maski 1033 Napisano Octobar 11, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan jadni taxisti. nagraisaše u kampanji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 12, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan pogled na desno dok pijem kafu..... lepo joj stoji zeleno. izgleda nekako punokrvno i gordo. oholo, čak. ali kad se ova velika dama presvuče u žuto-zlatnu haljinu sa braon i crvenim aplikacijama, postane otmena, smirena, sentimentalno poetična. predivna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 12, 2013 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Pet kilometara ćevapi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 13, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Moj vozni park. Nekad su ljudi znali da naprave dobre automobile... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Octobar 14, 2013 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Al je tacna Toyota, svaka cast. Odlican auto Na Zlatarskome jezeru... Mozda poslednja voznja ove godine. Jbg kad mogu samo nedeljom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci, mislim da su Vespasi najzaljubljeniji u masine koje voze. Toliko ljubavi, truda, novca ulazu u svoje Vespe da to nije normalno. Na fotografiji je Vespa jednog mog drugara sa kojoim se vozim. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 14, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Popodnevni pljusak, bas cesta pojava ovih dana, malo sunce malo kisa.. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 14, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci, mislim da su Vespasi najzaljubljeniji u masine koje voze. Toliko ljubavi, truda, novca ulazu u svoje Vespe da to nije normalno. Na fotografiji je Vespa jednog mog drugara sa kojoim se vozim. Tezak shminker ti drugar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 14, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan eto... čistim orahe i razmišljam koliko u svemu oko sebe možeš naći odraz društva i iz tog odraza izvesti neki nauk. ovaj ovde levi orah, zvaćemo ga flathead, je nekakav hibrid. njega je strašno lako otvoriti i izvaditi iz ljuske....a ovaj ovde desni, zvaćemo ga divljak, je nastao prirodnom selekcijom. on je izuzetno izbrazdan po površini, kao što vidite, i tesno povezan sa svojom ljuskom. ljuska mu je debela, šav na ljusci čvrst i ne da se otvoriti ni izvaditi tako lako. pametan mali ovaj desni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 14, 2013 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se za ovaj levi priča da nije ko što je nekad bio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Octobar 14, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan magicni Lake District & moja malenkost 12.10.2013 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Octobar 15, 2013 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan tast i moja malenkost u akciji 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 15, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Octobar 16, 2013 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ....... Selo moje, lepse od Pariza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Octobar 16, 2013 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan se vozao bajsom, napravio oko 35km uz kanal. Pravo uživanje, i odlično iskorišten sunčani dan. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Octobar 17, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Bavarska. Ovde i oni najtvrdokorniji padaju na pivo, u izobilju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Octobar 17, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno prava dozvola,svanulo mi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 17, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 18, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan magicni Lake District & moja malenkost 12.10.2013 Obrvice sredjene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Staru 3ccd MiniDV bebicu, zamenila je nova 3mos fullHD bebica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan pogled na dunav iz vikendice u Krcedinu,probudili me dusmani sto vade pesak 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Azija u malom. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden91 9 Napisano Octobar 20, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno prava dozvola,svanulo mi Skodilak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 21, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan bude jutara kad izroni crveno sunce. potpuno se odlepi od horizonta i lebdi u onom prostoru od dvadesetak stepeni iznad linije horizonta kao izolovana crvena lopta bez sjaja, bez zraka.... nije mi do sada upelo da fotografišem to sunce... jutros nije svanulo crveno sunce nego ovo uobičajeno regularno žuto bistro sjajno ... tako da, eto... škart fotka od jutros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6036 Napisano Octobar 21, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 'de bre škart?? Meni se baš sviđa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...