crveno svetlo u Ulici Vojislava Ilića i na raskrsnici udario u automobil koji je dolazio iz Mis Irbijeve ulice. Miloš P. je nastradao na licu mesta, a tokom obavljanja uvidjaja saobraćaj u tom delu grada odvijao se otežano oko tri sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan http://pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/171054/Punim+gasom+u+smrt.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 768 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Kako god bilo.... laka mu crna zemlja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Vozač automobila pobegao sa lica mesta pa se kasnije javio policiji. Nadam se da je ta raskrsnica pokrivena kamerama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 768 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Vozač automobila pobegao sa lica mesta pa se kasnije javio policiji. Nadam se da je ta raskrsnica pokrivena kamerama. Pa pobegao bi i ti da su hteli da te lincuju..... citaj malo pazljivije.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Avgust 22, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Pod ovakvim okolnostima istina je uvek "negde tamo" ..... tuga je sto ljudi gube zivot na ovakav nacin, al uvek moramo biti svesni i pazljivi jer se sranja ne desavaju uvek "nekom drugom"... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan miran pocinak,neka mu se Bog mili smiluje i oprosti grehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je vecna slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Svaka smrt je teška a najteža za one koji ostaju iza nje. sudbina? nekada da a nekada ne. izaizivanje sudbine do krajnjih granica, da sigurno. nadam se da neki mlađi pored drugih rubrika i tema procitaju i ovu katkad jer neki mali klik u glavi može je spasiti bolje od najbolje kacige. spokoj duši neznanom kolegi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...