deki59 141 Napisano Jun 10, 2011 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ima li tamo neka mogucnost smestaja za nas suvise matore za satore i vrece za spavanje? Nesto tipa hotela ili privatnih soba? Sator ti ne treba, jer se spava u balon sali. Dakle samo podmetac (dobar) i vreca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kapiram, ali sam ja suvise debeo za takvo nocenje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51743-viii-akcija-dobrovoljnog-davanja-krvi-18-septembar-2010-u-10h/page__st__180 druga slika u prvom (Arakisovom) postu. Kicma me odvaljuje i posle spavanja u krevetu, da prespavam na patosu, ne bi mogli da me otkoce 3 dana. Znaci, za mene, nikava varijanta koja ne podrazumeva spavanje u krevetu ne dolazi u obzir. Nije problem da platim spavanje, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nema besplatnog goriva u povratku, ta 2 tankovanja na putu do tamo i to je to. Registrovan motor, dozvola i nema greshke preko granice. ma mnogi su isli neregistrovani, cak i bez dozvola i licnih karti. Drugar 17god vozio neregistrovanu hiljadarku i na grani izvadio PSP. Pisijada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 10, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ima li tamo neka mogucnost smestaja za nas suvise matore za satore i vrece za spavanje? Nesto tipa hotela ili privatnih soba? Ima u Zubin Potoku motelčić... Nas četvorica koji smo bili pre par godina smo tamo odseli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braco moja,ja sa zenom sjedam na makinu i put Kosova ravnog!!! Interesuje me jel' mozemo preci granicu sa licnim kartama kao na 2.Mirovnoj misiji kad sam pokisao kao MIS!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Braco moja,ja sa zenom sjedam na makinu i put Kosova ravnog!!! Interesuje me jel' mozemo preci granicu sa licnim kartama kao na 2.Mirovnoj misiji kad sam pokisao kao MIS!!! naravno ja živim deset kilometara od rudnice, tako da se prelazi sa ličnom kartom a još ovo srpska policija je prošle godine u povratku bajkera sa kosova kontrolisala motore i registracije tako da je dosta vozača popilo prijavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra!!! Hvala brate. Onda se gledamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beka 5 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: HONDA XL 600 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan I OVE GODINE KAO I PROSLE AKO BOG DA A ODLICAN SMESTAJ IMAS U ZVECANIMA PAR KM OD MITROVICE 15 EURA SPAVANJE SA DORUCKOM ALI JE ZAISTA EXTRA A DALI JE MOGUCE DA JE OVE GODINE OVAKO MALI ODZIV PROSLE DA NEBUDEM SKROMAN BILO 1500 MOTORA NAJMANJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam ja i prošle godine da će biti slab odziv, međutim, kad smo krenuli, bilo je zaista impresivno. Videćemo kako će biti ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braco moja,ja sa zenom sjedam na makinu i put Kosova ravnog!!! Interesuje me jel' mozemo preci granicu sa licnim kartama kao na 2.Mirovnoj misiji kad sam pokisao kao MIS!!! naravno ja živim deset kilometara od rudnice, tako da se prelazi sa ličnom kartom a još ovo srpska policija je prošle godine u povratku bajkera sa kosova kontrolisala motore i registracije tako da je dosta vozača popilo prijavu jes siguran da je to bila srpska policija!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 15, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Srpska policija je kontrolisala skoro sve motore i vozace u povratku, dva drugara su popili prijave za registraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne slike iz arhive od prošle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 15, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Doček u Leposaviću. 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje. Dal je bezbedo ici bez dozvole za "A"? Nas sedmorica u grupi krecemo iz Bg-a, od toga trojica smo bez polozenog za A. U BG-u nije problem, samo me zanima da li su usput panduri veci cimaci, tj da li primaju ispod ruke ako vec nece da oproste? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 16, 2011 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje. Dal je bezbedo ici bez dozvole za "A"? Nas sedmorica u grupi krecemo iz Bg-a, od toga trojica smo bez polozenog za A. U BG-u nije problem, samo me zanima da li su usput panduri veci cimaci, tj da li primaju ispod ruke ako vec nece da oproste? Računaj da ćete biti proveravani na granici! (ako ni zbog čega drugog ono zbog ovakvog i sličnih postova) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Nema besplatnog goriva u povratku, ta 2 tankovanja na putu do tamo i to je to. Registrovan motor, dozvola i nema greshke preko granice. ma mnogi su isli neregistrovani, cak i bez dozvola i licnih karti. Drugar 17god vozio neregistrovanu hiljadarku i na grani izvadio PSP. Pisijada.. Jeste ali u povratku na masem prelazu panduri trazili dokumente. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti organizovana voznja u grupi kao na BJB reliju ili vozimo svako za sebe pa ko pre stigne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 16, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan off Dali se plaća ufur u Kosovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 16, 2011 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio prošle godine i nikada neću zaboraviti tu vožnju od 12h u jednom pravcu gde doista užaivaš i u ljudima i u prirodi.Tako da ko MOŽE neka ide OBAVEZNO.Ja nažalost trenutno nemam registrovan motor,ali ne bih baš da izazivam te na kvazi "granici" jer moraš stati da ti bace pogled na ličnu kartu.Problema u KM nisam imao,balon hala je sasvim gotivna tako da vam ne treba sator samo jedna vreca i lepo se spava.Sve u svemu još jednom,ako možete iskoristite ovo pozitivno ludilo koje traje par dana!!! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 16, 2011 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan off Dali se plaća ufur u Kosovo? Ne (ako imas srpske, makedonske ili crnogorske tablice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Placas prvu turu pica ako se vidimo tamo! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 16, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Etotigana... zelena karta se na območju Kosova ne priznava, pri vstopu se zaračuna dodatno zavarovanje za vozilo v višini 40 EUR za 14 dni ali 100 EUR za en mesec izvor: http://www.amzs.si/?...rzava=50&info=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Etotigana... zelena karta se na območju Kosova ne priznava, pri vstopu se zaračuna dodatno zavarovanje za vozilo v višini 40 EUR za 14 dni ali 100 EUR za en mesec izvor: http://www.amzs.si/?...rzava=50&info=0 Tako oni vama a priznali ste ih medju prvima! Izvini Tomo,nisam mogao da odolim a i znam tvoje misljenje o svemu tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan moj savet (možete da poštujete a možete da se smejete ) ne idite na kosovo bez dokumenata i registrovanog motora , kada se budete vraćali imaćete problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj savet (možete da poštujete a možete da se smejete ) ne idite na kosovo bez dokumenata i registrovanog motora , kada se budete vraćali imaćete problema Verujem ti posto vidim da si iz Raske, ali je prilicno bezveze da ako nas vec "njihova policija" ne trkeljise onda da to uradi nasa pri povratku, ne razumem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...