Si-MKSA 8 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajde molim te daj mi broj na koji ih mogu zvati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti mene zezas, pa dao sam ti link sa podacima, imas njihov broj. Tel: +381 (0)11 848-6590 Fax: +381 (0)11 848-0162 Mobilni: +381 (0)60 18 19 202 +381 (0)60 18 19 203 E-mail: office@kompp.co.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zezam te nego ne mogu da otvorim linl. Hvala na broju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma samo kliknes na link, nemoguce je da ne radi, meni radi.. nesto ti je sjebano u browseru izgleda.. Elem narode, koliko kostaju ruke kod majstora za zamenu zadnjih plocica, da znam da li da se sada upustam u to ili da cekam platu.. Naravno, znam da je to drugacije kod svakog majstora, ali okvirno mi treba neka cifra..koliko je to uopste komplikovan posao? Da li mora da skida ceo zadnji tocak sa sve lancem i zajebancijama ili je nesto lagano i rutinski..? Jel 500 dinara ok cifra za ruke za tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan ne treba da se skida tocak,samo celjusti,posao od 10-15min ako znas sta radis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imas 2 srafa,Inbusa na celjusti jedan iznad drugog, njih popustis,posle odvijes ona 2 glavna sto drze celjust,rasiris plocice do kraja srafcigerom,odvijes ona 2 srafa sto si popustio ,na jednom delu imaju navoj na drugom ne...tu gde imaju navoj izuljas zicanom cetkom,ocistis ili ga lepo obrises i KAP ulja ali KAP i pdomazes da bi plocica lagano klizila kad stiskas,vratis...stisnes par puta blanko kocnicu nogom dok ne krenes da vozis,i to je to...zamenio juce te plocice malo su mi MEkane U ODNOSU NA FABRICKE.ali ono zadovoljavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan ISPRAVKA...Ta dva srafa koja se izvade imaju navoj,na jednom delu ne..taj deo gde nema navoj tu se kane kap ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje juce zamenih zadnje plocice , slabije rade , ali moguce dok se ne razrade jos.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na uputstvu, odradicu nekad, najverovatnije sledeci vikend, sad mi je hitnije da sredim prednje viljuske, pustaju ulje, kaze majstor da treba da se zamene semerinzi i ulje da se zameni takodje.. Ista stvar kao na autu kad propadnu semerinzi na amortizerima.. Simptomi su da pusta ulje tu , nije strasno, ali je sve umazano u ulje i motor kad prelazi preko neravnina ljuljuska se dosta vise nego ranije, prsoto previse propada , mekan je.. A prmetio sam u poslednjih nedelju dana da mi se trese volan kad vozim na vise obrtaja pa pustim gas..pocne da osciluje bas fino, pa prestane kad se snize obrtaji..bese neko od vas vec pitao za to.. ? Mozda se sredi kad sredim amortizere, mozda previse oseca vibracije motora, pa kad ih sredim nece da se drma levo desno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan SI-MK SA....iMAO SAM isti problem,ali sam ga resio na jednostavan nacin,doduse dok sam skapirao u cemu se radi potrajalo je par sati..evo o cemu se radi...Izvadi plocice...nadrukaj ulje u kljesta,tj da se klipici izadju napolje postoji velika verovatnoca da ti koci samo jedan,tako je meni bilo,jer je falilo ulja nadrukaj do kraja ako ti izlazi samo jedan klipic taj sto izlazi stisni ga rukom da ne izlazi dalje,a nastavi da drukas rukom,i krenuce drugi da izlazi,obrati paznju na cantricu u kojoj se nalazi ulje i videces da ti pada nivo ulja..ali obavezno pazi da ne preteras kao ja pa da ceo klipic izbacis i da ti ne izadje ulje jer ce ti uci vazduh napravices vakum pa ces se zezati dugo kao ja....kad ti padne nivo ulja stisni kocnicu..odvrni sisicu i malo samo pusti ulja da izadje,posle toga dospi u cantricu...naravno klipice kocione ostavi razvucene do maximuma,...kad to zavrsis skupih ih srafcigerom..bice malo tesko ubaci plocice i vrni ona 2 srafa inbusa i sa sve srafcigerom nabaci na disk..ja juce namestao koci kao blesavo oce da me zbaci sa motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan uh, ocu ja kad zavrsim sa viljuskama da mi namestis zadnje plocice kod tebe u servisu:) ili cu mozda sve odjedared, dogovoricemo se..uglanvom, ocu i meni da koci kao blesavo i da me zbaci sa motora:PPPPP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy M 2 Napisano Septembar 24, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari spiasi. Danas su mi nastelovani ventili. Majstor je rekao da su bili pretegnuti i da je pocela bregasta da se jede. Zvao sam Mass,Milenium i Gp grup. Niko nema bregastu za speed 125. Dali neko od vas zna gde moze da se nabavi i koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probusila mi se izgleda zadnja unutrasnja gde ima da se kupi jeftino? