Jump to content

Moto Zajednica

Moto oprema, Solun

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 RR, Suzuki DL 650 V-Strom

Pozdrav drugari.

Danas bio u Solunu u prodavnici "Moto Market" ulica Karamanli 145 i kupio dva kompleta (jakne i pantalone).

- Jakna muska Nordcap Dakar (4 season) 127 evra. Redovna cijena 158 evra, popust 15%.

- Pantalone muske Nordcap Dakar (4 season) 102 evra. Redovna cijena 128 evra, popust 15%.

- Jakna ženska Macna Lady NOva (4 season) 181 evro. Redovna cijena 230 evra, popust 20%.

- Pantalone ženske Nordcap Net Pant Lady (Rain out) 70 evra. Redovna cijena 95 evra, popust15%.

Pitaše me da li želim da mi urade povraćaj poreza i pošto ja rekoh da neću, vlasnik radnje reče da u tom slučaju može da doda još koji procenat popusta

te otuda razlika u konačnoj cijeni u odnosu na redovan popust.

www.motomarket.gr

Sajt je kompletno na grckom i malo je komplikovano se snaći, ali srećom ja sam imao pomoć čovjeka  kod kog smo trenutno na odmoru.

Prodavci su bili ljubazni i dobro govore engleski jezik.

Ako se neko nalazi u blizini, ja bih mu preporučio da svrati pošto je radnja dobro opremljena.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F

Bio juče u Solunu svratio kod Janisa u Moto-Parts.GR ta je radnjica bila treća odozgo u Odisejevoj sad je prva menjaju lokal upravo pa su malo u haosu. Novi lokal je mnogo bolji - na ćošku je ima još dva sprata plus podrum, mnogo ozbiljniji prostor sve u svemu. Pazario Nordcap jaknu 6 days i rukavice Nordcap letnje Tech Pro, dobio i popust neki sve mi izašlo 105e. Jako zadovoljan sve u svemu ljudi ljubazni uslužni iako su trenutno u gužvi i selidbi. Preporučujem svakom da svrati.

To je sada u ovom lokalu:

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Bio sam danas u Moto Marketu u Solunu, kupio sam rukavice. Ima robe i prodavci su ljubazni i zainteresovani. Bio sam i u Dainese shopu gde me je prodavac ladno odjebao da ne mogu da pogledam pantalone na spratu (galeriji) jer je sam u radnji. Zahvalio sam mu se i izašao napolje. U svakom slučaju preporuka za Moto Market i njihv Nordcap brend ok kvalitet za ok cenu.  

• Tužan 1

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Стара тема знам али актуелно увек.
Да ли неко зна и Солуну мото гуме и цене, мало сам хендикепираних овде са брзином интернета и претрага, можда неки има и зна.... +повраћај пореза...
Враћам се за Србију прекосутра па контам добро и корисно...

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS
Probaj facebook OKWHEELGR

Хвала на помоћи.
Контактира сам их, сајт им није у функцији па је ова фб страна била екстра решење.
Нису повољни, сет пирелија трајал 2 265е.
Запад је ипак приступачнији.
Хвала још једном

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

• Podržavam 1

• Ne silazi, 2261 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Trenutno sam u olimpijskoj regiji, nešto i ja razmišljam o novim gumama za ER5 i ev. novi prednji disk. Na motoru su mi Michelin Pilot Street iz 20 / 21. godine, zadovoljan njima, mogu iste ili slične, računam da je svaka nova bolja od polovne...

Da li gume tražiti po radnjama moto opreme (Solun), ili grci imaju nešto online za gume, ja se ovde ne snalazim nikako...

Neki predlog, neobavezno...

• Zainteresovan, 638 postova
  • Motocikl: SV650A

Ok wheels na fb. Davno bilo,  pristojne cene,  a kad sam zatrazio tax free dali mi fin popust. Jos bolje nego da se zezam na granici I povratom ddv-a.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Drug član, 790 postova
  • Motocikl: Honda NT1100
Pre 13 sati, Blaza je napisao:

Trenutno sam u olimpijskoj regiji, nešto i ja razmišljam o novim gumama za ER5 i ev. novi prednji disk. Na motoru su mi Michelin Pilot Street iz 20 / 21. godine, zadovoljan njima, mogu iste ili slične, računam da je svaka nova bolja od polovne...

Da li gume tražiti po radnjama moto opreme (Solun), ili grci imaju nešto online za gume, ja se ovde ne snalazim nikako...

Neki predlog, neobavezno...

Ja sam Roadtec 2 uzeo u Solunu. Kod nas se nisu još pojavile, a i cena je bila više nego povoljna.

Www.tyrepro.gr

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja