Jump to content

Moto Zajednica

" BOKILIĆ " servis, prodaja delova

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 109 postova

E vidiš ta ti je dobra0takoje.gif...odlična ideja stavim dva a zakrenem ih da dobijem prostor za točak a i to je solidna površina i količina tečnosti da vrši posao...hvala Bokiiiiii0takoje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nekrunisani kralj moto cigana, 3347 postova
  • Motocikl: 4x4

kawa danas ostavljena na štelovanje i popravkice posle godina i godina vožnje bez ijednog ozbiljnijeg servisa.

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa

Evo mi isprobali za vikend Kawu posle sredjivanja karbova kod Bokilica :moto3:

Posle 100km auoto-puta i jos 200km lokalnih putica prosek se sveo na 5.2lit.Sa nas dvoje,torbama i koferom,

Sta reci,al ga opravi...svaka cast :care:

• Festina lente!, 260 postova
  • Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom

Pitanje za majstora: Imam problemčić sa frajlaufom na Apriji Pegaso 650. Pali, ali ponekad štucne, krljne, pa tek potom upali. Čuje se ponekad pri gašenju.

Dovezao bih motor da se to pogleda, pregleda i izvrši popravka. Čuveno pitanje, ima li delova? :)

• Festina lente!, 260 postova
  • Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom

uuuhhh,,delovi,,pa,,zavisi,nadje se po nesto :takoje:

Odlicno! 0takoje.gif Zovem te posle praznika, pa se dogovaramo. 1moto3.gif

• :), 5947 postova
  • Motocikl: Bicikl

radi se punom paom,gpz,,eh ko zna kad se radili karbovi,imali su i blokadu,skinuli smo je,:takoje:

i na suzukiju gsx 600f,skinusmo blokadu,oprasmo karbove,:takoje:

afriku smo sredili,prede ko mackica :takoje:,

a macor,,mi pravi drustvo u garazi,na hondi...voli to mesto pa to ti je :stabre::neznam:

boldorku jos jednu sredismo,izvukosmo karbove iz mrtvila,mada su i dalje onako,polu losi za moj ukus..ali radi sto je najbitnije :takoje:

eh,posla preko glave.

17yaavt1u9sk9wkgxgu_thumb.jpg morwxdc88de9ae7njna_thumb.jpg nzg9iay045ovuhpp3ez1_thumb.jpg bcqrb48lfa5uckq0b35_thumb.jpg xtvfp9ayg16jq5k0xa06_thumb.jpg 8t8lwqe1q15sqle507s_thumb.jpg rn6mgzfpz2azoxsptoq_thumb.jpg ma69osa5c34ahr8on9y1_thumb.jpg kgxalkkfu6iadjhcpnku_thumb.jpg hwh3yjkexkgtfv2mv06a_thumb.jpg hvlqw6fg4ki01u7c2t69_thumb.jpg hr2s0133b081wsbnr5zd_thumb.jpg 9rihuttbsf7lp3438p6t_thumb.jpg dol75myglgjesg5a4f2g_thumb.jpg

• nekrunisani kralj moto cigana, 3347 postova
  • Motocikl: 4x4

kao što reče Boki, karbovi nikad dirani, ventili takođe.

U pitanju je drugi motor, stavljani novi poklopci karbova bez blokade, sređeni ventili.

I kompletan redovan servis.

Svi znaju da sam oštar na rečima i pisanju po forumu, ali ovaj put ostajem bez teksta.

savet svakome: Za nekoliko desetina evra kod Bokilića mašina ide najbolje što može. Ne budžite sami, ništa nećete uštedeti.

Punim po Pazovi prva, druga, treća, po lošijem asvaltu, uvek proklizava zadnja na šaltanju. Sa 60km/h na 160km/h iz treće do pete na malom rastojanju, mereno u nekoliko sekundi.

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak

Boki koja je okvirna cena da se "reparira" prednja viljuska na GPZ550 Unitrack-u.Semerinzi, ili sta vec,posto ne drzi vazduh u onim njegovim vazdusno-opruzno-uljnim stapovima.Trebace mi i uljni filter i prednji desni zmigavac.Nije hitno ali da znam koliko evropljana da skupljam nakon registracije

Boki koja je okvirna cena da se "reparira" prednja viljuska na GPZ550 Unitrack-u.Semerinzi, ili sta vec,posto ne drzi vazduh u onim njegovim vazdusno-opruzno-uljnim stapovima.Trebace mi i uljni filter i prednji desni zmigavac.Nije hitno ali da znam koliko evropljana da skupljam nakon registracije

ma ce se dogovorimo uzivaj :takoje:

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: KLR 650C

Majstore koliko ti je sredjivanje karburatora na pegasu 650??

trosi mi preko 8l i prska u filter vazduha.pozz

• μαλάκα, 120 postova
  • Motocikl: FZ6

Danas imao prvi susret sa Bokilicem i, iako uglavnom ima drugo znacenje, brze sam se vratio od njega nego sto sam otisao :)

Zadnjih par nedelja sam imao "mali" problem sa motorom: kad god malo odvrnem gas, on krene da se gusi, izbacuje ulje/benzin kroz izduv, cak mi se jednom i ugasio. Drama! :)

Nisam bas merio vreme, ali trebalo mu je izmedju 7 i 10 sekundi da resi problem: prilikom ugradnje alarma, njegova centralna jedinica je stavljena unutar glavnog usisa vazduha u motor i tako je onemogucen pun protok. Posledica je da nije moglo svo gorivo da sagori, pa je deo goriva izlazio tako a deo se slivao i mesao sa uljem. Danas je motor imao oko pola litre vise tecnosti od dozvoljenog maksimuma, i to mesavine benzina i ulja. Da sam nastavio tako jos stotinak kilometara - pozdravio bih se sa motorom...

