Pablo 1672 Napisano April 14, 2005 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovde možete videti komentare u vezi sa iskustvima sa prodavnicom Mass Company. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 15, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mass (hr. sv.Save), Par puta sam navratio po sveæice, sprej i sl. i svaki put sam se oseæao kao da sam uleteo usred neèeg važnog i užurbanog, te kad god sam poželeo da pitam za još neke cene, osim onoga što sam kupio, prodavac bi se ponašao kao da je upravo krenuo na porodjaj svoje žene ili u najmanju ruku kao da æe u roku od 5 sec. da se USERE :jecaj: ako ne izadjem... :oops: Pardon, jebi ga !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 17, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan " ... kao da ce da se USERE ako u roku od 5 sec ne izadjem ..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 18, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan " ... kao da ce da se USERE ako u roku od 5 sec ne izadjem ..." Hvala kolega, to bi' bio željeni i ispravan red reèi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 18, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jes` vala. slazem se (ups! trebalo bi reci SAGLASAN SAM, cepanice se slazu a ljudi su saglasni jel`te), al` nema veze, poenta je da je Markos da se UKENJAS od neljubaznosti dajte papira ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 23, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas imam suprotno iskustvo! Prvih par puta kada sam dolazio tako se ponasao ali kasnije se covek otvorio i progovorio. Zadnji put sam sedeo kod njega skoro sat vremena cak je bio ljubazan i pogledao cene nekih filtera za auto koji su mi trebali! Uredno od njega dobijam Motul,NGK postere i nalepnice. A i u sredistu firme (Custendilska na karaburmi) su skroz poslovni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 24, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Popravlja se ! Bio sam skoro i bio je jako ljubazan, na skali od 0-100, pa jedno 80... Toliko sam mu Eura ostavio :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 24, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo moram i ja da se slozim da se popravljaju, sad skoro sam bio i probao kornjacu (ups! jel ja to opet pomenuh kornjacu? necu vise majke mi...) i podosta sam ih gnjavio, medjutim ostali su zadivljujuce cool... Mada, iskreno i dalje je to za moj ukus malo previse nezaintersovanosti na jednom mestu... kapirate... mogli bi bar malkice da se potrude, svakako... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 24, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Otkad oni prodaju kornjace i moto opremu uopste :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Januar 24, 2006 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Andrej, možda ti ipak ne prièaš o istoj radnji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 24, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Damn! totalno tacno :oops: dakle evo novog "saveta dana" - nikada nemojte da ostavljate postove dok istovremeno pisete razvojni budzet za kompaniju :wink: PS ovaj post je jos i dobro prosao: zamislite kako je tek prosao pomenuti budzet :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 25, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno si kompaniji smanjio budzet za koju kornjacu nisi ni ti naivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 18, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan nije los barem mu je ulje O.K. ja ga koristim i za kola a o svecicama i kablovima da ne pricamo,Custendilska je veleprodaja pa mozda na kupce na malo gledaju malo sa visine ali u prodavnici kod hrama je sve O.K.barem guzve nema nikada i cene su O.K. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam zvao MASS zbog gume za bike.Covek mi rece cenu i ja da mu kazem da mi je posalje ,a on " Mi ne saljemo tako" A kako saljete -pitam ja. Prvo platite CITYEXPRESSU ,pa onda saljemo-on ce. "Pa u cemu je problem -opet ja- iz Radulovica mi salju gumu i platicu je kad mi je isporuce" A "LJUBAZNI" prodavac milosno odgovori"Onda radite sa njima!" Lepota jedna od razgovora! Rekoh da ga naranim s *urac, pa odustadoh,ipak sam ja gospodin coek,jel da? I kud cu sta cu sam medju vihorove,sad moram da zovem CITYEXPRESS pa da im davam pare,pa da oni nose pare njemu ,pa da on da gumu njima , nebi li oni doneli gumu meni.Djuveè !! A moglo je sve to i komplikovanije, zar ne? Ma ,ko ga be,bitno je da prozori dobro dihtuju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno si kompaniji smanjio budzet za koju kornjacu nisi ni ti naivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam zvao MASS zbog gume za bike.Covek mi rece cenu i ja da mu kazem da mi je posalje ' date='a on " Mi ne saljemo tako" A kako saljete -pitam ja. Prvo platite CITYEXPRESSU ,pa onda saljemo-on ce. "Pa u cemu je problem -opet ja- iz Radulovica mi salju gumu i platicu je kad mi je isporuce"A "LJUBAZNI" prodavac milosno odgovori"Onda radite sa njima!" Lepota jedna od razgovora! Rekoh da ga naranim s *urac, pa odustadoh,ipak sam ja gospodin coek,jel da? I kud cu sta cu sam medju vihorove,sad moram da zovem CITYEXPRESS pa da im davam pare,pa da oni nose pare njemu ,pa da on da gumu njima , nebi li oni doneli gumu meni.Djuveè !! A moglo je sve to i komplikovanije, zar ne? Ma ,ko ga be,bitno je da prozori dobro dihtuju ![/quote'] uuuuuuhhhh!!!!!!!!!!!!! