boki.64 1924 Napisano Februar 12, 2015 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto i njih nisi oznacio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 24, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sram te bilo, em mator covek, em urednik foruma... (negoooo, jesi saznao adresu? ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 26, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Ima li neko znanja o moto opremi u Volosu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serWolf 24 Napisano Avgust 24, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Erbil, Iraq - Šabac Motocikl: Honda CBR 600 RR, Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Danas bio u Solunu u prodavnici "Moto Market" ulica Karamanli 145 i kupio dva kompleta (jakne i pantalone). - Jakna muska Nordcap Dakar (4 season) 127 evra. Redovna cijena 158 evra, popust 15%. - Pantalone muske Nordcap Dakar (4 season) 102 evra. Redovna cijena 128 evra, popust 15%. - Jakna ženska Macna Lady NOva (4 season) 181 evro. Redovna cijena 230 evra, popust 20%. - Pantalone ženske Nordcap Net Pant Lady (Rain out) 70 evra. Redovna cijena 95 evra, popust15%. Pitaše me da li želim da mi urade povraćaj poreza i pošto ja rekoh da neću, vlasnik radnje reče da u tom slučaju može da doda još koji procenat popusta te otuda razlika u konačnoj cijeni u odnosu na redovan popust. www.motomarket.gr Sajt je kompletno na grckom i malo je komplikovano se snaći, ali srećom ja sam imao pomoć čovjeka kod kog smo trenutno na odmoru. Prodavci su bili ljubazni i dobro govore engleski jezik. Ako se neko nalazi u blizini, ja bih mu preporučio da svrati pošto je radnja dobro opremljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedCloud 24 Napisano Jun 20, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd,Dušanovac Motocikl: Suzuki GSF 600N BANDIT nekad,sad 400 :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima na Zakintosu neka radnja moto opreme ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jun 22, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima na Zakintosu neka radnja moto opreme ? Ne znam za Zakintos, ali ako prolaziš pored Patre, imaš Motoraid:http://www.motoraid.eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SVD 31 Napisano Septembar 23, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niš Motocikl: FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F Prijavi odgovor kao problematičan Bio juče u Solunu svratio kod Janisa u Moto-Parts.GR ta je radnjica bila treća odozgo u Odisejevoj sad je prva menjaju lokal upravo pa su malo u haosu. Novi lokal je mnogo bolji - na ćošku je ima još dva sprata plus podrum, mnogo ozbiljniji prostor sve u svemu. Pazario Nordcap jaknu 6 days i rukavice Nordcap letnje Tech Pro, dobio i popust neki sve mi izašlo 105e. Jako zadovoljan sve u svemu ljudi ljubazni uslužni iako su trenutno u gužvi i selidbi. Preporučujem svakom da svrati. To je sada u ovom lokalu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Jul 26, 2018 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas u Moto Marketu u Solunu, kupio sam rukavice. Ima robe i prodavci su ljubazni i zainteresovani. Bio sam i u Dainese shopu gde me je prodavac ladno odjebao da ne mogu da pogledam pantalone na spratu (galeriji) jer je sam u radnji. Zahvalio sam mu se i izašao napolje. U svakom slučaju preporuka za Moto Market i njihv Nordcap brend ok kvalitet za ok cenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Avgust 20, 2018 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam jos jednu radnju: Megastock Bazaar Eth. Antistasis 3, Kalamaria 551 34, Greece +30 231 002 9672 https://goo.gl/maps/2f88qTmXNxH2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 22, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Стара тема знам али актуелно увек.Да ли неко зна и Солуну мото гуме и цене, мало сам хендикепираних овде са брзином интернета и претрага, можда неки има и зна.... +повраћај пореза...Враћам се за Србију прекосутра па контам добро и корисно... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jul 22, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Probaj facebook OKWHEELGR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 22, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj facebook OKWHEELGR Хвала на помоћи.Контактира сам их, сајт им није у функцији па је ова фб страна била екстра решење.Нису повољни, сет пирелија трајал 2 265е.Запад је ипак приступачнији.Хвала још једном Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9579 Napisano Jul 27 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno sam u olimpijskoj regiji, nešto i ja razmišljam o novim gumama za ER5 i ev. novi prednji disk. Na motoru su mi Michelin Pilot Street iz 20 / 21. godine, zadovoljan njima, mogu iste ili slične, računam da je svaka nova bolja od polovne... Da li gume tražiti po radnjama moto opreme (Solun), ili grci imaju nešto online za gume, ja se ovde ne snalazim nikako... Neki predlog, neobavezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jul 27 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ok wheels na fb. Davno bilo, pristojne cene, a kad sam zatrazio tax free dali mi fin popust. Jos bolje nego da se zezam na granici I povratom ddv-a. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Jul 27 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Blaza je napisao: Trenutno sam u olimpijskoj regiji, nešto i ja razmišljam o novim gumama za ER5 i ev. novi prednji disk. Na motoru su mi Michelin Pilot Street iz 20 / 21. godine, zadovoljan njima, mogu iste ili slične, računam da je svaka nova bolja od polovne... Da li gume tražiti po radnjama moto opreme (Solun), ili grci imaju nešto online za gume, ja se ovde ne snalazim nikako... Neki predlog, neobavezno... Ja sam Roadtec 2 uzeo u Solunu. Kod nas se nisu još pojavile, a i cena je bila više nego povoljna. Www.tyrepro.gr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...