Alekre 12963 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 7422 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga vidjao do sada, ali stvarno ne deluje lose, mada mi je nekako mali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Avgust 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Upečatljiv model iz Aprilia ergele. Koristi agregat Master 500. točkovi 16 ". Mesta pod sedištem nema ali je zato opremljen bočnim koferima koji se mogu lako skinuti po poterbi. Zadnji kofer se otvara preko kontakt brave da bi se nadomestio nedostatak prostora pod sedištem. Opremljen je integralnim sistemom kočenja, ima dva diska napred i jedan pozadi. Utičnica 12 V, bord kompjuter, dvostepeno sedište i odlična zaštita od vetra. Bogato opremljena instrument tabla. Za turing klasu skutera velika mana nemogućnost ispružanja nogu (sedi se kao na stolici). Ako se razmatra kupovina, obavezno zamena termostata (2700 din), novo ulje i filteri i samo gaaas. Pošto posedujem njegovog rođenog brata, već sam pisao da troškovi održavanja nisu veliki a zadovoljstvo u vožnji je poveliko. Ljudi sa ovim modelom obilaze Evropu uzduž i popreko. Dodavanjem tunel torbe dobija se respektabilan tovarni prostor. Može se naći lepo očuvanih primeraka do 2000 - 2300 eura (2002. i 2003. god) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Avgust 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga vidjao do sada, ali stvarno ne deluje lose, mada mi je nekako mali... Veruj mi druže ovo je sve samo ne mali motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 2, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ukočio si se od sedenja na omalenoj kawi? ...... Scarabeo vizuelno meni izgleda kao mešavina Atlantica i Beverlya u Vespa retro fazonu, dosta detalja pozajmljeno iz ovih modela. Meni simpatičan,nekima odvratan, možda je zato i redak kod nas i ima slabu prođu...pa ćeš ga teže i kasnije prodati. Možda nezgrapan u gradu, ali sigurno dobar za međugradske ture, ima velike točkove i dosta mesta u tri kofera.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga vidjao do sada, ali stvarno ne deluje lose, mada mi je nekako mali... Veruj mi druže ovo je sve samo ne mali motor... Onda sam samo ja malo razmazen. Svidja mi se njegov zvuk, vbruuum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12963 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 7422 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se GT verzija, onako, izgleda mi ozbljno i udobno + sto volim retro stvarcice Privukao me je cenom, ima dva komada u oglasima i prodaju se pitaj Boga od kada. Ne verujem da im nesto fali vec jednostavno, ljudi su ovde uvek bili gadljivi na Scarabea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Avgust 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se GT verzija, onako, izgleda mi ozbljno i udobno + sto volim retro stvarcice Privukao me je cenom, ima dva komada u oglasima i prodaju se pitaj Boga od kada. Ne verujem da im nesto fali vec jednostavno, ljudi su ovde uvek bili gadljivi na Scarabea. Moj ti je savet,iz licnog iskustva,da se drzis tvog ER-5. Imao sam ga i zao mi je sto sam ga prodao.Nabacis mu veci kofer,mozes i bocne,naravno vizir i imas odlican motor i za grad i za putovanja. Osim ako ti nije dosadilo saltovanje i sam motor pa bi bas da menjas.U svakom slucaju to je samo moje skromno misljenje,a odluka je samo tvoja.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...