lomitelj 5814 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da primetim narandžasti reflektujući prsluk i da napomenem da je on zabranjen u EU, osim u Nemačkoj a i tamo će uskoro. Samo žuti se priznaje kao odgovarajući. Ali lepa fotka, to stoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Septembar 26, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dorucak na Grossglockner-u. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, lomitelj said: 12 hours ago, drmilan_ said: Samo da primetim narandžasti reflektujući prsluk i da napomenem da je on zabranjen u EU, osim u Nemačkoj a i tamo će uskoro. Samo žuti se priznaje kao odgovarajući. Ali lepa fotka, to stoji. To sam bio na biciklistickoj trci kao sudija, a posto nisam noc pre nasao zuti prsluk ovaj je bio plan B. hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se lepo. Situacija sledeca... Cetvorica u dvovratnom golfu, golf pretovaren, vrata otvorena, gurtna kroz auto drzi gumu, vozac i suvozac jednom rukom drze gumu, a drugom vrata. Kako vozi, nije mi jasno. Izao iz NI do PK tako. Mislim da u nekoj pametnoj zemlji ne bi platio kaznu ili zatvor, vec bi ga odveli u ludaru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sremski KarlovciSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16332 Napisano Septembar 28, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21636 Napisano Septembar 28, 2019 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrh Boky! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 28, 2019 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Dvorac Rochlitz. upload pics for free 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nyhavn,Kopenhagen 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Septembar 29, 2019 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna sa Brankovog danas. Nisu me pregazili 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Septembar 29, 2019 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Jedna u enduro stilu, pogled na Dubrovnik Sent from my SM-G925F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Septembar 30, 2019 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre našao sliku od pre 22 godine, moja sadašnja supruga na mom tadašnjem motoru 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Septembar 30, 2019 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan MZ sa dva diska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Septembar 30, 2019 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan I to sa ventilacionim otvorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bdada je napisao: MZ sa dva diska Jedan koci, a drugi simulira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Septembar 30, 2019 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ćopava je vrh 1 hour ago, štampar said: Ma pusti MZ-a ,jel Nataša probala Hondu? Ta fotka sledi za okooo ... 22 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Octobar 1, 2019 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Branko said: Jedan koci, a drugi simulira. Nije tako, kočila oba i to ekstra. Da mi sada neko kaže da tako prčka oko kočnica, ja bih mu rekao da je lud 100%, ali tada se valjda bilo mlado, ludo i imalo viška vremena, a to je recept za sr'nje - pitajte bilo koga u vojsci ako ne verujete. Jedan drugar i ja smo namontirali i na levu stranu desnu vilu sa nosačem za disk i napravili adapter (drugar je inače vrhunski strugar i bajker), pa dodali još jedne originalne čeljusti (verovatno smo ih nekako morali prevrnuti), razveli ulje, a ostatak instalacije je bio originalan. Da bi ipak malo olakšali prednji kraj, izbušili smo originalne diskove . Interesantno je što se sve to pokazalo kao jako pouzdano u eksploataciji, posle mene je imao još par vlasnika i niko nikada nije imao problem sa kočnicom (za razliku od nekih cenjenih savremenih motocikala koji malo-malo, pa ostanu bez kočnica ), a kočio je za moje tadašnje pojmove izuzetno i verovatno više niko nikada nije menjao pločice 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 1, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @nebojsaperic Svaka cast za budzevinu koja sljaka kako treba, narocito na tom obrnutom stapu - cizmi. Kada sam ja kupio CB 500 Four 1978. imala je dva diska naprijed ( fabricki je jedan ) i imala je original nosac kljesta, kljesta i crijevo, ali neku aftermarket selnu kao drzac klijesta montiranu na cizmu. Medjutim meni to nije uljevalo povjerenje, pa sam kupio u Italiji originalnu desnu cizmu od CB 550 Four sa nosacem kljesta i montirao. Tek tada sam mirno vozio i kocio bez razmisljanja hoce li sta popustiti ili se otkinuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Octobar 1, 2019 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Branko, mada naravno nikome ne bih preporučio bilo kakve prepravke oko kočnica (to ja zbog ovih mlađih na forumu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Octobar 1, 2019 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, štampar said: Ma pusti MZ-a ,jel Nataša probala Hondu? Nije još uvek, nešto se nećka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Octobar 2, 2019 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 2, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Krovovi Helsingborga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Octobar 2, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... Dubok naklon jer je on to zasluzio... Prvih 100 000 km na mom Atlantic-u 13 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Octobar 2, 2019 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Astral said: Krovovi Helsingborga. Ti se to, kanda, švrćkaš po Skandinavijama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15477 Napisano Octobar 3, 2019 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Deo nakita Resavske pećine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...