johann 850 Napisano Avgust 14, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Raport... Padavičar stigao kući. Hvala svima na divnom druženju bilo je nezaboravno. Slike stavljam sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 14, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan alal vam tschufte za poznavanje uzivanja. Citam i osjecam se kao deriste kad vice 'hocu maaamuuu".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim Aci kao organizatoru i Belom i njegovoj supruzi, svastici, Sasi domaru, koji su udovoljavali svim nasim zeljama, HVALA. Pasha i ja stigli, usporeno, polako ali sigurno. Svima veliki pozdrav, vidimo se uskoro nadam se na nekom ponovnom druzenju. P.S. Uhvatio sam par slika iz voznje, samo da proberem pa cu da ih postavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Свака част на дружењу, вожњи и уживанцији! Предели су прелелепи на фоткама, верујем да је уживо доживљај свега пута 3! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 14, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stigli Svratili do Mishe da mu se potpishemo na gips Odlicna organizacija i odlicne staze Video zapis uskoro sledi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1008 Napisano Avgust 14, 2011 Ol' dirty bastard, 636 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Alal vam cufte! Posebno gospojicama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno su tereni za voznju riskantni. Brzo se vozi. Relativno uredjena džada sa dosta pravaca za peglanje. Jbg, sledeci put malo vece rastojanje i bice sve ok. S obzirom da povreda nije naivna, Miso svaka cast kako si sve podneo dok te nisu namestili. Aca faca i ekipa iz doma za svaku pohvalu, a curke su obećale i palačinke sledeće godine. Živi bili, pa videli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem ! Prvo hvala Popsyju koji me povezao do Grze, a onda me chak povezao i u offroad po Rtnju...tako zajedno na bajku smo stigli do pojate (5km od vrha). Hvala Kepi koji me vozio u subotu na off Nezaboravno iskustvo Josh uvek imam osmeh oko glave...Niko nije mogao da nas stigne Kepo :care: Hvala Aci na organizaciji svega ! Sjajno je bilo ! Misho ajd i ovde...brz oporavak zelim ! p.s. Jare je :moto3: :moto3: Evo upravo se bacam na risaJzovanje slika, pa ce biti vecheras okachene....mozda sve, a mozda i ne, zavisi koliko josh budem mogla da gledam na ochi Evo chisto ovo da vam zagolicam mashtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 14, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jao pričaću vam sutra...I par sličica...a sad...zzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale Aci za organizaciju, nije mu bilo lako sa onoliko ucesnika a Misi zelim brz i uspesan oporovak kako se Jare ne bi otimalo iz ruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo krecem lagano s kachenjem slika (uploudovanje klipova traje malo duze) ... Imajte strpljenja za sve AT vs ST (Jimmy i Zex) :D Voznja ka Rtnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Avgust 14, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Mine ne bih ni znao da sam stigao 1.5 km od vrha Rtnja sa Vespom. MINA HVALA PUNO sto si me se setila. Spakovali teneru, zakrpili Dzimijevu afriku i STTS mechanic team je imao jos malo posla ali sve u rok sluzbe. Mi ga zivimo 200 na sat... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa se okupila u 6h ujutru na AVIA pumpi...dobar deo nas je spavao samo 1h prethodnu noc... I krenusmo... Stigli u Paracin ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan U Paracinu se pridruzishe i ostali... I onda se deshava prvi kvar ST prednja guma Pa nastavljamo dalje, hrabro ka Rtnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nov asfalt Slika za uspomenu E tamo gore smo mi krenuli Gomila Studentu svaka chast za voznju ! Sve je izdrzao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mala pauza Posle ove fotke je bila jedna duza pauza bez slikanja... Student je morao da odustane od daljeg penjanja na planinu...Ja sam takodje digla ruke od pokushaja pentranja gore... Ostatak