Swa 58 Napisano Mart 7, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja danas na najlonu ali nisam video taj torbicak U kom delu to prodaju uopste? I kolko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 7, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na FB-u na ove slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan @Brle Odlicna torba!Ja sam bas danas gledao u Luisu ali mi se cinila kao prevelika za speed-a ali sada vidim da odlicno stoji!Koja joj je cena?U luisu je na popustu 12e...! @Swa Pssss,ovde ne sme da se spominje fb! Zanimljivo izgleda,nisam do sada nigde video ovakav model! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brle 1 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sad kada si rekao da je 12 jura sramota me da kazem koliko sam platio, ali vodio sam se ovim: Na pocetku ove strane tj. ovog naseg sajta ima reklama za onaj pegaz moto radnju u NS-u. Tada sam tamo prvi put video te torbice. Preskupe su. Mislim Da je najeftinija 4500 din. Pogledajte i sami: http://www.pegaz-moto.rs/ Sa desne strane imate kolonu nadjete torbe i to je to. Posto je ova bila 2000 dinara odlucio sam da je uzmem. Mozda je skupa, ne znam, kazem video sam ih samo na tom sajtu. Swa to ti je u srednjem redu na sredini otprilike gde prodaju autodelove. Gari ima par kaciga i nesto od opreme. Inace zaboravio sam da vam kazem da sam kod dvojice likova u istom tom redu samo na pocetku, koji prodaju akumulatore, nasao adapter tj. punjac za akumulatre. S obzirom da sam na nekom sajtu video da ti punjaci kostaju minimum 50 ojra pa nadalje, ovaj je 1800 dinara. Ne znam sta mislite o tome ali to kontam moze zatrebati nekad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 8, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Oho,ovo vec lici na nesto a setili su se da stve siru zadnju gumu! Inace imam problem s paljenjem...Pre neki dan je jedva upalio(morao sam da ispustam benzin iz talozne casice),juce sam isto to probao i ne vredi.Upali,radi dve,tri sekunde i ugasi se.Najverovatnije ne dobija gorivo...Sta bi to moglo biti? :-\ Jel moze neko da mi pokaze polozaj slavine kad je otovoreno gorivo?Skroz sam zaboravio kako stoji slavina a oni simboli mi nisu jasni! Izgleda kad zavrnem na rezervu(bar ja mislim da je to rezerva) nema sanse da uapli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 8, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan I meni od juce ocajno pali ??? Mada ja sumnjam na svecicu.... Kada je slavina vodoravna, ta da je zatvorena. Kada je okrenes NA DOLE, onda je otvoreno a kada taj "zubac" stoji NA GORE, tada je rezerva upaljena. Mozda nam se speed buni sto je opet zahladnelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji mu je djavo...kad uspem da ga upalim u voznji se ponasa super i posle super pali. ??? stavio sam akumulator da se dopuni pa cu onda kasnije probati opet da ga palim.Izgleda mu stvarno ne prija hladnoca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ima i klackalica poentu... Ja sam malo visi (skoro pa dvometras), tako da mi je ovaj motor prilicno mali, i imam taj problem da sedim toliko savijenih nogu da kad podvucem stopalo pod polugu menjaca, nema mi stopalo vise hoda, bukvalno "nema dalje" na gore, bez klackalice ga nikad ne bih prebacio u visu brzinu... Hehehe, laze bre Fubu. Ruke su mu ko dva pitona, moze bez problema da menja brzine rukom. Samo da resi problem kvacila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze onda "suicide clutch" da ugradi pa je problem resen. Taman ce mu biti blizu kvacilo i promena brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kasperski 1 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju 150 i 125 modela u perfomansama i uopste koja masina je pouzdanija i trajnija? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viner 1 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, hteo sam ovo da podelim sa vama, a to je da sam danas bio na ovom nasem novosadskom najlonu trazeci novu kacigu. Nista posebno nisam nasao, niti ima izbora. Ne mogu ici od nedelje u Beograd na Sajam, pa sam odlucio da sacekam onaj nas aprilski. Mozda je to prilika i da se vidimo tu u Ns-u, ko moze naravno, probauljamo zajedno. Ono sto sam zapravo hteo da vam reknem je to da dok sam trazio kacigu naleteo na torbicak univerzalni za sve motore i odusevio se i na kraju ga uzeo. Vrlo mi je korisno noseci alat i jos neke sitnice u njoj, a da pri tom ne moram vise ranac na ledjima da nosim. Pogotovo kad dodje leto nece mi ledja biti znojava. Ne znam mozda to vec neko ima, ali evo vam slike. Moze da se kaci magnetima napred za rezervoar, a moze i nazad kaisevima, pa ti odluci. Lako je za nosenje u ruci. Za sad mi skroz simpa deluje. Ne znam mozda ce me posle nervirati. Pozdrav! Imam ja istu takvu moto-detail torbu..Platio sam je prosle godone 25 evra....Veoma je dobra u nju stanu 2 para rukavica i jos ponekeka sitnica...i na njoj ima mesto da ubacis kartu ili tako nesto jer je gornji deo providan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju 150 i 125 modela u perfomansama i uopste koja masina je pouzdanija i trajnija? Hvala Pa ono što sam ja primetio da je 150cc startniji ali ne mnogo i ima možda malo veću krajnju brzinu ali nijanse su u pitanju kvalitet bi trebalo da je isti stim što je 150cc rasterećenija mašina ima za nijansu više snage što bi automatski značilo da je trajnija ali sve zavisi i od održavanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viner 1 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Razlika izmedju keeway od 125ccm i 150ccm veoma mala,skoro nikakava,samo sto da bi vozio 150-icu moras imati 18 godina ....Masine su koliko ja znam izdrzljive i odlicne ....Jedino je zavrsna obrada malo losije odradjena,ali sta da se radi nije to japanac Model: Keeway Speed 125 Year: 2009 Category: Allround Rating: 52.4 out of 100. Show full rating and compare with other bikes Safety: See our safety campaign with the high safety rated bikes in this category. Engine and transmission Displacement: 124.00 ccm (7.57 cubic inches) Engine type: Single cylinder Stroke: 4 Power: 10.72 HP (7.8 kW)) @ 8500 RPM Torque: 9.90 Nm (1.0 kgf-m or 7.3 ft.lbs) @ 7500 RPM Compression: 9.0:1 Bore x stroke: 56.5 x 49.5 mm (2.2 x 1.9 inches) Fuel system: Carburettor Ignition: CDI Starter: Electric & kick Cooling system: Air Gearbox: 5-speed Transmission type final drive: Chain Physical measures Dry weight: 150.0 kg (330.7 pounds) Overall height: 1,070 mm (42.1 inches) Overall length: 1,990 mm (78.3 inches) Ground clearance: 150 mm (5.9 inches) Wheelbase: 1,300 mm (51.2 inches) Chassis and dimensions Front tyre dimensions: 2.75-18 Rear tyre dimensions: 3.25-18 Front brakes: Single disc Rear brakes: Single disc Speed and acceleration Top speed: 95.0 km/h (59.0 mph) Power/weight ratio: 0.0715 HP/kg Other specifications Fuel capacity: 15.00 litres (3.96 gallons) Fuel consumption pr. 10 km (6.2 miles): 2.20 litres (0.58 gallons) Model: Keeway Speed 150 Year: 2009 Category: Allround Rating: 57.6 out of 100. Show full rating and compare with other bikes Safety: See our safety campaign with the high safety rated bikes in this category. Engine and transmission Displacement: 149.00 ccm (9.09 cubic inches) Engine type: Single cylinder Stroke: 4 Power: 12.73 HP (9.3 kW)) @ 8500 RPM Torque: 12.00 Nm (1.2 kgf-m or 8.9 ft.lbs) @ 6500 RPM Compression: 9.2:1 Bore x stroke: 62.0 x 49.5 mm (2.4 x 1.9 inches) Ignition: CDI Starter: Electric & kick Cooling system: Air Gearbox: 5-speed Transmission type final drive: Chain Clutch: Multidisc in oil bath Physical measures Dry weight: 128.0 kg (282.2 pounds) Weight incl. oil, gas, etc: 139.0 kg (306.4 pounds) Overall height: 1,070 mm (42.1 inches) Overall length: 1,990 mm (78.3 inches) Overall width: 740 mm (29.1 inches) Ground clearance: 150 mm (5.9 inches) Wheelbase: 1,300 mm (51.2 inches) Chassis and dimensions Front tyre dimensions: 2.75-18 Rear tyre dimensions: 3.25-18 Front brakes: Single disc Rear brakes: Single disc Speed and acceleration Top speed: 100.0 km/h (62.1 mph) Power/weight ratio: 0.0995 HP/kg Other