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari spiasi. Danas su mi nastelovani ventili. Majstor je rekao da su bili pretegnuti i da je pocela bregasta da se jede. Zvao sam Mass,Milenium i Gp grup. Niko nema bregastu za speed 125. Dali neko od vas zna gde moze da se nabavi i koliko kosta? Има на И-беју - http://www.ebay.de/itm/Nockenwelle-camshaft-moteur-MOTOR-HONDA-CG-XR-125-/120697382304?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item1c1a1fe5a0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Septembar 25, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Probusila mi se izgleda zadnja unutrasnja gde ima da se kupi jeftino? Buvljak na Novom Beogradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ili je zalepi kod vulkanizera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ludiras sa krpljenjem gume...krpljenje gume ces platiti 600-700din a nova unutrasnja je 600din i nemozes biti siguran dali je dobro zalepita...Imam ja bregastu,tj mogu da ti zavrsim,novu ili polovnu zavisi sta ti treba....mozemo se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy M 2 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da vidim...Imam bregastu e sad nisam siguran dali je polovna ili nova,moram da vidim komsom....Bilo koji da ti deo treba zovi..inace cena ce biti ja msm polovna bregasta 10-15e a nova 20-25e moram jos da vidim sve Cena nije sigurna mozda i manja cak Ok,posalji mi broj mobilnog u PP pa da se cujemo,inace ko moze da mi je ugradi povoljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ludiras sa krpljenjem gume...krpljenje gume ces platiti 600-700din a nova unutrasnja je 600din i nemozes biti siguran dali je dobro zalepita.. А може човек да пазари у свакој иоле снабдевеној продавници делова за аутомобиле и бицикле, сет флејкица и лепак и сам окрпи гуму и сад и сваке следеће прилике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako nekom zatreba, naleteo sam slucajno na limundu, pa bacite pogled http://www.limundo.c...e-50ccm/6086286 nije stvar u samom motoru, vec u "komplet palenje ,anlaser, varijator ,kvacilo glava itd" ne znam samo da li taj motor od 50cm ima ijedan deo isti kao i ovaj nas motor, tj da li je bilo sta upotrebljivo, ali za svaki slucaj delim sa drugarima, pa pogledajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara nista za speeda,ali u svakom slucaju lepo sto si to podelio sa nama,mozda nekom zatreba za nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy M 2 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari spiasi. Danas su mi nastelovani ventili. Majstor je rekao da su bili pretegnuti i da je pocela bregasta da se jede. Zvao sam Mass,Milenium i Gp grup. Niko nema bregastu za speed 125. Dali neko od vas zna gde moze da se nabavi i koliko kosta? Има на И-беју - http://www.ebay.de/i...=item1c1a1fe5a0 Hvala na informaciji,ali ja sam mislio negde kod nas da nadjem bregastu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nasao sam ti bregastu NOVA 40e ako ti odgovara javi mi se u pp da pravim dogovor...Jao drugari moram nesto da vam ispricam,jace je od mene i to je to.. Najvise mrzim ljude koji su sitnicar,i jajare i koji hoce da kupi polovan motor sa opremom za dzabe....koji je sredjen do bola a on trazi da spusti cenu pa i ako ima prasine ispod rezervoara samo da spusti cenu iako sam zartao cifru..vozac pocetnik pa mu trebaju i koferi i slajderi i sve zivo i ako je presao 100km vise negos to pise samo da se spusti cifra..a najvise sto su ti ljudi ne obavesteni itd.. aj malo da vas nasmejem..u saobracajnoj dozvoli ima Dva datuma jedan datum Proizvodnje i Datum Registracije...a coveku je to cudno pa kaze da je taj motor ko zna ciji...boze kakve ljude necemo sresti.....jer se brojevi razlikuju tj Pise primer 20.5 2010 a ispot 31.08-2011 i to je ljudima toliko cudno da se plase da ne kupe kraden motor a na mom imenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan strasno strasno:) a sto prodajes motor? i za koliko, kad vec pricamo o tome...btw izvni jos jednom, ostah bez para, moramo da cekamo peti za semeringe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate ima puno stvari,Uzimam kola,posto sam se preselio,a i zbog faksa,opet zbog devojke i prinove itd itd ima puno stvari,jesam mlad al moram da se uozbiljim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...