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 25, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sem nove adrese u ul. Jovanke Radaković, neljubaznost je ostala ista. Verovatno politika firme. Prospekt uzmi, cena ako ti treba cenovnika nema, zovi telefonom (a ja već tamo, kod njih), roba nije izložena već se prodaje putem tih prospekata pa ako ti nešto nije jasno opet zovi telefonom. Ustvari, najbolje i da ne uđeš unutra, najviše bi se obradovao, mogao bi da igra igrice na računaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Jul 25, 2007 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jucer bio u nihovoj prodavnici u Stojana Protica (kod Hrama) i pazario ulje. Tip je veoma ljubazan i cak smo malo popricali o razno-raznim temama. Dobio sam na poklon zidni kalendar Motul (fantastican je) i brdo Motul nelpnica, kao i neki poster od Ferarija. Svidja mi se njihova ljubaznost prema musterijama. Svaka pohvala ѕа Mass company. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 25, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda je zaključak da treba ići u ul. Stojana Protića a ne u Jovanke Radaković 25. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jul 27, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Imam isto samo reci hvala za kralja kod hrama.Isao da pazarim svecicu i ostao skoro sat vremena u prijatnom caskanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica kod hrama nema veze sa Mass comp. Tip koji drži prodavnicu samo nabavlja robu kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jul 31, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nema nikakve veze ali sam dobio vizitku Mass company od Bojana kako se covek zove koji je prodavac u Stojana Protica, a iz centrale su me uputili na njega za maloprodaju Motul-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da li na vizitki postoji neki kontakt prodajnog mesta u ul. Stojana Protića? Vizitka koju sam oteo najneljubaznijem parazitu na svetu ne sadrži kontakt u ul Stojana Protića kao sopstvenog prodajnog mesta. Takođe, nema ovog kontakta ni na sajtu www.mass.co.yu što mi potvrđuje da govorimo o dve različite stvari. Mislim i da sada sa većim stepenom sigurnosti mogu sebi da dam za pravo pa da predpostavim da je ''prodavac'' bio u elementu pa mu je bilo lakše da Zool-u prepusti kontakt neke od svojih maloprodaja nego da sam nešto uradi. U svakom slučaju predlažem sledeće: Zool, ako ti nije problem daj nam neki kontakt iz te radnje u Stojana Protića da nas ne zajeb.... u Jovanke Radaković, strašno sam nesrećan što sam od prodajnog mesta u Jovanke Radaković udaljen 200 metara a moram da idem na neku drugu lokaciju radi kupovine. Na kraju krajeva, kada već ovde ima toliko zadovoljnih ljudi prodavnicom u Stojana Protića (a ustvari ovde nisam video nezadovoljne) vredi otići tamo sa bilo kog mesta. Sumnjam da grešim, opasan je maher, evo sve nas je zajebo' da nemožemo da se sastavimo ko o čemu govori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jul 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kad citam ove komentare prosto imam utisak kao da pricate o nekoj drugoj prodavnici (mislim na prodavnicu u Jovanke Radakovic), napljuvaste je zestoko, a vise puta sam bio u prodavnici (i pazario) i nemam nikakve zamerke na njih (jedino sto mi je malo daleko). Ne znam, mozda ja ne postavljam neke visoke kriterijume ili sta vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jul 31, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan @Vuja pa na vizitki pise Mass Company cak je i e-mail na mass kompani. Jebes ga ja bio tamo ima gomila Motul stvari. Na vratima pise Mass Company :s. sta da ti kazem. Mozda je fake ali ako je tako svaka mu cast. Kada sam bio prvi put lik nije imao na lageru svecice za apriliju. Obrnuo je fon i proverio dal ima u Jovanke Radakovic. Rekose mu da ima pa mi je rekao ako se zurim da odem tamo da uzmem a ako ne da dodjem sutradan. Adresa je Stojana Protica 2 Fon: 011/2457 392 Lik se zove Bojan Ja sam cuo za to prodajno mesto od drugara koji je automehanicar i on me je uputio na njih da se nebi cimao do mrtve Jovanke, daleko bwe sa senjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...