specifications Fuel capacity: 11.00 litres (2.91 gallons) Fuel consumption pr. 10 km (6.2 miles): 2.50 litres (0.66 gallons) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim samo je razlika u precniku klipa. Znaci mogla bi 125-ica da se napravi na 150ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan To i jeste jedina razlika,klip i stublina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji mu je djavo...kad uspem da ga upalim u voznji se ponasa super i posle super pali. ??? stavio sam akumulator da se dopuni pa cu onda kasnije probati opet da ga palim.Izgleda mu stvarno ne prija hladnoca! Eh, paljenje na hladnom... To je valjda jedina prava boljka ovog inace odlicnog motora... Nije losa ideja ocistiti svecicu, ali treba da mu pronadjes "sweetspot" sto se tice kombinacije gasa i sauga pri paljenju, ja obicno ne odvrcem saug do kraja, nego recimo pola, ili cak malo manje, tako malo lakse upali, i dajem po malko gasa... i naravno, standardna varijanta, upalis i drzis gas malo dok se dooooobro ne ugreje, i onda si na konju, dalje radi kao satic... Samo da dodje leto, onda Kiviji pokazu sta znaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanjce... Da li je svima copava noga cudna, odnosno, kada ga spushtam na nju nemam neki osecaj sigurnsti da ce sigurno stajati, za razliku od mog skutera, gde se ljudski naslon? Takodje, kada ga podizem sa copave, ona se katapultira zbog one jake opruke, pa je osetim kroz celo telo ako sedim na motoru. ;D Poz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao taj problem... Budz resenje (isprobano): zategnes sraf momacki i stavis feder platnu, pa joj on ne da tako brzo da se vrati Pravo resenje (nikako da uradim): navariti novi nosac opruge tako da kad je nozica spustena, opruga nije maksimalno istegnuta, nego da preskoci preko krajnjeg polozaja i "zaglavi", ako me razumes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E, da... i teca mi je isekao brusilicom malo onaj zljeb koji ogranicava koliko moze u napred da se pomeri copava, tako da sad sedi vise nagnut na nju, i mnooooogo je stabilniji, fabricki je bio toliko nestabilan na njoj da nisam smeo nigde da ga ostavim a da nije na centralnoj, samo mi fali da ga neko srusi, ili ne daj boze neko dete na sebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo skratio taj sraf sto prolazi kroz copavu,od njega ne moze da ode dovoljno da bi motor stajao stabilno.Znaci,samo slajfericu u ruke i skratiti sraf.Meni u servisu rekli da skinem jednu oprugu posto ih ima dve,medjutim nema nista bez slajferice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo skratio taj sraf sto prolazi kroz copavu,od njega ne moze da ode dovoljno da bi motor stajao stabilno.Znaci,samo slajfericu u ruke i skratiti sraf.Meni u servisu rekli da skinem jednu oprugu posto ih ima dve,medjutim nema nista bez slajferice! i ja sam isekao šraf...probao i da skinem unutrašnju oprugu (to je upalilo kod skutera koji sam ranije vozio) ali nije bilo značajne razlike. Sad sam siguran kad ga ostavljam bilo gde, a centralni štender nemam već par meseci. Pre toga mi je par puta pao sa ćopave...mnogo sam se nervirao zbog toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo skratio taj sraf sto prolazi kroz copavu,od njega ne moze da ode dovoljno da bi motor stajao stabilno.Znaci,samo slajfericu u ruke i skratiti sraf.Meni u servisu rekli da skinem jednu oprugu posto ih ima dve,medjutim nema nista bez slajferice! I ja sam odsekao deo srafa. Resava problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je copava????? i koji sraf ste skratili? moze slika neka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viner 1 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo skratio taj sraf sto prolazi kroz copavu,od njega ne moze da ode dovoljno da bi motor stajao stabilno.Znaci,samo slajfericu u ruke i skratiti sraf.Meni u servisu rekli da skinem jednu oprugu posto ih ima dve,medjutim nema nista bez slajferice! :D :D :D ......e,a jesi kralj... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...