Floyd**** 15 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi Hitno mi treba neki zadnji blatobran.Polu okrugli,sto dublji i siri, Ako neko ima nesto sto bi mi moglo odgovarati,javite na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da dodaš u opisu kakav ti treba, da bude preko cele gornje površine točka (kao kod MZ-a) ili delimični, kao kod večine "gvozdenih" motorcikala iz `80. i `90. Niklovan ,farban....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan recimo nesto kao kod es-a Mislim da sam nasao blatobran,imam vec nekoliko solucija Hvala u svakom slucaju,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ES175/2 '67., odličan, šaljem e-mail fotografije, 250 €. Ue. 064/211-7712 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto gledam i razmisljam kako je dooobar ovaj Svakakov MZ! A za nase cene je dzabe! Ja ne znam sta je ovo,cene svih motora su pale,nikad nisu bili jeftiniji ali cena MZ-a raste,u oglasima nema ispod 800evra,cak ima i za 1000e.. Ovakav motor bi vredelo uzeti i voziti sa drugim papirima,znam da nije legalno ali mislim da niko nece da proverava MZ-a starog 20 godina pored toliko mutljavina novih motora. Zasto je kod nas sve tako skupo?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor stvarno jeste dobar, u njega su stala dva MZ- a jer je od njih sklapan a Svakak je često išao za Mađarsku pa je donosio šta treba od delova. Ja uopšte ne očekujem da će cena MZ-u padati, kada je najezda Kineza i skutera nije oborila onda definitivno nijedan vid konkurencije neće. Samo će se preseliti u oldtajmere i to je to, biće to opravdanje današnjih motora zašto je MZ i dalje na ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Samo će se preseliti u oldtajmere i to je to, biće to opravdanje današnjih motora zašto je MZ i dalje na ceni. Lepo receno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 12, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno dri tu cenu iz 3 razloga: 1. Jeftina registracija, dobro ide za te pare, 2. Jeftini delovi i lako se nalaze.3.mala ulaganja.( nema filter za gorivo, ulje, nema hladnjak,) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31082.msg443452;boardseen#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan PoZz braco po motorima,posedujem dva mz-a 150ccmTS,oba 79 godiste,sa regularnim papirima,poceo sam restauraciju i odustao zbog nedostatka novaca,i teska srca resim da se rastanem od njih,oba dajem u kompletu,nikako u delovima a bilo bi idealno ako bi neko hteo da se menja za neki 250 ili 251etz,bitno mi je da nisu preradjivani,znaci da je sve na njima fabricko,stanje nije bitno,mogla bi da padne i neka doplata,da ne duzim dalje javite se na mobilne 0638584050 ili na 0642675027 a evo i mail:arsic.ivan@yahoo.com,PoZz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan PoZz braco po motorima,posedujem dva mz-a 150ccmTS,oba 79 godiste,sa regularnim papirima,poceo sam restauraciju i odustao zbog nedostatka novaca,i teska srca resim da se rastanem od njih,oba dajem u kompletu,nikako u delovima a bilo bi idealno ako bi neko hteo da se menja za neki 250 ili 251etz,bitno mi je da nisu preradjivani,znaci da je sve na njima fabricko,stanje nije bitno,mogla bi da padne i neka doplata,da ne duzim dalje javite se na mobilne 0638584050 ili na 0642675027 a evo i mail:arsic.ivan@yahoo.com,PoZz Slike, cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stavi slike, ovako tesko da ce neko da te zove da se dogovarate, a ne zna se sta ti nudis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlozima,poslikacu ih,samo da se otopi sneg da ih isteram na dvoriste..:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tajsone želim ti dobrodošlicu u MZ Svet. Mislim da treba da poslušaš savete prijatelja, ovo je naš prostor, nije klasičan oglasnik već je mesto namenjeno kupovini/razmeni/poklonima između nas. Sada je zima i sve popravke se rade sada pa sve što se ovde nađe treba da bude kompletno jer je trenutno aktuelno. Sneg nije od značaja jer ovde nema ''klasičnih'' kupaca, ovde smo mi koje sneg baš ne interesuje, slabo se slike gledaju jer nas ustvari motori interesuju. I cena je važna stvar koja nema veze sa snegom. Evo nekih osnovnih elemenata za oglas: 1. Model, tip motora i godište 2. Vlasništvo i registracija 3. Stanje 4. Obavljeni radovi 5. Radovi koje treba obaviti 6. Iskustva sa motorom koji se prodaje 7. Lokacija na kojoj se motor nalazi i mogućnost isporuke/dostave 8. Dodatna oprema 9. Rezervni delovi (ako idu uz ono što se prodaje) 10. Fotografija celog motora i fotografija značajnih delova na njemu 11. Cena i uslovi prodaje (odjednom, keš, račun, kompenzacija, zamena, rate, zamena uz doplatu...) 12. Kontakt: preko PP-a, mailom, po izboru mobilni telefon Tvoj oglas nije prošao nezapaženo ali to ne mora da znači da je iskazano lično interesovanje, to može da bude zanimljivo za prijatelje koji su bez Interneta pa nisu na Forumu, zbog delova, ko zna čega... Nadam se povoljnom ishodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Vujo hvala ti na savetima,i naravno na dobrodoslici,ja vas smatram za svoje prijatelje jer sam ovde vec duze od godinu dana,svakodnevno posecujem ovaj sajt,i upoznat sam sa dogadjanjima,neke od vas i licno poznajem,tj. prepoznao sam vas sa slika,vidjali smo se po skupovima,da ne duzim,bice prilike i za to,ovaj sajt je jedno predivno mesto,pogotovo odeljak mzsvet,i ovi moji prvi koraci na sajtu,mislim na poruke su jako lepo prihvacene i neka tako i ostane do daljnjeg,trudicu se. P.S. Sto se tice slika stizu cim pozajmim aparat,a motore moram da isteram napolje da bi ih slikao pa zato cekam bolje vreme,sneg se otopio,ali kisa lije,a u radionici ne mogu da ih uslikam jer ne mogu da im pridjem sa svih strana sem od gore. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Februar 19, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru je potrebna komplet viljuska za MZ ETZ 250, ko ima neka ga kontaktira 0655979711. Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Koja mu viljuska treba,imam obe za 250etz,kompletne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolege...Prodajem MZ 150 etz 90 god. masina uradjena generalna,novi migavci,stopaljka,gume,neregistrovan...Slike ce biti sutra samo da ga slikam..moj tel:062/199-34-91 Limeni....Cena je 400evra zadnja pa ako nekoga zanima nek se javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Jos fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Mz pala cena 300evra HITNO!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ ETZ 251 Godina proizvodnje 1989. Vlasnik, registrovan do sredine jula 2009. U odlicnom stanju, kompletno ispravan! Lokacija Bujanovac Kontakt tel. 0642637380 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ ETZ 251 Godina proizvodnje 1989. Vlasnik, registrovan do sredine jula 2009. U odlicnom stanju, kompletno ispravan! Lokacija Bujanovac Kontakt tel. 0642637380 Pozdrav Cena?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan a da soryy, poslednja 550 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ ETZ 251 Godina proizvodnje 1989. Vlasnik, registrovan do sredine jula 2009. U odlicnom stanju, kompletno ispravan! Lokacija Bujanovac Cena: 550 Kontakt tel. 0642637380 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...