Jump to content

Moto Zajednica

10. MotoGP: Laguna Seca 22,23,24.07.2011.

Recommended Posts

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Polako, ima vremena za titulu, a i lako je to uraditi kada je Honda nagurala tolike pare.

Tja... bice to opet titula dobijena sticajem okolnosti :) Cenim da ce tako biti i sa sledece dve.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3618 postova

Zanimljivo je da niko nije prokomentarisao kako Stoner odlično vozi njemu u potpunosti nepoznatu mašinu. Mašinu sa kojom nema nikakva iskustva, koja je veoma različita od Ducatia, za koju nema podešavanja od prošle godine...

To nije velika mudrost zato što se japanske mašine ponašaju sasvim očekivano, za razliku od Ducatija, rekao bih.

Voleo bih da je toliko jednostavno. Koliko je bitna mašina kao baza, toliko je bitan i vozač sa svojim timom koji je podešava. Dakle, imamo nekoliko stvari koje treba da se poklope, a za Stonerov tim koji vodi Bruno Leoni ne možemo reći da ima puno iskustva sa japanskim mašinama.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ja baš mislim da je jednostavno, Honda je dobra decenijama i nema tu šta mnogo da se podešava :moto3: Slično važi i za Yamahu, ali pošto ja uvek navijam za slabijeg, za Hondu nikada neću navijati, a verovatno je neću ni kupiti. Pre može BMW da dođe u obzir (sad će Lalajko da se raduje) :lol:

Iz istog razloga vozim BMW-a (auto), a ne Mercedesa, mada stvarno mislim da je BMW klasa za Mečku, naročito zato što ima sportsku notu, makar bio i 520d.

Što se tiče to_cranka, alias Nikole, moram reći da je u prirodi sasvim drugačiji, predusretljiv, fin, voljan da pomogne. Ovde na forumu se predstavlja kao žestok lik, a u stvari je drugarčina :takoje:

Biće mi veoma drago ako nekako odemo zajedno u Brno, pa da sve razrešimo na licu mesta :lol:

Slušaj Mikulanac, ako hoćeš to da razrešimo džentlmenski, onda ćeš morati i ti u Brno. Ja sad imam bar malo iskustva, odnosno znam gde ima jedna dobra kafana (i za popiti i za pojesti) :lol:

A sigurno je i tebi draga priča o BMW-u :moto3:

OK, nema više offa :zvizduk:

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Uzgred, vidim da i ti navijaš za onoga ko ima najviše šanse da bude šampion :lol:

Ima šanse ali ne velike. Dok se istrše Lorenzo i Stoner doči će Marquez pa Viñales. Ne bih više od 100 Evra stavio na Spiesa. + moš se desi da se Rossi povampiri na par sezona... Nije uopšte ružičasto. Ja se realno, nadam da će jedne ili dve sezone da se bori za titulu.

Slažem se za ovu dvojicu mladih koje si naveo, voze fenomenalno. Zarco je takođe velika nada.

spdzlla i lalajko, mislio sam da ste znali da je Honda daleko veća i jača firma od Yamahe, ali ako niste, evo sada vam ja kažem :nanana:

Dakle, ja sam mislio na firmu, ne na vozača. Zato navijam za Yamahu, a ne eksplicitno za Lorenza. Za Lorenza ove godine, naravno, zato što je njihov prvi vozač.

• Drug član, 3618 postova

spdzlla i lalajko, mislio sam da ste znali da je Honda daleko veća i jača firma od Yamahe, ali ako niste, evo sada vam ja kažem :nanana:

Dakle, ja sam mislio na firmu, ne na vozača. Zato navijam za Yamahu, a ne eksplicitno za Lorenza. Za Lorenza ove godine, naravno, zato što je njihov prvi vozač.

:nanana:

Kolega spdzlla, ne znam zašto se raduješ, ali to što je Honda veća, ne znači da pravi bolje motore. To je zbog auto industrije, inače je Yamaha za motore zakon :nanana:

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Rossi nije bio ovako lagan plen 2008-me, išao je jako duboko na kočenje posle ovakvih Stonerovih manevara na Dukatiju

Neki rekoše dosadna trka, sam Horhe zna zašto nije pružio otpor i napravio trku dosadnom

Koliko je ovde sve prefinjeno samo jedna sitna mala greškica posle 25 kruga i lošiji izlaz iz krivine i ode sve u nepovrat.

Moram i koju za Rossija, bodovno više nego dobar jer ako se ne slupa Stoner onda se slupa Spies, Horhe, Pedrosa, Supersic i čovek polako kuca solidne pozicije a i bodove na svih 30sec iza vodećih :)

Nek odu on i Jeremy kod zube da im Adrijana skuva kafu da im zuba kaže šta ih keca na Dukcu :), ja ne mogu više da čekam da dođe pola sezone i da Dukac krene

• Podržavam 1

Nema to veze sa tim, samo ti kontriram i moram napisati da uživam u tome :zdravo::lol:

Kolega, lepo je što ti je Stoner uzor u moto trkama, ali pošto si svež u braku, nemoj da ti bude uzor i u drugim stvarima, nećemo onda moći da ti nabavimo toliko velike papuče (roze sa medvedićima) :lol:

• Ne silazi, 5004 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

Rossi nije bio ovako lagan plen 2008-me, išao je jako duboko na kočenje posle ovakvih Stonerovih manevara na Dukatiju

2nL4t_rossistonerlagunaseca83.jpg

ePqcZ_rossistonerlagunaseca18.jpg

U ovom smislu veoma je zanimljiva izjava - Paolo Ciabatti (WSBK race director): "If I was in the place of Race Direction at Laguna Seca in 2008, I would have given Rossi a ride through."

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Dok je nakih papučara nagledaćemo se mi trka

@Motom

Nisam mislio na vadičep to je očajnički nimalo kontrolisan potez da obiđeš bržeg vozača dok ovaj nije uhvatio maglu gde je Rossi zaista u tome bio doktor

Pogledaj snimak sve krivine do vadičepa uključujući i krivinu 1, Rossi ide veoma duboko na kočenje usporava i sebe i Stonera jer u suprotnom ovaj hvata maglu

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja