uketic 61 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Imaš tri žabice kao muške plastike koje ulaze u ženske gumene,plastiku polako prema sebi vuci sa obe ruke ,polako i skinućeš samo bez silovanja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to crno je valjda osigurac- trebalo bi da pise na tome sta je, a ovo zeleno je neka musko-zenska uticnica, a sad sta spaja, ne znam. Samo vuces tu stranu gde je akumulator prema sebi i skinuce se. Sa druge strane, gde je vazdusni filter, malo je zajebanije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel merio neko koliko goriva moze da stane u speeda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Februar 15, 2010 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan 15 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipao 7 litara i jedva se pomerila skazaljka za gorivo, ne mogu da verujem da je toliki rezervoar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, koliko nas junaka ce ove godine ucestvovati na Reliju Tour around Serbia 10...? ja znam za dvojcu... sinclair vlada #4 ps. a sto se tice rezervoara... pa on je taman toliki da verovatno necemo ni morati da posecujemo pumpu za vreme pomenute rute... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipao 7 litara i jedva se pomerila skazaljka za gorivo, ne mogu da verujem da je toliki rezervoar. Ja kada uspem malo vise od 3 litre merac mi pokazuje na pola,tako da ne verujaem bas u njegovu preciznost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja pitao jer sam na jednom sajtu video da 150cc kao ima zapreminu od 12 litara, a 125cc ima 15 litara. Onda sam medju prvim postovima video da je neko napisao da moze 16 litara da primi, pa zato pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 12L plafon,da ne moze vise da stane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Februar 16, 2010 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan u 125-icu staje 15l mozda i malo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u moj stane sigurno 15l a sad ne znam dal moze i vise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sipao par puta preko 12l a nikad ga nisam praznio ispod rezerve. Najbitnije mi je da kad ga napunim, zaboravim kad sam sipao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je cini mi se max sto sam sipao je bilo 13.7 ili tako nesto....mozda i vise, ali tad sam bio bas bas na rezervi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze osigurac da rikne? I majstor mi je rekao da ispod sedista imam nesto rezervno ali nisam zapamtio. I zanima me dotezanje lanca. http://www.imagesforme.com/show.php/976256_08022010063.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Crtice sluze kao orijentir da bi jednako zategao obe strane tocka. Zatezes tako sto zavrces srafove koje si oznacio, oni povlace osovinu unazad. Naravno, pre zatezanja otpustis osovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan A mozes da nacrtas gde je osovina, to sto drzi tocak duz tocka? I ima na satu sa leve strane kao neki pojacivac, ja mislim da je to merenje razdaljine, npr ako ides iz BG do NS, stavis to na 0(nulu) i kad dodjes do NS pokaze ti koliko si km presao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to ti meri predjenu razdaljinu od nule... Kad krenes negde, stavis na nulu i kad stignes, vidis koliko si presao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav PONOSITIM VLASNICIM BRZIH KIVIJA - keeway speeda Dakle, iako pratim vec 4-5 meseci ovaj forum, posebno i ovu temu tek sada sam se registrovao. I ja sam vlasnik istog od 125ccm, a planiram da cim grane neko sunce uzmem L tablu pa da se vozim i polazem. Da se nadovezm, ja sam u svoj uspeo da sipam nekih 14 l a moglo je josh mozda litar , sad je pun - pun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Herr Bane! Sekta se siri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Herr Bane,dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na spisak: 1. Swa-crn 2. Savke-crn 3. Dalibor92-plavi 4. Wllada-crven 5. Sinclair- crveni 6. Brle-the blue one 7. Fokus2005 8. MarkoS - crveni 9. Viner 10. Nesic 11. FubuNS 12. Uketic 13. nikola1979 14. miStery 15. Goranche 16. alex1974 17. kinez 18. Bogy 19. Vlada#4 -crveni 20. Herr Bane - plavi Pa 100ti da casti pivo na prolece!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan A ne ne,dogovor je da jubilarni 20ti placa pivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da da....bila je ta prica da 20. placa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je bio dogovor da 20-ti plaća! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...