Jump to content

Moto Zajednica

bmilojkovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    50
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Ćuprija
  • Motocikl
    Suzuki DR650 SE & Sprint Pulser 200

Poslednji posetioci profila

2329 profile views

bmilojkovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Imao isti problem. Najbolja varijanta: Link 1, Link 2. Ako mozes, naruci od ovih sto donose iz Nemake..
  2. Prednji lancanik sa zadebljanjem (JTF409.16) mora da se obradi kod strugara da bi se namontirao. E, da li se to zadebljanje u celosti otklanja ili samo odredjeni sloj? Je li neophodno prvo skinuti stari (radi eventualnog uzimanja mera) ili moze odmah kod strugara da se to skine?
  3. Moze li nesto slicno kod nas da se nadje? Ovako prilagodjeno za dostavu?
  4. Je l menjao neko ulje u prednjim vilama, a da je stavljao gusce od standardnog 10W?
  5. , Trebalo bi da ima u Massetehnic-u. Kontaktiraj ih mailom Kontakt strana, evo ti i sifre rezervnih delova: far 125401410003 - 2489, maska fara 125401410006 - 2558, odgovaraju brzo.
  6. E, odlicno sto si se javio, bas sam hteo da pitam da li je neko menjao fabricki odnos lancanika i kakva su iskustva.:-) Reci mi kako ti se sad ponasa motor na nizim obrtajima, ima li dovoljno snage, tj. da li i dalje dobro povlaci? Imas li osecaj da je 1. brzina postala "duza" u odnosu na fabricki prednji sa 15 zuba? Evo jedan koristan link na ovu temu, ako jos nekog interesuje: Link
  7. Moze, ja probao. Ne klasicna gurka, nego ga ugasio pri maloj brzini, pa ponovo pustio. Interesovalo i mene za slucaj da crkne akumulator.:-)
  8. Hvala ali treba mi prava offroad guma, a Anakee to baš i nije...
  9. Tačnije dve... Dimenzije: 130/x/17 i (100)110/x/17 (visina nije bitna) Ako neko ima neki primerak koji još malo može da se vozi, neka pošalje ponudu na PM ili SMS na 060 4424 111. Pozdrav!
  10. Samo da se oglasim da i ja pratim temu i navijam za Zodinija da nam organizuje planinarenje!
  11. Budi slobodan! Mada ce te vulkanizer malo psovati u sebi...dok zavuce unutrasnju...hahaha. U suprotnom, ako zelis bas 110 i kvalitatnu gumu spremi jedno 70ak+ eura za kom tj. jedno 170-220 eura za komplet. Ovako za ne punih 100 imas komplet vise nego korektih guma za nase motorce. Hvala na odgovoru! Pokusavam nesto da nadjem i iskombinujem da se malo bolje kotrlja po off-u...
  12. Da li je izvodljivo da se na SM prednju felnu (110-70-17) namontira nesto uza guma, 100-80-17?
  13. @mungos Hvala! Sredjeno. E, samo jos nesto da dodam - jesenas sam se ovde raspitivao o prezimljavanju gel akumulatora, kako podnose stajanje na zimi itd. Ja sam svoj akum. ipak ostavio da prezimi na motoru (i na taj nacin ga i testirao, jer navodno ova vrsta akumulatora i na niskim temperaturama gubi vrlo malo struje za razliku od kiselinskih), motor stajao u zidanoj garazi, prekriven, a akumulator dodatno ususkan i obmotan starom perjanom jaknom.:-) I prosle nedelje, nakon skoro 4 meseca, usledilo uspesno paljenje. Nisam primetio da je imalo izgubio na snazi, cak ni posle 5-6 duzih verglanja (bio je prazan karb, pa mu je trebalo malo vremena da startuje)! Eto, mozda ce ova informacija nekome i da koristi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja