Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Zainteresovan, 622 postova
  • Motocikl: SV 650

Jel moze neko od Beogradjana da vidi da li postoji ta prodavnica, jer kao sto sam vec pisao, Mass nema sada uopste delova, cekaju posle 1. septembra da skinu sa carine, a i pitanje je sta ce sve dobiti?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

@ FUBUNS Pa sto ne rece da ti je Marina devojka!!!!???? Reci da je Sevaq pozdravio ;) Vidjali smo se mi onda po gradu! Svaka cast na putu!

• U prolazu, 71 postova

Normalno, Kawa i Kiwi su dobitna kombinacija! Potrosio je mnogo manje goriva nego da je isao sam, ja sam mu diktirao (ne namerno doduse) tempo koji se pokazao kao vrlo ekonomican za Kavasaki

• Svrati ponekad, 169 postova
  • Motocikl: Honda CB500XA

Jel si ti rekao coveku da Speed ima dusu i da to nema cenu?!  :D

Realno... :)  Gledam po oglasima, (ne)ljudi prodaju speeda za 500e - 600e, ne da ga ne bih nikada prodavao po toj ceni, nego bih radije ostavio unucima da ga voze kad poloze za A (a ja imam 23 godine) :D

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand

Realno... :)  Gledam po oglasima, (ne)ljudi prodaju speeda za 500e - 600e, ne da ga ne bih nikada prodavao po toj ceni, nego bih radije ostavio unucima da ga voze kad poloze za A (a ja imam 23 godine) :D

kad dodješ u moje godine razmišljaćeš malo mudrije...  ;D ;D ;D ja speed-a nisam imao gde da držim, a nisam hteo da se cenjkam sa kojekakvima pa sam ga dao za male pare... I nije mi žao, bar će se novi vlasnik navozati i biti srećan. A za unuke...naćićemo nešto... Ustvari najpre sam hteo da ga dam bratu, ali on nije zainteresovan za motore inače...tako da mi je samo prodaja preostala.

• Svrati ponekad, 169 postova
  • Motocikl: Honda CB500XA

kad dodješ u moje godine razmišljaćeš malo mudrije...  ;D ;D ;D ja speed-a nisam imao gde da držim, a nisam hteo da se cenjkam sa kojekakvima pa sam ga dao za male pare... I nije mi žao, bar će se novi vlasnik navozati i biti srećan. A za unuke...naćićemo nešto... Ustvari najpre sam hteo da ga dam bratu, ali on nije zainteresovan za motore inače...tako da mi je samo prodaja preostala.

ja imam garazu...  ;D a i mislim da mi ipak je cilj da se ja navozam i budem srecan sa novim motorom, sto zavisi i od toga koliko kinte imam. ;)

Sipao danas Bel Ray 10w 40 i zamenio svecicu. I jedno i drugo posle 3500 km. Svecica je bas crna bila pa sam malo povecao vazduh, a smanjio gorivo. Pre toga je bio 20w50, ali posto sad verovatno nece biti vise onih ubistvenih vrucina, mogu i ovo redje da sipam, a posto vozim i zimi, taman mi odgovara. Zamenio sam bio lezaj u lancaniku koji je skroz bio otisao i zardjao, ostalo je jos da se zameni 1 lezaj na tocku koji je na izdisaju, a drugi je ok.

• Zainteresovan, 824 postova

Presao sam 2000km i odusevljen sam nista se nije pokvarilo. Sad ce mi servis na 2500, sta se menja i proverava na servisu? Ne znam da li je bolje da sam to uradim ili da ga odvezem majstoru?

• Drug član, 2265 postova

mozda je off, ali hoce covek da menja porsche 924, 1982. godiste, za speed-a :D nesto mi je to sumnjivo :D

Ma taj Porsche je Golf II sa Audijevim motorom, tako da delove i ne kupujes za Porse, nego za VW, a i cena mu je takva bas zbog toga sto nije preterano ekskluzivan i ne kosta puno.

Pa ti trazi 1000e, pa ce i ostati unucima.  :D

Presao sam 2000km i odusevljen sam nista se nije pokvarilo. Sad ce mi servis na 2500, sta se menja i proverava na servisu? Ne znam da li je bolje da sam to uradim ili da ga odvezem majstoru?

Ulje i svecica. Sipaju ti motul i stave NGK. Eventualno ako je ok majstor, proveri koliko su ti plocice potrosene i tako neke sitnice. A s obzirom da su savketu rekli da je garancija samo na radilicu i klip, onda bolje sam radi...

• Svrati ponekad, 404 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr

Ulje i svecica. Sipaju ti motul i stave NGK. Eventualno ako je ok majstor, proveri koliko su ti plocice potrosene i tako neke sitnice. A s obzirom da su savketu rekli da je garancija samo na radilicu i klip, onda bolje sam radi...

Mozda bi ipak trebao da odes u servis,najverovatnije ti treba i stelovanje ventila.

Pa meni su bili rastelovani i posle servisa su bili "nastelovani". Vec sam pisao kako sam jos na prvom ili drugom servisu pitao oce li stelovati ventile, on kaze hoce. Dosao sledeci servis, ja ga pitam oces stelovati, kaze "naravno, pa nisam prosli put". Al to je do majstora u principu. Uzme isto para kad steluje i kad ne....

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Benelli TRK 502x

meni na prvom servisu na 1000km nisu dirali ventile, ja pitao majstora za stelovanje on mi rece -lepo ti radi motor nediramo nista-. E sad, dolazi mi ovaj servis na 2500, pa neznam da li je sad obavezno da mi steluju ventile? da nebude opet, lepo ti radi...

Mada sam poceo da se mislim da uradim sam servis, momci u massovom sevisu su skroz OK ali me strasno zivcira sto nema delova uopste, pa mi se ni neide onda da im placam servis, a za garanciju sto kao gubis me zabole jer za te stvari na koje daju garanciju ona ni ne treba.

• U prolazu, 88 postova

Pozdrav!

ako se ovaj link kosi sa pravilima foruma, neka ga admin slobodno obrisu...

ali kad vec svi pricamo o Speed-ovima, zeleo bih da podelim sa vama inf da ja svoje magare prodajem...

mozda ima zainteresovanih... ;)

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60287.0

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja