Ivan21 6 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Gaj Motocikl: Yamaha Fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabavio lanac koji je korak lanca, na bih isto trebao sve da menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule'96 8 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Keeway speed 125, Yamaha FZS 600 FAZER, Yamaha FZ6 S2 Prijavi odgovor kao problematičan Prema katalogu keeway sa Mađarskog sajta sam zaključio da mi treba lanac 428H(korak) i 118L. Nisam ga još nabavio pošto prvo moram da vidim kakva je mogućnost za nabavku lančanika pa ću onda u kompletu sa njima da uzmem i lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule'96 8 Napisano Jul 4, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Keeway speed 125, Yamaha FZS 600 FAZER, Yamaha FZ6 S2 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da mi kaže da li su ovo prave mere zadnjeg lančanika, nisam u mogućnosti da premerim stari pa ako neko zna da mi kaže bilo bi super? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Jul 5, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi! Jel kupovao neko lamele za speed-a skorije? Imate li neku varijantu za nabavku delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasmir 0 Napisano Jul 12, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Novi sam clan, pa nisam siguran da li je pisano o tome, a nisam uspeo pretragom da nadjem.... interesuje me da li sa nekog modela pase prednji kocioni disk na keeway speed 125? Mislim da je moj kriv, prilikom kocenja se bas cudno ponasa, kao da pusti pa stisne, pusti pa stisne, bas je neprijatan osecaj, ne koci ravnomerno Probao bih sa novim diskom, ali nigde ne mogu da nadjem.. Dobro bi dosla bilo kakva informacija o modelu diska ili prodavnici. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 17, 2020 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ау хебем ти нико ништа да напише, замрла тема начисто Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danielle29 0 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Tokom voznje speeda kada malo cimnem volan pocne da trese i veoma je volan postao lak(ne mogu objasniti lepo...) Pre toga mi je majstor menjao semeringe na viljuskama i rekao mi je da treba da se zamene lageri neki napred sto ima pa da li moze biti to sto radi do tih lagera sto treba da se zamene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 1003 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan To su verovatno lezajevi u vratu viljuske, najverovatnije je da je do toga. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danielle29 0 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, x-man je napisao: To su verovatno lezajevi u vratu viljuske, najverovatnije je da je do toga. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danielle29 0 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me jos nesto kada vozim motor i tokom voznje kada prebacim iz 2. u 3. pocne da lupka napred lanac da se cuje(samo kad mu dajem gas a kada ide bez gasa ne cuje se)e sad da li je to do lanca jel treba da se pritegne ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule'96 8 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Keeway speed 125, Yamaha FZS 600 FAZER, Yamaha FZ6 S2 Prijavi odgovor kao problematičan То ти је највероватније лабав ланац. Затегнут ланац би требао да има толеранцију око 1 до 1.5цм(одокативно оцениш мрдањем горе доле), ако ти је пуно више од тога онда би дефинитивно требао да га притегнеш. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danielle29 0 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan I zanima me da li bi mogao ja da nastelujem ventile gledao sam na yt kako rade na skuteru 4t isto i mislim da je isto to i kod nas odvrnes sraf stavis na 0,05 i zasrafis jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule'96 8 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Keeway speed 125, Yamaha FZS 600 FAZER, Yamaha FZ6 S2 Prijavi odgovor kao problematičan То већ не знам, нисам то радио. Али бих ти препоручио да боље то не радиш сам, тј уколико немаш искуства са тим стварима јер ћеш делове, ако нешто крене наопако, јако тешко да нађеш 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Decembar 27, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I zanima me da li bi mogao ja da nastelujem ventile gledao sam na yt kako rade na skuteru 4t isto i mislim da je isto to i kod nas odvrnes sraf stavis na 0,05 i zasrafis jel tako?Moraa prvo da dovedes ventile u polozaj za stelovanje, ne mozes samo da skines poklopce i da stelujes. Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danielle29 0 Napisano Decembar 28, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, brdy je napisao: Moraa prvo da dovedes ventile u polozaj za stelovanje, ne mozes samo da skines poklopce i da stelujes. Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока A moze mi neko objasniti kako da ih dovedem u taj polozaj ili kako vec kazu valjda klip treba da dodvedem u mrtvu tacku sad ne znam kako to....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 13, 2021 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko da proda speeda u korektno stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolap293 0 Napisano Februar 5, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje je najbolje ulje za spidia?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bcojic 0 Napisano Mart 29, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, moze li neko da mi kaze gde mogu da pronadjem delove za keeway speed, trebaju mi vodjice ventila i komplet dihtunzi? Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Zivanovicc 0 Napisano April 21, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Mozeli neko da mi posalje sliku gde je dizna na karburatoru od Keway Speed 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filip petrovic 0 Napisano Avgust 24, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko da mi proda far za keeway speed 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Septembar 19, 2021 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan On 8/24/2021 at 1:44 PM, Filip petrovic said: Da li ima neko da mi proda far za keeway speed 125 Imam ja neki far skinut sa motora koji je klizao. Oštećen je onaj srebrni prsten sa jedne strane, ostalo je u dobrom stanju. Tvoj je ako ti treba i ako nisi serviser, ili preprodavac. Preuzimanje u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anita Sirak 1 Napisano Septembar 24, 2021 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan! Da li neko zna gde mogu naci ventile i vodjice za keeway speed 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vasilije 1 Napisano Octobar 24, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se kupi nov Keeway speed 125 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Octobar 24, 2021 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako se rešiš za dobar polovan javi se: Keeway Speed 125 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Keeway Speed 125, 2011. godište, Naked, vozilo prešlo 21248 km, Zaječar. Cena 750 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vasilije 1 Napisano Octobar 24, 2021 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ekozelj je napisao: Ako se rešiš za dobar polovan javi se: Keeway Speed 125 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Keeway Speed 125, 2011. godište, Naked, vozilo prešlo 21248 km, Zaječar. Cena 750 € - Motori - Polovni Automobili Nebi kupovo polovan i daleko si ja sam iz Beograda Promenio Octobar 24, 2021 član Vasilije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...