Kačkin 11 Napisano Decembar 21, 2018 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan fenomen.Mislim da je neka od firmi koja pravi el.automobile ubacila zvučnu simulaciju,jer je bešuman i javlja se problem sa zvučnom percepcijom....Tako da,koliko god on bio besprekoran i čist-nikada neće biti PRAVI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 8, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da je previše 'iljadu i šesto evrića za ovo sokoćalo (tzv. "skuter") ... al šta znam, možda jeste zgodno za švrćkanje po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 9, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Samo treba izabrati , svašta se prodaje : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 5, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi mi za moju invalidnost odgovarao električni skuter s tri točka. Za ovaj iz ovog klipa deklarišu snagu motora 800W, maksimalnu brzinu 20 km/h i domet s jednim punjenjem do 60 km. Puna kapa, a sviđa mi se i dizajn (nisu klasična invalidska kolica ). Samo ne znam kako to tretira naš zakon, podleže li obaveznoj registraciji i da li bih uopšte smeo sa ovim da učestvujem u saobraćaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11374 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 2324 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 250w max brzina 25km/h max tretira se kao bicikl ,netreba nista ni dozvola ni registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je do zivota batali ovo, verujem da bi te pre il kasnije oduvali kavezari sa puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 23, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan PolovniAutomobili.com WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Električni skuteri su sve popularniji širom sveta, pa je taj trend stigao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 23, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Više bi značilo kad bi neko analizirao dostupne modele, cene i kvalitet istih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 27, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ako želite električni skuter u "čoper" stilu, braća Kinezi nude i to. Verujem da će biti u ponudi i na našem tržištu ako bude interesovanja. Guglajte Citycoco Srbija, na sajtu za sad nemaju ovakav "čoper", ali nabaviće ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Vise sam za miris dvotaktola. Old school. Dok ne zaprdi auspuh nema uzitka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Митри, како Вама иде оно "скутерче"?Јесте ли задовољни? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 11, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan @mitri i mene zanima neki prvi "hands on review". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 13, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 i @Singularitet Još se privikavam na vožnju bez ikakvog zvuka a uz to i sa jednim točkom viška . Za neki dan ću izneti svoje prve utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Снимићемо вам звук неког фабричког ауспуха, за почетак, па преко комуникације пуштајте док терате точак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 28, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1043 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj kolega sa posla ima ovaj skuter, mislim da ga je oko 50000 platio pre 3 godine. Posle 2 godine je zamenio baterije, platio ih je oko 15000 mislim, idu 4 suva akumulatora od 12 volti. On je covek skoro penzioner pa tako i vozi, skroz polako. Sluzi mu za do posla (5km) i malo po gradu. On kaze da mu je domet oko 40km ali mi je to diskutabilno. Kaze da delova ima, to nije problem. Na skuteru se vidi da je zavrsna obrada nikakva i kvalitet plastika i svega je 0. Dosta je nestabilan jer jer ima male tockove i tanke gume. Od kvarova mu se desava da svremena na vreme neki migavac ne radi ili neko svetlo ili neki prekidac. Inace far mu bas jako svetli. Skuter se ne registruje i nije potrebna kaciga i dozvola. Ja ga provozao malo tu po krugu firme i fino ide ali nista wow. U sustini isplatila mu se investicija jer ne placa registraciju, ne sipa gorivo (puni ga na poslu) ne menja filtere, ulje, svecice, lanac bregaste itd. Vozi ga svaki dan cele godine i po suncu i po kosavi i po kisi i po snegu. Cesto me zeza jer ja moj motor moram malo da zagrejem pre nego sto podjem a on cim sedne gas. Iskreno ja to ne bi kupio, pre bi uzeo neku polovnu krstenu biciklu sa baterijom. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1169 Napisano Mart 9, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih uzeo ovako nešto za ženu, za vozikanje po gradu i do posla. Gledao sam u Leskovcu, ima ih na par mesta, par modela, svi su slični, i oko 90 - 100k koštaju. Par hiljada gore-dole. Ne registruju se, prelaze oko 30-40 km po punjenju. Idu kao bicikla, do 30km/h, to meni, tj. ženi i odgovara. Ima li neko od vas iskustva, na šta da obratim pažnju? Meni su svi isti, plastikaneri u raznim bojama i oblicima.. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Promenio Mart 9, 2022 član Predator016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1780 Napisano Mart 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima subvencija u nekom iznosu za ove el.skutere....Ako nisi znao. Promenio Mart 12, 2022 član Cvijanović Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11374 Napisano Mart 12, 2022 Ne silazi, 2324 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Subvencija od 250e za el. bicikle je postojala.Verovatno ako se kupuje u nekoj radnji.Gornji model je sa mwlih oglasa.Inace posedujem nesto slicno to je Colossus css62q,mini ebike oblik nesto kao skuteric.Iskustvo je pozitivno,praktican za svrckanje .Takodje posedujem i MTB sa 248w motorom i 36v baterijom.Odlican za svrckanje i hoby vozikanje.Jedino meni posto sam u godinama i ponekad imam problem sa ledjima,polozaj sedenja na mtb ponekad moze biti zamoran.Oba vozila su skoro besumna,postignu oko 30km ,pogodna za krace distance.Po trenutnom zakonu klasifikuju se kao bicikl. Nema registracije i teh pregleda,sto me je i motivisalo za ovakvo vozilo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1169 Napisano Mart 12, 2022 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario danas... Bas ovaj model sa oglasa ali u radnji kod mene u Leskovcu. 94k u beloj boji, upravo se sklapa.Nisam znao za subvencije, ali sad guglam i nema za el.bicikle. Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11374 Napisano Mart 12, 2022 Ne silazi, 2324 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Javi detalje brzina ,domet,akumulatori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1169 Napisano Mart 12, 2022 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću. Čim ga testiram... ako mi žena dozvoli.. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1169 Napisano Mart 12, 2022 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda dobila mlađu sestru. Sent from my SM-A515F using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11374 Napisano Mart 12, 2022 Ne silazi, 2324 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Super lice.60v ili 48v? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1169 Napisano Mart 12, 2022 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 60V. Ima 5 baterija od po 12vVidećemo kako će držati.. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...