ekipe se borio da se uspentra, Aca je uspeo, a ostali su odustajali relativno blizu il daleko od vrha... Popsiju rikavaju lamele i on se nekako vraca do nazovimo to baznog kampa Tu smo Kovach i ja uspeli da zaustavimo traktoristu i da se dalje dogovorimo za transport do chovekovog sela - Muznice Ovako je to dalje izgledalo Nishta bez Studenta! Lamela... S domacinom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmilojkovic 4 Napisano Avgust 14, 2011 U prolazu, 50 postova Lokacija: Ćuprija Motocikl: Suzuki DR650 SE & Sprint Pulser 200 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, meni je ovo bila prva ozbiljnija voznja van asfalta i mislim da sam se vec navukao na blato i prasinu! Vratio sam se kuci sa fantasticnim osecajem i utiscima, nikad prljaviji ali i nikad zadovoljniji posle neke voznje! Druzenje i zezanje je bilo odlicno, organizacija takodje. Veliki pozdrav Aci, highlander-u Bori, narodnom heroju Johanu ;-) i celoj "sporoj" grupi! Do sledece voznje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nove (polovne) lamele su stigle iz Bg-a s Jimmyjem i Zexom...ali dok smo mi sve to organizovali i dok su oni mogli da podju iz Bg-a proshlo je dosta vremena i prilichno smo se nachekali u selu... Domacin je bio predobar prema nama, napojili nas, nahranili nas, ostavili nam deo kuce za nas i dvorishte i osvetljenje i alat i otishli ljudi da spavaju u neko doba... Iskreno u ovom trenutku pojma nemam u koje doba su Jimmy i Zex stigli...pa dok smo namontirali lamele...i krenuli... Treba da napomenem da smo svi bili prilichno oskudno obucheni...jer nam je sva garderoba ostala u mestu Rtanj...tako da smo se od Muznica do Rtnja svi komplet smrzli...dokopali se konachno stvari, obukli sve shto smo imali na sebe, a onda...spektakl Ko shto rekoh nishta bez Studenta...u pola 5 ujutru se vadi ruski primus i stavlja se voda za supicu Jimmy i Zex kada su videli da dizemo logor pobegoze za Grzu...a mi smrznutiji smo ipak sachekali tu supicu i u slast je pojeli, ugrejali se koliko toliko pa za Grzu. Iz opravdanih razloga (chitaj smrznuti prsti) nemam fotografije ovoga U Grzu smo stigli u 6h ujutru nakon 26h od momenta kada smo se probudili da bi krenuli na ovo puteshestvije... Petak vecina nas sa 24h Le Mana (kako smo nazvali prethodni dan) nismo mrdnuli nigde iz planinarskog doma...odmaralo se, sunchalo, kafenisalo, klopalo...a igrao se i fudbal (dok Zex nije razbio prozor pa nam zabranili ) Ovo je Helenin motor nakon voznje taj dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan A onda je osvanula subota Prethodno veche dok smo sedeli svi i zezali se, Kepo me pitao idem li u voznju...medjutim kada je chuo da nisam doshla motorom ponudi se da me on poveze na off...Uz jako malo razmishljanja prihvatam ponudu...Optimistichno smo i Kepo i ja mislili da cu ja moci neshto i da uslikam i snimim...medjutim kako Kepo vozi to je nemoguca misija uraditi, a ne spasti s motora Tako da ima par slika s pauza i ima jedan video klip kada je Kepo bash usporio voznju pa sam nashla hrabrosti da uzmem aparat u ruke Josh jednom, Kepo i hvala !!! Voznja subota Odavde pa na dalje nemam vishe slika s off-a. Ja sam vozila Mishin (Pei) motor, a Jager je vozio Mishu ka Cupriji i urgentnom centru. Misha je vec napisao shta se tachno desilo pa da ne ponavljam... Evo samo 3 slike od uveche kada sam se vratila u planinarski dom... p.s. Ribolovac svaka chast za vino ! ahhh da...video klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja ujutru, kafa (gomila kafe), doruchak, i u grupama lagano svak na svoju stranu... Ovako se chiste pantalone A ovako usisava kaciga U neko doba krenusmo put Beograda...ja na Mishinom motoru, Popsy, Student, Misha (devojka ) ...odmakli smo celih 11,9 km od Grze stali na pumpi da sipamo gorivo i poshto meni nikako nije ishlo paljenje Mishinog motora, ona kurbla i ja se izgleda ne volimo, Popsy preuzme stvar u svoje ruke tj noge i u 3 skoku na kurblu istu i slomi Paljenje XT-a na gurku ide jako teshko, ali Student i Popsy su na kraju nashli pravu taktiku za paljenje te s tim nismo