aca-pn 6398 Napisano Septembar 23, 2007 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da postavis ili mi posaljes sliku tih grejaca kolena ili da mi das neki link da mogu da ih vidim ? Da li saljes robu city expres-om ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1446 Napisano Septembar 23, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Saljrm Siti Expresom, nije problem, a kako izgledaju mozes videti na sajtu IXS-a ili na www.motooprema.hr, tu ces se mozda lakse snaci zbog jezika.Mozda ima jos negde ali trenutno nema vise ideja. Pozdrav !!! 011-319-37-87 !!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 24, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan 1600 dinara minus BJB popust 10 %,ima sve od IXS-a, sto nema- narucci se, roba stize svakog petka. Sve Informacije na 011-319-37-87. A jel..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1446 Napisano Septembar 24, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A jelo .. ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Septembar 26, 2007 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo cenovnika koga interesuju cene IXS opreme www.bszcompany.co.yu/cenovnik.xls Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1446 Napisano Septembar 28, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Aco HVALA na cenovniku, sad imate cenovnik koji je i kod mene u radnji, i naravno umanjen za 10 % za cclanove BJB moto zajednice !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 2, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan E danas dolazim da kupim rukavice! smrzle mi se ruke.Sta da se radi pozutela krstenica kosti zaribale a o zglobovima i da ne pricam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST, samo naprijed, imas obuku sa foruma sta ljudi mrze, to je cekanje robe i zavlacenje, dokle god to nemas ima da budes ko sat, i ja cu doc da kod tebe uzmem nesto, i molim te ako imas naruci mi jedan kofer za ovoga maloga yomana da ne drami sto ga nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 2, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Koje potkape?? Mene je Jasminko nagovorio da uzmem naj tanju, i nije me prešao. Važno je da mi grlo ne zebe, a za glavu ćemo lako ;D Grejači kolena su EXTRA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 2, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nema druge do i ja da pazarim te grejače za kolena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Octobar 2, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan sto se mroa nije tesko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 2, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan nema vise smrzavanja po rukama, Hvala Jasminko Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 2, 2007 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i na asortimanu i na cenama i na popustu, samo tako. Sve najlepse i puno srece. Pozdrav i vidimo se u radnji svracam cim budem imao malo vremena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1446 Napisano Octobar 2, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, stvarno ste SUPER za podizanje morala. Osetim se vrlo lepo kad ovo ccitam, jedino mi smeta sto sa svakom vasom pohvalom u meni raste strah da mene neko ispali pa da isipadne da ja prokockam ovoliko vase poverenje zbog neceg sto od mene ne zavisi. Upravo u Auto Skoli imam slican primer, autobus mi se pokvario, tri majstora se promenise, lazzu, mazzu i odlazzu, a ja sve to priccam djacima, oni kazu bice gotov u sredu, ja djacima kazzem bicce u petak (dam sebi par dana fore ) , ali nista od toga, izbrukah se kod ljudi ko niko, ni kriv ni duzzan... ebiga.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 3, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne sekiraj Jasminko, nego da otvorish i ovde u Nish jednu BJB radnju da ne moramo non-stop BG-Nish za svaku sitnicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 3, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas i odusevio se. Mala fina radnja, sa dobrim asortimanom potrosnih delova, ulja i maziva + jos po nesto. Jasminko extra ljubazan i usluzan! Sto kaze Deki samo jos svecice fale od potrosnog materijala. Lepo je kada je covek i sam bajker, voli motore i voli svoj posao. Jasminko samo guraj dalje, svaka cast na entuzijazmu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam svratio kod coveka,sasvim slucajno,prolazio sam pored.Pridruzujem se pohvalama,na mene je ostavio najaci utisak to sto se vidi da je ljubitelj motora,a i moze da se komunicira sa njim vrlo lepo,sto mi je ponekad od presudnog znacaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Izasao naslov u dva tocka: ''JOS JEDNA PRODAVNICA'' Domace moto-trziste je sve snabdevenije.U ulici narodnih heroja 3 u Novom Beogradu,u prodavnici zanimljivog imena''beton dzangl bajker sop''... -SVAKA CAST...dogurali ste u medije!!!!! samo napred.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 11, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu ...pa chestitam chika Jasminko! Bravo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1446 Napisano Octobar 11, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Jagnjetina ispod saca Kosmaj ili Zaklopaca ? Sto bre pa ima to i ovde samo reci kad, red je da i tebe neko odvede !!! A ono : ne veruj u idole, neznam iz kog razloga ti u mene ne verujes, ali ja u tebe verujem !!! A ono u dva toccka, pa ja sa mojim instruktorima uglavnom pomazemo SAT-reviji kad su tetiranja nekih automobila, pa eto setio se Mirko ( i HVALA mu puuuuuno ! ) da mi malo pomogne !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 12, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan danas je i prvi trebinjac krocio u jasminkov sop jasminko je vrlo korektan i ljubazan gospodin sa kojim je vrlo lijepo raditi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1446 Napisano Octobar 13, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Eto, svratio mi i Stevo iz Trebinja. CCudo je ova BJB-moto zajednica. Rekoh ja da cu biti u prilici da upoznam najvisse clanova BJB-a i da se sa ovim drustvom pozitivaca slatko ispricam !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Jel urachunato u onaj popust i 50 kinti shto sam ti bacio na pod kad si pochinjao...tolko mi fali da kupim kacigu itd ;D :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1446 Napisano Octobar 18, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Cuvam ja to na vidnom mestu u radnji, to je za sreccu ( ako zafali da imam srecce kad je nadjem )!!! A za kacigu samo reci koju ces i dogovor odmah pada. ma daccu ti pored 10 % popusta za sve cclanove BJB moto zajednice i dodatni popust od 60 dinara + PDV !!! Salimse, svrati ili za kacigu ili nako, sto kazemo mi bosanci, da se ispriccamo . Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...