mare95 11 Napisano Mart 5, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam 120km presao a nisam se skoro nista vozio minula me zelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 5, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da te je zelja minula! A meni je danas crk'o prekidac prednje kocnice Tako da mi ne radi stop svetlo kada kocim...Nece biti voznje nekoliko dana dok to ne zamenim... Danas sam 120km presao a nisam se skoro nista vozio minula me zelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 5, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stop svetlo reaguje samo na zadnju pedalu kocnice,tako je odkad sam ga kupio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 6, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Joj, pazi, ja to moram da 'opravim sto pre! Zbog svoje bezbednosti, jer ovde u BG-u je haos! Ne vide te i kada ti radi stop svetlo, a bez njega si tek u opasnosti! Deo je jako mali i jednostavan za zamenu. Bukvalno minut posla! Ja sam mislio da se moj samo otkacio iznutra, pa htedoh da ga sam popravim... Ali kad sam ga otvorio unutra se sve "razlozilo" i zardjalo Evo linka za novi deo - kosta malo vise od pakle cigareta : http://kompp.co.rs/catalog/delovi-za-kineske-skutere/delovi-za-4t-skutere/prekidac-kocnice.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Mart 6, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan taj pase? ja sam kupio neki i rece mi prodavac pase pase kad ono ne pase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 6, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Reci cu ti sutra kada mi bude stigao i kada ga budem montirao! Salim se! Potpuno je isti kao i njegov fabricki, tako da bi trebalo da bude sve ok! taj pase? ja sam kupio neki i rece mi prodavac pase pase kad ono ne pase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 7, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan @ mare95 Malopre mi je preko kurira stigao prekidac kocnice. Kao sto sam ti rekao - pase! Montirao sam ga i radi bez problema! Tako da imas moju preporuku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan vazi uzimam ga i ja,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako da trazim lancanike za keewaya ? jel ima neko sajt bilo kakva pomoc potrebna.. tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Mart 9, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzao sam ovaj prekidac i savrseno radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 9, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ti ja! uzao sam ovaj prekidac i savrseno radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pumbar 25 Napisano Mart 10, 2013 U prolazu, 46 postova Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da trazim lancanike za keewaya ? jel ima neko sajt bilo kakva pomoc potrebna.. tnx Idi u Biker house, oni ce ti nabaviti, ja sam juce uzeo. Fabricki lanac i lancanici te izdju 5000. Ja sam uzeo fabricke lancanike a lanac je bolji, ima o ringove i izaslo me je sve 6000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako da trazim lancanike za keewaya ? jel ima neko sajt bilo kakva pomoc potrebna.. tnx Idi u Biker house, oni ce ti nabaviti, ja sam juce uzeo. Fabricki lanac i lancanici te izdju 5000. Ja sam uzeo fabricke lancanike a lanac je bolji, ima o ringove i izaslo me je sve 6000. Vec imam lanac ali nisam kupio lancanike otici cu do Biker house-a hvala na ideji i reci mi koja ti je marka lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pumbar 25 Napisano Mart 10, 2013 U prolazu, 46 postova Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da trazim lancanike za keewaya ? jel ima neko sajt bilo kakva pomoc potrebna.. tnx Idi u Biker house, oni ce ti nabaviti, ja sam juce uzeo. Fabricki lanac i lancanici te izdju 5000. Ja sam uzeo fabricke lancanike a lanac je bolji, ima o ringove i izaslo me je sve 6000. Vec imam lanac ali nisam kupio lancanike otici cu do Biker house-a hvala na ideji i reci mi koja ti je marka lanca? EK 428 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav stara druzino!Kako makine?Danas nesto rovarih po garazi i nadjem novu unutrasnju gumu ostala mi od Kiwija ako nekom treba nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 10, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju prepravio na tubeless 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolege imam problem crko mi je akumulator kupio sam novi. sve je to ok bilo prvog dana kad je bilo toplo upalio je bez problema (17 stepeni) ali evo juce probam da ga upalim povucem sauh i vergla on al nece da primi gas. + sam promenio svecice kad i akumulator. Kurbla mi nije od pomoci posto je pukla. Na gurku nece. Sta mi predlazete da uradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да купиш курблу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Mart 13, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Да купиш курблу. I zamenis akumulator :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan prespoj ga na auto dok ne upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 13, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Samo zameni akumulator i mora da pali,kurbla ti ne treba,ja je nemam otkako sam ga kupio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 13, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Brate Ruske, kad sve drugo zakaze, meni uvek pali na gurku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pumbar 25 Napisano Mart 13, 2013 U prolazu, 46 postova Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, koliko vam lanac ima linkova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam da sam kupio nov akumulator! Kurbla je zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 13, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam da sam kupio nov akumulator! Kurbla je zakon. I ja sam se pitao sto mu predlazete da kupi akumulator, kada je covek napisao da je kupio. Danas sam promenio ulje, presao sam samo 3000km sa starim, ali nisam mogao da cekam jos 2000km da bi probao drugo. Sipao sam stalno MOTUL 5100 10w40 polusintetiku, sada sam sipao MOTUL 5100 15w50 polusintetiku i odmah je razlika u ubrzanju, lose ubrzanje nego sa 10w40, mada lepse radi motor i cuje se (valjda sto je novo), krajnju nisam mogao da proverim jer je pocela kisa. Posto je gusce oseti se po ubrzanju i radu motora da teze ubrzava, medjutim malo kasnije kada se ulje zagrejalo isao je malo bolje, ali opet ne kao sa 10w40 ulje. Videcu za par dana kada se razradi ulje kako ce ici i krajnju da proverim. Zanima me posto sam ja staro ulje sipao u flasu, da li je ok vratiti posle to ulje u motor jer mogu preci jos 2000km sa njim??? Neko ko je strucan da mi kaze, ili neko ko je tako radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...