imali vishe problema (bice 2 video klipa, al samo da ih uplodujem potrajace malo...) A imali smo problem i s uljem, jer se Mishi prethodni dan otkachilo neko crevo pa je sad odatle curilo ulje, srecom ne mnogo (pravili smo pauze i proveravali nivo ulja stalno) i XT je ziv i zdrav stigao do Beograda i nazad kod Mishe u dvorishte. Doduvavale su se gume I na kraju dremka pored auto puta (stali smo da bi proverili ulje, a i da stvarno dremnemo malo jer smo svi bili preumorni) Toliko od mene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, prvo da se zahvalim AciPN-u, Belcu I kompletnoj ekipi koja je bila u Grzi i koja je fenomenalno odradila svoj posao i zaista smo se osećali kao u svojoj kući. Što se tiče ostalih stvari, ja sam imao peh u prologu ( ekspedicija Rtanj) zbog tehničkih problema (raspala se lamela stara dva i po meseca) što je za posledicu imalo da sam morao da propustim obe vožnje… al ajmo redom… Kretanje je zakazano za 6 pre podne, ne bi li se stiglo u podnožje Rtnja u pristojno vreme.. Mina i Hellena okupljanje na pumpi pauza na autoputu… Misha_F Stižemo u Paraćin... Ko je platio? Šta uradi offroad od onako finog mladića taman da krenemo, kad ono... ubrzo rešavamo problem, uz pomoć Shumarovog priručnog alata i lokalnog vulkanizera Ubrzo stižemo do restorana Balašević koji je nadasve poznat po svojoj gibanici i kiselom mleku... zanimljiva poruka sa Rtnjem u pozadini... Stižemo do naselja Rtanj (odakle planinari kreću na uspon na vrh...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan prethodno konsultujući razne izvore na internetu, kao i lokalno stanovništvo, nalazimo prilaz Rtnju kojim zaobilazimo stene preko kojih se ne može motorom... Inače, po meni, heroj uspona na Rtanj je Student (koji pod itno mora da sastavi svoj drugi motor) koji je sa vespom prolazio gde drugi ne bi sa enduro motorima prolazili... ljudi iz Piađa bi trebali da se otvore za ovakvu reklamu... tako blizu a tako daleko... čekamo da se Vespa ohladi da vidimo da li je preživela torturu... preživela je... Ja nastavljam dalje, krećemo stazicom (onom cik-cak) i odjednom.... nema više prenosa snage... Osim ogromnog razočaranja dok gledamdrugare kako idu ka vrhu pada mi na pamet "kako ću ja da okrenem motor bez pogona, motornog kočenja..." odgovor - vrlo teško... nekako se okrećem i krećem nizbrdo kao na leru... i ide nekako... međutim nisu sve nizbrdice, ima par dolina tako da imam i uzbrdice... Ovde se zahvaljujem PeriS koji me je šlepao po offroadu.. silazim sa planine kao vila, nečujno da bi u centru video da je Student već organizovao prevoz do onog sela na M (nema šanse da upamtim ime pa da je za spas duše..) onda kreće agonija, organizovanje rezervnih delova... al sve sto to videli iz Mininih slika... ja nekako nisam imao ni snage ni volje da slikam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je motor popravljen, u njemu se nalaze moje stare lamele koje su klizale na nekih 3500-4000 obrtaja... zbog toga sam primoran da odustanem od sledeće dve vožnje (užasan osećaj)... al to ne znači da ne mogu da odem offroadom do bazena... poznati tragač... stižemo do bazena... koji je stvarno extra... prilikom povratka, nešto mi privlači pažnju... "kratka" pauza... pripreme za kretanje... ništa od kretanja... mali predah na pumpi... chill na autoputu... Deo Mišinog gipsa.... U svakom slučaju extra vikend (iako ja nisam imao sreće sa motorom), ali je druženje bilo više nego na nivou.... jedva čekam opet Grzu a bogami i revanš sa Rtnjem.... ipak - reko Kepo da može 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsi se jos jedno od nasih druzenja. Prijalo je kao i uvek, ali je meni brzo proslo. Kao da sam juce otisao od kuce, a vec sam se vratio. Predlazem za u buduce da "Grza" traje bar 7 dana. Eto, toliko je bilo dobro. Pozdrav svima, pa se vidimo jopet. Nadam se uskoro, na Goliji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 15, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dva klipa kako smo palili XT-a u nedostatku kurble :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...