Elem, kako sam skinuo sediste, tako je samo izvukao alarm i uz propratnu salu (''uuu, pa gde bas tebe najskuplji kvar da snadje'' :) ) upalio motor, zaverglao i potvrdio da je kvar otklonjen.

Naravno, uz ovo su promenjene i svecice, sipano novo ulje (nije zamenjeno, posto ono u njemu je bila mesavina benzina i ulja) a pored toga (kad sam vec tu a treba :) ) zamenjena kociona ulja, sredjen plovak u rezervoaru, rucica kocnice i jos gomila sitnica...

Izasao sam iz radionice ekstra zadovoljan svime i srecan da sam "opet" na Fazeru :) (stvarno sam bar duplo brze "pobegao" odande nego sto sam dosao :) )

Topla preporuka za sve da ne razmisljaju puno nego svrate do Bokilica! ;)

Sent from my SmartTab10 using Tapatalk

• Podržavam 2

Majstore koliko ti je sredjivanje karburatora na pegasu 650??

trosi mi preko 8l i prska u filter vazduha.pozz

pa,daj da vidimo prvo sta je,vec i predpostavljam sta mu fali,ali,,bih ipak da ih imam u rukama..

• Drug član, 3087 postova

Бокилић јеси ли користио оне "Локтајтове" фиксаторе са ознакама шесто и нешто?

Шта би препоручио за држање на месту од аксијалног мрдања лежајева брегасте мотора типа оног квадића кога си имао, у чијој конструкцији не постоји неки културан начин да се заустави то евентуално шетање?

Бокилић јеси ли користио оне "Локтајтове" фиксаторе са ознакама шесто и нешто?

Шта би препоручио за држање на месту од аксијалног мрдања лежајева брегасте мотора типа оног квадића кога си имао, у чијој конструкцији не постоји неки културан начин да се заустави то евентуално шетање?

dok nevidim neznam sta da ti kazem..

ah,,namuci me gpz,,em prezubio,em crkla elektronika,jos uz to karburatori prelivaju ko suntavi,,lulice na svecicama probijale,dva konektora u maleru,,zapusteno bre...pa nije ni cudo sto ga nepopravise 4 meseca.seta se tamo amo u kombiju,,jedva...ali je proradio..

a boldorka,,oziveli smo jos jednu,udahnuli jos malko zivota,to jest servisirali,spremna za ovu sezonu...

ucccu5woa0wmqge2rd_thumb.jpg 3kv3xt2jl06o4gsdd03_thumb.jpg q9zfzmcbu3m0e2g373cf_thumb.jpg h3xrgoa7d5ajepnx7cx3_thumb.jpg v0lcyxvg5ajm6kcbdiao_thumb.jpg jvmrzck9znlq7j3s87k8_thumb.jpg

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Možda bi mogao da probaš da obrišeš krpom objektiv na fiksnom telefonu sa kojim slikaš :nanana:

• U prolazu, 1 post

radi se punom paom,gpz,,eh ko zna kad se radili karbovi,imali su i blokadu,skinuli smo je,:takoje:

i na suzukiju gsx 600f,skinusmo blokadu,oprasmo karbove,:takoje:

afriku smo sredili,prede ko mackica :takoje:,

a macor,,mi pravi drustvo u garazi,na hondi...voli to mesto pa to ti je :stabre::neznam:

boldorku jos jednu sredismo,izvukosmo karbove iz mrtvila,mada su i dalje onako,polu losi za moj ukus..ali radi sto je najbitnije :takoje:

eh,posla preko glave.

ma69osa5c34ahr8on9y1_thumb.jpg kgxalkkfu6iadjhcpnku_thumb.jpg hwh3yjkexkgtfv2mv06a_thumb.jpg hvlqw6fg4ki01u7c2t69_thumb.jpg hr2s0133b081wsbnr5zd_thumb.jpg

Al si ga ocistio, svaka cast.... A vidis kaka je unutra, ki nova, kazem ti ja :DDD

Polako ona tecnost pocinje da deluje, misim da ce na kraju sve lepo da ocisti.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Možda bi mogao da probaš da obrišeš krpom objektiv na fiksnom telefonu sa kojim slikaš :nanana:

Nije do "fiksnog" i neobrisanog objektiva,vec fotografise u pravcu izvora svjetlosti ( sunca )....Bokilic je vrstan majstor,a ne fotograf. :takoje:

• Podržavam 1

sto jes jes branko,udarih ti plusic :takoje:

boze,,nemogu da verujem nasta je kle iz jagodine radio,,doduse,,ocajno ..

glavna dizna skroz naskroz,,nikakva...ler dizna neko nekada probao da je odvije losim srafcigerom sjebana,sad je kod strugara na busenju,sreca pa imam rezervne,

pilot screv..sjeban takodje,njega nekako fino i polako isto izbusismo,neko ga pretgo a motor dugo nije servisiran,znaci,,neverujem jos uvek kako to mogu priuceni majstori da sjebu..

ah da VUJOOO rasturih ti honduuu :takoje:

s8rk8ds0eniq872f2c5p_thumb.jpg

mx01r5k3i0b4f6rsgdm_thumb.jpg

110ggeccwcdlj0aib0b_thumb.jpg

3p2dl7hn48bawvo6w50i_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Da li je do vozaca ili do majstor Bokija ali meni motor ide bolje. :moto3:

Bio kod Bokija, posto mi je u blizini a i po preporuci, stelovao karbove i jos neke sitnice cackao. Sve preporuke. :takoje:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja